|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 5:01 am
Addik BeeWolf_san jakie dzieci, Ksierzniczka jest zabrana przez spa w gory, gdzie zostaje po jakims czasie on zabity, czyba umiera zamiania si w 7 pereł czy cuś takiego, i t jest taka legeda. nastsepnie rodzi sie 7 dzieci, czy cuś. czy nawet jedno no niewarzne. Nie widziałem jeszcze wiec nie powiem wam. zabardzo ale ale ... nic z tego nie zrozumialem ..... ale dobrze jest ... tak trzymaj ... kiedys cosiq z tego wyrosnie i bedziesz ztego dumny xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 6:04 am
alexvandom Addik BeeWolf_san jakie dzieci, Ksierzniczka jest zabrana przez spa w gory, gdzie zostaje po jakims czasie on zabity, czyba umiera zamiania si w 7 pereł czy cuś takiego, i t jest taka legeda. nastsepnie rodzi sie 7 dzieci, czy cuś. czy nawet jedno no niewarzne. Nie widziałem jeszcze wiec nie powiem wam. zabardzo ale ale ... nic z tego nie zrozumialem ..... ale dobrze jest ... tak trzymaj ... kiedys cosiq z tego wyrosnie i bedziesz ztego dumny xd xd no i chyba o to chodzi co nie biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 10:54 pm
BeeWolf_san alexvandom Addik BeeWolf_san jakie dzieci, Ksierzniczka jest zabrana przez spa w gory, gdzie zostaje po jakims czasie on zabity, czyba umiera zamiania si w 7 pereł czy cuś takiego, i t jest taka legeda. nastsepnie rodzi sie 7 dzieci, czy cuś. czy nawet jedno no niewarzne. Nie widziałem jeszcze wiec nie powiem wam. zabardzo ale ale ... nic z tego nie zrozumialem ..... ale dobrze jest ... tak trzymaj ... kiedys cosiq z tego wyrosnie i bedziesz ztego dumny xd xd no i chyba o to chodzi co nie biggrin zawsze o cos chodz... nawet jeli to nie ma sensu...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 2:58 am
alexvandom BeeWolf_san alexvandom Addik BeeWolf_san jakie dzieci, Ksierzniczka jest zabrana przez spa w gory, gdzie zostaje po jakims czasie on zabity, czyba umiera zamiania si w 7 pereł czy cuś takiego, i t jest taka legeda. nastsepnie rodzi sie 7 dzieci, czy cuś. czy nawet jedno no niewarzne. Nie widziałem jeszcze wiec nie powiem wam. zabardzo ale ale ... nic z tego nie zrozumialem ..... ale dobrze jest ... tak trzymaj ... kiedys cosiq z tego wyrosnie i bedziesz ztego dumny xd xd no i chyba o to chodzi co nie biggrin zawsze o cos chodz... nawet jeli to nie ma sensu... AAaaaaaaaaaaaaaaaa Digi digi digi diii.... Aaaaaa Digi digi digi Diiii . ....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 7:18 am
BeeWolf_san alexvandom BeeWolf_san alexvandom Addik BeeWolf_san jakie dzieci, Ksierzniczka jest zabrana przez spa w gory, gdzie zostaje po jakims czasie on zabity, czyba umiera zamiania si w 7 pereł czy cuś takiego, i t jest taka legeda. nastsepnie rodzi sie 7 dzieci, czy cuś. czy nawet jedno no niewarzne. Nie widziałem jeszcze wiec nie powiem wam. zabardzo ale ale ... nic z tego nie zrozumialem ..... ale dobrze jest ... tak trzymaj ... kiedys cosiq z tego wyrosnie i bedziesz ztego dumny xd xd no i chyba o to chodzi co nie biggrin zawsze o cos chodz... nawet jeli to nie ma sensu... AAaaaaaaaaaaaaaaaa Digi digi digi diii.... Aaaaaa Digi digi digi Diiii . .... Co Ty... Digimon?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 4:25 am
Jako że to farum o mandze chciałbym usłyszeć wasze zdanie o serii Naruto. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 4:27 am
4Haku Jako że to farum o mandze chciałbym usłyszeć wasze zdanie o serii Naruto. xd eee ... nielubie go ... jest takie ... yyyy ... plytkie ... stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 4:37 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 4:41 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 4:41 am
Addik 4Haku Jako że to farum o mandze chciałbym usłyszeć wasze zdanie o serii Naruto. xd eee ... nielubie go ... jest takie ... yyyy ... plytkie ... stressed ale za to moim zdaniem ma chara design na wysokim poziomie! aye!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 4:42 am
Naruto jest doskonalym pozeraczem czasu, czasem przynudza, czasem wciaga... Ma bardzo zroznicowanych bohaterow (opcy ;>) Tylko no... kolejny tasiemiec, kurcze =='
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 4:46 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 4:47 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 4:48 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 4:49 am
Ale mimo wszystko, jak zaczelam Naruto ogladac... no to mnie wciagnelo razz Tyle, ze jak sie przestanie sciagac epsy, to pozniej czlowiekowi do tego ciezko wrocic. Bardziej polecam Hagaren albo Bleach ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|