|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 1:51 pm
Vykk Ryhol Melania Moon "Resident Evil" tez dobre (bardzo dobre) horrorki owszem przyznam ze to jest horror nawte mozna powiedziec ze to jest dramat ten film to jest straszliwe padactwo kina jesli ktos to nazywa horrorem to ja wymiekam. Dobre horrory to np "Martwica Mozgu", "Powrot Zywych Trupow", "Pila", "Egzorcysta" mogl bym jeszcze troche tego wymienic. jeszcze samo RE bylo w miare i sie zapowiadalo ciekawie...ael pomysl zeby nemesis stawal sie dobry...jezu...myslalem ze ich zapier*...znaczy zabije...no to wcale sie nie zgadza z gra...z reszta kto inny powinien go unicestwic...i powinno byc wiecej nawiazan do gry ale lepiej sobie poradzili z tym niz z House of the Dead ktore z grami ma tyle wspolnego ze ...az tytul stare ....pozatym tko to widzial biegajace zombiaki i ta cala fabula...ahhh gonk az sie chce ogladac xp ... omg!!!! RE bylo dobre?!?!! w miare?!?!!? eek *ROTFL*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 1:53 pm
YumiTao Ryhol Bo sie nie dzialo to tylko film (: a jak wierzysz w bzdury tego pokroju to krzyzyk na droge to byl chwyt reklamowy Teksanska Masakra zostala nakrecona w 1976 roku, ta nowa jest skierowana do ludzi w wieku 16-24 lata ktozy sie nie interesuje horrorami i chodza do kina raz na miesiac. Sa konsumentami tworem popkultury wiec sie nie interesuje historia filmu ida poprostu ogladnac a ze film dotego horror niby na faktach autentycznych taaaaa to tylko chwyt marketingowy eee...no to dałam sie zrobic w balona...no nic razz pewnie nie jestem jedyna osoba która w to uwierzyła xp blaugh prawda jest taka ze rzeczywiscie w jednym z meksykanskich miasteczek zginela grupa mlodziezy w niewyjasnionych okolicznosciach jednak to co zaprezentowano w tej "masakrze" to tylko ta wstawka filmowa by sie zgadala na poczatku i chyba z tego co pamietam na koncu...a sam film dobry ale na prawde sa lepsze jesli chodzi o ten typ horrorow...i uwazam ze mimo wszystko mozna bylo lepiej to zrobic...bo czegos mi w tym filmioe brakuje...chociaz nie powiem ze scena z kobieta na drodze nie jest imponujaca xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 1:56 pm
opcy Vykk Ryhol Melania Moon "Resident Evil" tez dobre (bardzo dobre) horrorki owszem przyznam ze to jest horror nawte mozna powiedziec ze to jest dramat ten film to jest straszliwe padactwo kina jesli ktos to nazywa horrorem to ja wymiekam. Dobre horrory to np "Martwica Mozgu", "Powrot Zywych Trupow", "Pila", "Egzorcysta" mogl bym jeszcze troche tego wymienic. jeszcze samo RE bylo w miare i sie zapowiadalo ciekawie...ael pomysl zeby nemesis stawal sie dobry...jezu...myslalem ze ich zapier*...znaczy zabije...no to wcale sie nie zgadza z gra...z reszta kto inny powinien go unicestwic...i powinno byc wiecej nawiazan do gry ale lepiej sobie poradzili z tym niz z House of the Dead ktore z grami ma tyle wspolnego ze ...az tytul stare ....pozatym tko to widzial biegajace zombiaki i ta cala fabula...ahhh gonk az sie chce ogladac xp ... omg!!!! RE bylo dobre?!?!! w miare?!?!!? eek *ROTFL* 1 byla ciekawa bo utworzyla na podstawie gry i w tych samych realiach jakby choc czesciowo uzupelniajaca fabule do gry...ale zdecydowanie mogli sie postarac bardziej....samego Lickera mogli bardizej dopracowac razz bo ten mozdzek nie wyladal tak jak powinien xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 2:18 am
