|
|
|
|
Posted: Fri May 27, 2005 4:17 pm
Pasiak Czesc wszystkim biggrin O czym rozmawiacie moze sie przyłącze do rozmowy biggrin proponuje temat: trzeba sie bulo najebac jak swinia i chowac sie za drzewem przed ciezarowka-cysterną............... ide spac........ jutro bede biedny.......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 28, 2005 7:26 am
opcy Pasiak Czesc wszystkim biggrin O czym rozmawiacie moze sie przyłącze do rozmowy biggrin proponuje temat: trzeba sie bulo najebac jak swinia i chowac sie za drzewem przed ciezarowka-cysterną............... ide spac........ jutro bede biedny....... temat jak najbardziej ogarniety, tovaris Buc
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 28, 2005 10:52 am
opcy Pasiak Czesc wszystkim biggrin O czym rozmawiacie moze sie przyłącze do rozmowy biggrin proponuje temat: trzeba sie bulo najebac jak swinia i chowac sie za drzewem przed ciezarowka-cysterną............... ide spac........ jutro bede biedny....... Ech... a Ty slonace znowy sie zabunkrowales... w te ciuszki...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 28, 2005 12:48 pm
opcy Pasiak Czesc wszystkim biggrin O czym rozmawiacie moze sie przyłącze do rozmowy biggrin proponuje temat: trzeba sie bulo najebac jak swinia i chowac sie za drzewem przed ciezarowka-cysterną............... ide spac........ jutro bede biedny....... Co brałeś? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 28, 2005 4:27 pm
XD147 opcy Pasiak Czesc wszystkim biggrin O czym rozmawiacie moze sie przyłącze do rozmowy biggrin proponuje temat: trzeba sie bulo najebac jak swinia i chowac sie za drzewem przed ciezarowka-cysterną............... ide spac........ jutro bede biedny....... Co brałeś? biggrin chyba latwiej powiedziec czego nie bral razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 29, 2005 2:24 am
ja tak mam bez niczego....... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 29, 2005 3:25 am
opcy ja tak mam bez niczego....... mrgreen nakurwiony naturalnie... cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 29, 2005 2:27 pm
oz kurwa jasna cholera, ja pierdole maksymalna porazka centralnie, wszyscy sa pojebani !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 29, 2005 11:47 pm
racqel oz kurwa jasna cholera, ja pierdole maksymalna porazka centralnie, wszyscy sa pojebani ! nie no ja pierdole racje kurwa mac masz no..bez kitu stary.... ide sie dzisiaj pozadnie napic wodki.......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 30, 2005 1:56 am
revcat racqel oz kurwa jasna cholera, ja pierdole maksymalna porazka centralnie, wszyscy sa pojebani ! nie no ja pierdole racje kurwa mac masz no..bez kitu stary.... ide sie dzisiaj pozadnie napic wodki....... ja CI pojde Kochany mad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 30, 2005 3:12 am
Nightcatt revcat racqel oz kurwa jasna cholera, ja pierdole maksymalna porazka centralnie, wszyscy sa pojebani ! nie no ja pierdole racje kurwa mac masz no..bez kitu stary.... ide sie dzisiaj pozadnie napic wodki....... ja CI pojde Kochany mad a wlasnie ze pojde !!! pojde bo kolega ma dzisiaj urodziny...i mamy meski wieczor....zero kobiet.... ot co!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 30, 2005 5:46 am
racqel oz kurwa jasna cholera, ja pierdole maksymalna porazka centralnie, wszyscy sa pojebani ! ktos ma/mial atak mizantropii czy mi sie tyllko wydaje?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 02, 2005 7:02 am
opcy racqel oz kurwa jasna cholera, ja pierdole maksymalna porazka centralnie, wszyscy sa pojebani ! ktos ma/mial atak mizantropii czy mi sie tyllko wydaje? MIZ-, MIZO- w złożeniach: nienawiść. mizantropia niechęć, awersja do obcowania z ludźmi. nooo, tak jakby, ale juz mi przeszlo, pograloby sie w jakies porzadne, krwiste FPP... ale potrzebuje komputer do tego...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 02, 2005 7:17 am
racqel opcy racqel oz kurwa jasna cholera, ja pierdole maksymalna porazka centralnie, wszyscy sa pojebani ! ktos ma/mial atak mizantropii czy mi sie tyllko wydaje? MIZ-, MIZO- w złożeniach: nienawiść. mizantropia niechęć, awersja do obcowania z ludźmi. nooo, tak jakby, ale juz mi przeszlo, pograloby sie w jakies porzadne, krwiste FPP... ale potrzebuje komputer do tego... a czego uzywasz do porozumiewania sie z nami? wibratora z przywiązanym do niego drutem kolczastym dezodorantem Old Spice?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 03, 2005 5:48 am
Kukus racqel opcy racqel oz kurwa jasna cholera, ja pierdole maksymalna porazka centralnie, wszyscy sa pojebani ! ktos ma/mial atak mizantropii czy mi sie tyllko wydaje? MIZ-, MIZO- w złożeniach: nienawiść. mizantropia niechęć, awersja do obcowania z ludźmi. nooo, tak jakby, ale juz mi przeszlo, pograloby sie w jakies porzadne, krwiste FPP... ale potrzebuje komputer do tego... a czego uzywasz do porozumiewania sie z nami? wibratora z przywiązanym do niego drutem kolczastym dezodorantem Old Spice? mwhahahahahahahahahaha.......... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|