Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Magyar Guild
zOMG!!! (+Magyar Klán) Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 17 18 19 20 21 22 ... 29 30 31 32 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Fri Oct 08, 2010 12:24 am

Yuki Naoto
nem csak akkor látszanak a barátok, ha egy helyen vagyunk?
én még nem láttam világtérképen úgy barátot, hogy én a bartonban voltom ő meg mondjuk a beach-en rolleyes

Ja akkor lehet.

Napsi nem j9tt meg valamiért a válasz és indulunk VG-n keresztül.
PostPosted: Fri Oct 08, 2010 12:25 am

azért olyan 11-12 között fejezzük, be mert nekem programom van biggrin

oks, én ott ülök még Blaze-nél... várjuk, hogy mindenki befusson

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Fri Oct 08, 2010 3:04 am

(Itt leírva is) köszi mindenkinek és jó volt veletek küldizni/harcolni! smile
PostPosted: Fri Oct 08, 2010 4:48 am

Dettó! Én is csatlakozom a mondandó alapján Obiliához.
Köszi a játékot, a segítséget, és a szupi magyar csapatot. smile

Sayenita

Friend

Sayenita

Friend

PostPosted: Wed Nov 03, 2010 6:27 am

Bocsi, ha rossz helyen kérdezek, de nem tudtam hová írjam.
Nézegettem a zomgos receptjeimet, és szelektáltam. Van egy, amivel nem tudok mit kezdeni...
Az a neve, hogy: Regal Adornment. Egy db arany tojást kellene szereznem hozzá, de honnan? Végig néztem mindent, de nem találtam róla semmit. Melyik pályán lehet hozzá jutni?
PostPosted: Wed Nov 03, 2010 7:12 am

Sayen Ioway
Nézegettem a zomgos receptjeimet, és szelektáltam. Van egy, amivel nem tudok mit kezdeni...
Az a neve, hogy: Regal Adornment. Egy db arany tojást kellene szereznem hozzá, de honnan? Végig néztem mindent, de nem találtam róla semmit. Melyik pályán lehet hozzá jutni?

Az arany tojást a húsvéti event-en lehetett szerezni.
Ez az, és a recipe-el ez lesz belőle, amiből ezt ÉS ezt lehetett "nyerni" belőle.

Szóval ez egy item, amiből a recipe hatására egy giftbox-szerű tünemény lesz, amit ha kinyitsz akkor kapsz egy regal adorment-es aranytojást és egy fortune's favor gyűrűt.

Molylepke

15,600 Points
  • Citizen 200
  • Invisibility 100
  • Lavish Tipper 200

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

PostPosted: Wed Nov 03, 2010 8:51 am

Rég írtam ide. Picit visszaolvasgattam. Én már rég 10-es CL szintű vagyok. wink Mióta a zOMG-n is bevezették a daily chance-eket (freebie-ket) 2009. augusztus végén, azóta főleg csak azok miatt járok fel majdnem minden nap, hogy felszedjem mindet. Tehát már ritkábban harcolok ezért is, meg azért is, mert már egy ideje 10-es CL szintű vagyok. Igaz így is lehet harcolni úgy, hogy kapj érte ezt-azt. Csak lejjebb viszed jobb alul a menün belül a CHANGE LEVEL-re kattintva az adott területnek és azok ellenfeleiknek azonos, vagy hasonló szintjükre, így lehet ölésükért gold-ot és néha recept hozzávalókat, ritkábban orb-okat is kapni. smile Na meg ünnepeknél a rendezett események általában jók rajta és akkor gyakrabban szoktam fent lenni és tovább is, hogy kihasználhassam az alkalmat. wink

Azt szeretném tudni, hogy a Ghi konkrétan mire való? Angolul rákerestem a Forums menüpontban, találtam jó pár fórumot, de csak egy kis részüket értettem meg. Annyit értettem belőlük, hogy növeli a szerencsét, gyorsítja az életfeltöltődést, meg egyéb hasonlókat csinál, ha magasan tartod. Azt persze már korábbról tudom, hogy a Barton Town-ban lehet növelni. Tehát ha nem baj, valaki írja le ide, hogy a Ghi mit takar pontosan, mikre jó!? Köszi.
PostPosted: Wed Nov 03, 2010 9:19 am

Molylepke
Sayen Ioway

Ez az, és a recipe-el ez lesz belőle, amiből ezt ÉS ezt lehetett "nyerni" belőle.