Vykk YumiTao Ryhol Bo sie nie dzialo to tylko film (: a jak wierzysz w bzdury tego pokroju to krzyzyk na droge to byl chwyt reklamowy Teksanska Masakra zostala nakrecona w 1976 roku, ta nowa jest skierowana do ludzi w wieku 16-24 lata ktozy sie nie interesuje horrorami i chodza do kina raz na miesiac. Sa konsumentami tworem popkultury wiec sie nie interesuje historia filmu ida poprostu ogladnac a ze film dotego horror niby na faktach autentycznych taaaaa to tylko chwyt marketingowy eee...no to dałam sie zrobic w balona...no nic razz pewnie nie jestem jedyna osoba która w to uwierzyła xp blaugh prawda jest taka ze rzeczywiscie w jednym z meksykanskich miasteczek zginela grupa mlodziezy w niewyjasnionych okolicznosciach jednak to co zaprezentowano w tej "masakrze" to tylko ta wstawka filmowa by sie zgadala na poczatku i chyba z tego co pamietam na koncu...a sam film dobry ale na prawde sa lepsze jesli chodzi o ten typ horrorow...i uwazam ze mimo wszystko mozna bylo lepiej to zrobic...bo czegos mi w tym filmioe brakuje...chociaz nie powiem ze scena z kobieta na drodze nie jest imponujaca xd Na tej samej zasadzie ja moge zrobic film o jakiejs zaginionej osobie z Polski ktora sie dostala w rece szalenca mordujacego rzogrzanym zelaskiem z wielkim przedlurzaczem xp xp xp xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 7:49 am
Ryhol alexvandom Ryhol Melania Moon "Resident Evil" tez dobre (bardzo dobre) horrorki owszem przyznam ze to jest horror nawte mozna powiedziec ze to jest dramat ten film to jest straszliwe padactwo kina jesli ktos to nazywa horrorem to ja wymiekam. Dobre horrory to np "Martwica Mozgu", "Powrot Zywych Trupow", "Pila", "Egzorcysta" mogl bym jeszcze troche tego wymienic. a o co chodzi w martwicy i kto to nakrecil? chodzi o pewien wirus ktory zamienia ludzi w zomby a rezyserem jest nie kto inny jak Peter Jackson (czy jak to sie tam pisze) zreszta z niecierpliwoscia czekam na jego powrot do gatunku horrorow klasy D, polecam rowzniez jego pierwszy film BadTaste woelkie dzieki smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 1:04 pm
Ryhol Vykk YumiTao Ryhol Bo sie nie dzialo to tylko film (: a jak wierzysz w bzdury tego pokroju to krzyzyk na droge to byl chwyt reklamowy Teksanska Masakra zostala nakrecona w 1976 roku, ta nowa jest skierowana do ludzi w wieku 16-24 lata ktozy sie nie interesuje horrorami i chodza do kina raz na miesiac. Sa konsumentami tworem popkultury wiec sie nie interesuje historia filmu ida poprostu ogladnac a ze film dotego horror niby na faktach autentycznych taaaaa to tylko chwyt marketingowy eee...no to dałam sie zrobic w balona...no nic razz pewnie nie jestem jedyna osoba która w to uwierzyła xp blaugh prawda jest taka ze rzeczywiscie w jednym z meksykanskich miasteczek zginela grupa mlodziezy w niewyjasnionych okolicznosciach jednak to co zaprezentowano w tej "masakrze" to tylko ta wstawka filmowa by sie zgadala na poczatku i chyba z tego co pamietam na koncu...a sam film dobry ale na prawde sa lepsze jesli chodzi o ten typ horrorow...i uwazam ze mimo wszystko mozna bylo lepiej to zrobic...bo czegos mi w tym filmioe brakuje...chociaz nie powiem ze scena z kobieta na drodze nie jest imponujaca xd Na tej samej zasadzie ja moge zrobic film o jakiejs zaginionej osobie z Polski ktora sie dostala w rece szalenca mordujacego rzogrzanym zelaskiem z wielkim przedlurzaczem xp xp xp xp moga ale nie zrobia bo to by nie pasowalo do holiwoodskich realiow...wiesz Polska sie nie liczy na swiecie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 2:01 pm
