|
|
|
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 3:40 am
Ozzwald Miru san Ozzwald juz bylem.. wyslali mnie do psychiatry.. potem psychiatra do psychologa a potem spowrotem z wynikami badan i testo do psychiatry... No wlasnie, dlatego ja juz od biedy chodze do mojej matki, ona mnie nigdzie nie wysyla bo wie ze to i tak nie pomoze stare Mi ciut pomoglo... nie ide do wojska... acha
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 3:41 am
Kiray kazal przekazac ze z przyczyn technicznych narazie znika z netu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 3:42 am
Ozzwald Kiray kazal przekazac ze z przyczyn technicznych narazie znika z netu Mnie tez juz rodzenstwo gania, ale ja sie nie daje, wpierdol dostana i tyle rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 3:43 am
Miru san Ozzwald Kiray kazal przekazac ze z przyczyn technicznych narazie znika z netu Mnie tez juz rodzenstwo gania, ale ja sie nie daje, wpierdol dostana i tyle rofl i tak trzymac towarzyszko... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 3:43 am
Miru san Ozzwald Kiray kazal przekazac ze z przyczyn technicznych narazie znika z netu Mnie tez juz rodzenstwo gania, ale ja sie nie daje, wpierdol dostana i tyle rofl a moja siostra sie wyprowadzila... starsi maja wlasnego kompa i mam spokuj... moge 24 na dobe siedziec... blaugh jak mi dobrze... biggrin mam prawie wszystko...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 3:44 am
YumiTao Miru san Ozzwald Kiray kazal przekazac ze z przyczyn technicznych narazie znika z netu Mnie tez juz rodzenstwo gania, ale ja sie nie daje, wpierdol dostana i tyle rofl i tak trzymac towarzyszko... mrgreen Tylko tak glupio bic starsza siostre rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 3:45 am
Miru san YumiTao Miru san Ozzwald Kiray kazal przekazac ze z przyczyn technicznych narazie znika z netu Mnie tez juz rodzenstwo gania, ale ja sie nie daje, wpierdol dostana i tyle rofl i tak trzymac towarzyszko... mrgreen Tylko tak glupio bic starsza siostre rofl ja sie bije słownie z siostra .... 3nodding ale to wystarcza zeby ja zagonic do obory (swojego pokoju ....) jednak czasem nie skutkuje ....-.-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 3:46 am
Ozzwald Miru san Ozzwald Kiray kazal przekazac ze z przyczyn technicznych narazie znika z netu Mnie tez juz rodzenstwo gania, ale ja sie nie daje, wpierdol dostana i tyle rofl a moja siostra sie wyprowadzila... starsi maja wlasnego kompa i mam spokuj... moge 24 na dobe siedziec... blaugh jak mi dobrze... biggrin mam prawie wszystko... fajnie masz, pozazdroscic wink pewnie brakuje Ci tylko kobiety
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 3:47 am
Miru san Ozzwald Miru san Ozzwald Kiray kazal przekazac ze z przyczyn technicznych narazie znika z netu Mnie tez juz rodzenstwo gania, ale ja sie nie daje, wpierdol dostana i tyle rofl a moja siostra sie wyprowadzila... starsi maja wlasnego kompa i mam spokuj... moge 24 na dobe siedziec... blaugh jak mi dobrze... biggrin mam prawie wszystko... fajnie masz, pozazdroscic wink pewnie brakuje Ci tylko kobiety brakuje mi tu teraz yumi siedzacej na mnie i tytulu inzyniera
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 3:49 am
YumiTao ja sie bije słownie z siostra .... 3nodding ale to wystarcza zeby ja zagonic do obory (swojego pokoju ....) jednak czasem nie skutkuje ....-.- no my mamy jeden pokoj, rodzice swoj i kimaja tam z najmlodszym nabytkiem rodziny, a jedna z siostr jest u biologicznego ojca... gorzej pokrecone niz u Cioteczki xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 3:52 am
Ozzwald brakuje mi tu teraz yumi siedzacej na mnie i tytulu inzyniera Ari ostrzegala mnie rowniez bym sie niepogubila w zwiazkach na gai, postaram sie; a na jakim inzynierze Ci zalezy ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 3:52 am
to ja przechodze na loorking
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 3:55 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 3:56 am
NIIII mrgreen polurkuje i poczytam POGG ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 3:57 am
hmm zwiazkow pracowniczych nikt jeszcze nie zakladal....mysle generale Ozz ze szeregowcy moga niestety wpasc na taki pomysl by takowy zalozyc..."zwiazek zawodowy szeregowcow" mrgreen
a u mnie pada deszcz...deszcz...i nie chce mi sie jesc.... pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|