Szóval ez egy item, amiből a recipe hatására egy giftbox-szerű tünemény lesz, amit ha kinyitsz akkor kapsz egy regal adorment-es aranytojást és egy fortune's favor gyűrűt.

Hát ez kár... sad Nagyon drága az az arany tojás, annyit nem ér... mert ami kijöhet belőle, az sem biztos, hogy a gyűrű lesz, a másik meg csak 40k, és hol van az az 500k-hoz, a tojás árához képest... sad Hm. És még eladni sem lehet a receptet. sad
Azt sem tudom hogy kaptam, hogy jutottam hozzá...

Xanvie, én a Ghi-ről csak annyit tudok, amennyit leírtál. Ha nullán van a Ghi, akkor 10-es szinten csak 1000-1100 az életerő, ha pedig 100%-os, akkor pedig 1200...

Ööö, bár CL 10 vagyok én is, ettől függetlenül mégsem tudom megcsinálni Old Aqueductot (van még kb. vagy 3 feladatom)... blaugh Állandóan leölnek azok a predátorok.
Hjaj, SS-ről nem is beszélve... xp

Sayenita

Friend

Yuki Naoto

Kawaii Otaku

22,440 Points
  • Cat Fancier 100
  • Senpai's Notice 100
  • Magical Girl 50
PostPosted: Wed Nov 03, 2010 9:58 am

Sayen Ioway
Molylepke
Sayen Ioway

Hát ez kár... sad Nagyon drága az az arany tojás, annyit nem ér... mert ami kijöhet belőle, az sem biztos, hogy a gyűrű lesz, a másik meg csak 40k, és hol van az az 500k-hoz, a tojás árához képest... sad Hm. És még eladni sem lehet a receptet. sad

a tojásból mind a kettőt megkapod (a gyűrűt és a 40k-s cuccot is), Molylepke ezért emelte ki az ÉS-t ^^
PostPosted: Wed Nov 03, 2010 1:29 pm

Yuki Naoto
Sayen Ioway
Molylepke
Sayen Ioway

a tojásból mind a kettőt megkapod (a gyűrűt és a 40k-s cuccot is), Molylepke ezért emelte ki az ÉS-t ^^

DING-DING-DING! BINGO! 4laugh
Mármint úgy van, úgy van! 3nodding

Molylepke

15,600 Points
  • Citizen 200
  • Invisibility 100
  • Lavish Tipper 200

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Wed Nov 03, 2010 2:51 pm

Molylepke
Yuki Naoto
Sayen Ioway
Molylepke
Sayen Ioway

DING-DING-DING! BINGO! 4laugh
Mármint úgy van, úgy van! 3nodding

Annak idején begyűjtöttem rengeteg aranytojást. Fél millió aranyért megszámítok neked egyet és így is áron alul adom, mert kedves vagyok.
PostPosted: Wed Nov 03, 2010 3:08 pm

Malreni
Annak idején begyűjtöttem rengeteg aranytojást. Fél millió aranyért megszámítok neked egyet és így is áron alul adom, mert kedves vagyok.

Nekem a fél milla most sok, ezért nem akarom megvenni... majd 1x... Egyébként a piacon is fél milla a tojás, de azért köszi. Legalább is du annyiért láttam smile

Sayenita

Friend

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Thu Nov 04, 2010 1:57 am

Igen, de általában 650K-ért szokott elkelni. Most kicsit esett az áruk a Halloween event miatt, de utána, feljebb fog menni sokkal. Ez a bevált metódus.
PostPosted: Thu Nov 04, 2010 2:09 am

Malreni
Igen, de általában 650K-ért szokott elkelni. Most kicsit esett az áruk a Halloween event miatt, de utána, feljebb fog menni sokkal. Ez a bevált metódus.

Oké, akkor ha 1x rászánom magam, szavadon foglak (ha még lesz). xp
De most fontosabb dologra gyűjtögetek. twisted

Sayenita

Friend

Pumpkin dad

Feral Hunter

PostPosted: Thu Nov 04, 2010 3:19 am

Valakinek nincs kedve tökfluff meg szellemvadászni? Most a BuzzSaw szerveren vagyok Village Greensben ha valakit érdekel.
Reply
Magyar Guild

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 17 18 19 20 21 22 ... 29 30 31 32 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games