A kto widzial "Robin Hood: faceci w rajturach" Mela Brooks'a?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 2:16 pm
Neilameane A kto widzial "Robin Hood: faceci w rajturach" Mela Brooks'a? widzialem lepsdze filmy ale jest ok...soundrack jest jednak lepszy od filmu xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 2:19 pm
Neilameane A kto widzial "Robin Hood: faceci w rajturach" Mela Brooks'a? Ten film rzadzi!!! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 2:21 pm
]Goth bless[ Neilameane A kto widzial "Robin Hood: faceci w rajturach" Mela Brooks'a? Ten film rzadzi!!! xd dupaudupadupadupa <-nieuzasadniony wulgaryzm 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 5:05 am
]Goth bless[ Neilameane A kto widzial "Robin Hood: faceci w rajturach" Mela Brooks'a? Ten film rzadzi!!! xd JA widzialam, jakos go niedawno puszczali smile Pocieszny film 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 9:11 am
a widzial ktos "kung pow" wejscie wybranca question xd
ps .. posiada ktos na stanie Final Fantasy Advent Children question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 10:01 am
alexvandom ]Goth bless[ Neilameane A kto widzial "Robin Hood: faceci w rajturach" Mela Brooks'a? Ten film rzadzi!!! xd JA widzialam, jakos go niedawno puszczali smile Pocieszny film 3nodding nom, fajna komedia, pozbawiona wiekszego sensu, ale wlasnie takie sa najfajniejsze ^^ a tak powaznie, to Leon Zawodowiec rula..obejrzalam go 3 razy i za kazdym razem ryczalam crying no i ogolnie filmy Luca Bessona, genialne sa.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 1:24 pm
Fea-ran alexvandom ]Goth bless[ Neilameane A kto widzial "Robin Hood: faceci w rajturach" Mela Brooks'a? Ten film rzadzi!!! xd JA widzialam, jakos go niedawno puszczali smile Pocieszny film 3nodding nom, fajna komedia, pozbawiona wiekszego sensu, ale wlasnie takie sa najfajniejsze ^^ a tak powaznie, to Leon Zawodowiec rula..obejrzalam go 3 razy i za kazdym razem ryczalam crying no i ogolnie filmy Luca Bessona, genialne sa. The Profesional jest filmem jak najbardziej wyjatkowym i naprawde warto obejrzec go za kazdym razem jak jest w telewizji...a tak przy okazji skojazyl mi sie coolio a co za tym idze gangsta paradise i film z owym utowrem w soundracku...jego takze ogladam za kazdym razem kiedy jest w telewizji xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 3:08 am
Vykk Fea-ran alexvandom ]Goth bless[ Neilameane A kto widzial "Robin Hood: faceci w rajturach" Mela Brooks'a? Ten film rzadzi!!! xd JA widzialam, jakos go niedawno puszczali smile Pocieszny film 3nodding nom, fajna komedia, pozbawiona wiekszego sensu, ale wlasnie takie sa najfajniejsze ^^ a tak powaznie, to Leon Zawodowiec rula..obejrzalam go 3 razy i za kazdym razem ryczalam crying no i ogolnie filmy Luca Bessona, genialne sa. The Profesional jest filmem jak najbardziej wyjatkowym i naprawde warto obejrzec go za kazdym razem jak jest w telewizji...a tak przy okazji skojazyl mi sie coolio a co za tym idze gangsta paradise i film z owym utowrem w soundracku...jego takze ogladam za kazdym razem kiedy jest w telewizji xd hmmm...ciekawe skojarzenie, Coolio apropos Leona Z. xp ale Gangsta Paradise przyznam, swietny kawalek, idealnie pasuje do filmu Mlodzi Gniewni 3nodding tez ogladam za kazdym razem, jak jest w tv, ale chyba mam dosyc blaugh a co do Leona Z...kocham kawalek Shape Of My Heart, RYCZEEEEE!!!! gonk buuuu... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|