|
|
|
|
Posted: Sun Dec 21, 2008 5:17 am
Malreni Utalnék egy régebbi posztomra, amit Sharoan-nal posztoltam tegnap este... a 120 km/h-sra... Undok vagy blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 21, 2008 5:22 am
Malreni Utalnék egy régebbi posztomra, amit Sharoan-nal posztoltam tegnap este... a 120 km/h-sra... nagyon Wilfred ellenes vagy... és ha csak félre akarsz vezetni bennünket?! gonk confused sad sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 21, 2008 5:28 am
Doku no Hana Malreni Utalnék egy régebbi posztomra, amit Sharoan-nal posztoltam tegnap este... a 120 km/h-sra... nagyon Wilfred ellenes vagy... és ha csak félre akarsz vezetni bennünket?! gonk confused sad sweatdrop ez is benne van a pakliban.... confused és ha azér haladunk 120 km/h sebességgel a vesztünkbe mer willfred a gyilkos és kinyír minket mer túl közel kerültünk question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 21, 2008 6:36 am
Ezért mondtam, hogy nem kéne egy csapatban játszani, mert akkor nem fognak egyszerre megölni minket.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 21, 2008 6:48 am
de nem is vagyunk csapatban.... vagy igen?? neutral mer itt csak eszmecsere folyik
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 21, 2008 7:01 am
Szerintem sem egy csapatban vagyunk. confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 21, 2008 7:04 am
Shawn is egész jól kiismeri magát a házban.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 21, 2008 7:06 am
bibortetu Shawn is egész jól kiismeri magát a házban. 3nodding azér is írtam, csak nem akartam ennyire cáélozgatni, mer ugye így a személyzet merülhet fel shawn és az anyja...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 21, 2008 7:11 am
Ha én lennék a gyilkos nyugton várakoznék és én irányítanám a cselekményeket.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 21, 2008 7:14 am
több ember is "csöndes" confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 21, 2008 7:18 am
Valamelyik NPC-t megvédhetnénk, akivel később biztos beszélni szeretnénk. Megkérjük a most kérdezhető NPC-t, hogy keresse meg és ne hagyja egyedül.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 21, 2008 7:23 am
jó de még igazából azt se döntöttük el h ki legyen az NPC-nk de én willfredre szavazok
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 21, 2008 7:27 am
Nekem mindegy, mert látszólag Shawn nem sok embert izgat. Szavazzunk!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 21, 2008 7:29 am
shawn szerintem kevesebb infot tud elmondani nekünk mint wilfred.... ezért gondoltam rá de kövinek ténleg shawnt kéne kérni
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 21, 2008 7:31 am
ááá és ha adrianat kérnénk.... (márha még él) ő láthatott a legtöbbet eek mal iet tudunk csinálni???????
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|