|
|
|
|
Posted: Fri Mar 25, 2005 11:07 pm
Oho , odgrzebałem sticky z instrukcjami , ale tłumaczenie ich " ździebko " mi zajmie sweatdrop Instrukcje po angielsku
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 9:11 am
@Zer0: bez obaw mozesz kliknac przycisk 'Make a Donation' i przejsc dalej, dopoki nie podasz szczegolowych danych, nikt ci z konta dolarkow nie zwinie ^^ i a propos tych szczegolow...
po przejsciu na kolejna strone jestem proszona - o ile dobrze zrozumialam - o zalozenie konta w Paypal! nie mam zamiaru! i przeciez mialo byc niepotrzebne. nic z tego nie rozumiem... confused a zreszta, nawet gdybym chciala je zalozyc, to przy podawaniu adresu na liscie krajow do wyboru nie ma Polski. badz tu madry i pisz wiersze. ja jestem widac za glupia xd znajdzie sie ktos, kto wie o co tu biega?...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 9:41 am
No coz, chyba trzeba o tym zalozyc topik na Q&F, moze tam znajdzie sie ktos madry, kto bedzie znal odpowiedzi na te pytania. Temat dotacji wciaz nam sie tu przewija, wiec moze w koncu uda nam sie to wyjasnic 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 8:21 am
Teraz to ja juz nic nie rozumiem!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 8:27 am
Zaraz... Te takie robo psy i te koty sa wlasnie z tego wplacania tak? Czy nie? Jesli nie to jak je zdobyc?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 8:55 am
alexvandom Zaraz... Te takie robo psy i te koty sa wlasnie z tego wplacania tak? Czy nie? Jesli nie to jak je zdobyc? mozna je kupic na Marketplace i w exchange....... aktualnie stoja cos kolo 7k....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 11:26 pm
ostatnio zauwazylam ze kiedy klikam w linki sponsorow (pierwsza strona przewodnika) to wcale nie przybywa mi pieniazkow sad tylko u mnie tak sie dzieje, czy wam tez nie dziala?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 11:41 pm
kingus ostatnio zauwazylam ze kiedy klikam w linki sponsorow (pierwsza strona przewodnika) to wcale nie przybywa mi pieniazkow sad tylko u mnie tak sie dzieje, czy wam tez nie dziala? hmm... ja dostałem właśnie ~ 50 golda za to...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 2:47 am
ratumku !!!!!!! Wykupiłam w banku licencje na wystawianie rzeczy w markecie i wpisuje, co trzeba potem wysyła mnie do banku i nie ma pojęcia, co mam zrobić, bo nic nie mam gdzie mam przycisnąć
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 2:48 am
Stokrotka ratumku !!!!!!! Wykupiłam w banku licencje na wystawianie rzeczy w markecie i wpisuje, co trzeba potem wysyła mnie do banku i nie ma pojęcia, co mam zrobić, bo nic nie mam gdzie mam przycisnąć przeczytaj uwazniej strone pierwszą tego topiku!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 7:05 am
Chodzilam po minishopach, a chce zrobic sobie liste wymarzonych rzeczy, jak to dokladnie zrobic????
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 7:11 am
alexvandom Chodzilam po minishopach, a chce zrobic sobie liste wymarzonych rzeczy, jak to dokladnie zrobic???? rysujesz ja sobie w jakims programie graficznym (wklejasz obrazki itemow , jakies tlo.. itp) obrazek z lista musisz umiescic na jakims serwisie hostujacym zdjecia... ja osobiscie mam konto na www.photobucket.com .... potem cos tkiego wpisujesz do signature w Edit Profile:  no i gotowe
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 11:18 am
Dzieki, nie wiem co by ze mna bylo gdyby nie ten topick
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 2:50 am
No w porzadku, chciałabym kupic w banku to pozwolenie na kupowanie w marketplace, tylko że nigdzie nie widze przycisku "Buy pass" @_@ sa tylko przyciski "New Trade" i "Pending Trades" - chyba jestem głupia bo naprawde nie wiem o co chodzi gonk crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 3:17 am
Ya`lla No w porzadku, chciałabym kupic w banku to pozwolenie na kupowanie w marketplace, tylko że nigdzie nie widze przycisku "Buy pass" @_@ sa tylko przyciski "New Trade" i "Pending Trades" - chyba jestem głupia bo naprawde nie wiem o co chodzi gonk crying jest taki glitch ze nie pokazuje przycisku buy trading pass... link do kupna pass'a jest w topicu opisujacym problemy i bledy na Q&A niestety aktualnie forum nie dziala.. (cos tam naprawiaja).... i niestety nie moge ci go podac.... jak forum zacznie dzialac to ci rzuce... ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|