|
|
|
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 3:24 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 3:25 am
Kiray Ozzwald Miru san Ozzwald ja bym mogl mu przywalic.. ale od miesiaca mi opuchlizna z piesci nie schodzi... confused a co zrobiles, jakiegos kociaka z drzewa sciagales ? wink jak sie wkurze to tluke jak opetany wszystko dookola... ja nie jestem zwariowany... *slinie sie* wink i on robil jeszcze cos jak byl zdenerwowany albo jak chcial wkurzyc dziewczyny z naszej klasy...ale ja tego nie powiem 3nodding muahaha a ja chyba wiem co ona robiĆ rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 3:25 am
Kiray i on robil jeszcze cos jak byl zdenerwowany albo jak chcial wkurzyc dziewczyny z naszej klasy...ale ja tego nie powiem 3nodding to powiedz mi tak po cichu...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 3:27 am
Miru san Kiray i on robil jeszcze cos jak byl zdenerwowany albo jak chcial wkurzyc dziewczyny z naszej klasy...ale ja tego nie powiem 3nodding to powiedz mi tak po cichu... nie moge, ja sie go boje bo on jest nieobliczalny
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Awwwwwwwwww... mialam dwie aureolki... baka casyno...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiray Miru san Kiray i on robil jeszcze cos jak byl zdenerwowany albo jak chcial wkurzyc dziewczyny z naszej klasy...ale ja tego nie powiem 3nodding to powiedz mi tak po cichu... nie moge, ja sie go boje bo on jest nieobliczalny zgadzam sie .... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 3:28 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 3:30 am
Kiray Miru san Kiray i on robil jeszcze cos jak byl zdenerwowany albo jak chcial wkurzyc dziewczyny z naszej klasy...ale ja tego nie powiem 3nodding to powiedz mi tak po cichu... nie moge, ja sie go boje bo on jest nieobliczalny hmmm.... Ciotka tez mnie przed nim ostrzegala ale tylko wtedy gdy jest pijany, z reszta powiedziala mi zebym z nikim nie gadala po pijaku bo bedzie tak jak z Sebastianem... kretynka... stare No wiec mow...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 3:30 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 3:31 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 3:32 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 3:33 am
Miru san Kiray Miru san Kiray i on robil jeszcze cos jak byl zdenerwowany albo jak chcial wkurzyc dziewczyny z naszej klasy...ale ja tego nie powiem 3nodding to powiedz mi tak po cichu... nie moge, ja sie go boje bo on jest nieobliczalny hmmm.... Ciotka tez mnie przed nim ostrzegala ale tylko wtedy gdy jest pijany, z reszta powiedziala mi zebym z nikim nie gadala po pijaku bo bedzie tak jak z Sebastianem... kretynka... stare No wiec mow...a przed kim jeszcze Cie ostrzegala?...z nami mozesz gadac po pijaku bo My fajne chlopaki jestesmy... xd nie moge powiedziec
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 3:35 am
Ozzwald juz bylem.. wyslali mnie do psychiatry.. potem psychiatra do psychologa a potem spowrotem z wynikami badan i testo do psychiatry... No wlasnie, dlatego ja juz od biedy chodze do mojej matki, ona mnie nigdzie nie wysyla bo wie ze to i tak nie pomoze stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 3:36 am
Miru san Ozzwald juz bylem.. wyslali mnie do psychiatry.. potem psychiatra do psychologa a potem spowrotem z wynikami badan i testo do psychiatry... No wlasnie, dlatego ja juz od biedy chodze do mojej matki, ona mnie nigdzie nie wysyla bo wie ze to i tak nie pomoze stare Mi ciut pomoglo... nie ide do wojska...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 3:39 am
Kiray a przed kim jeszcze Cie ostrzegala?...z nami mozesz gadac po pijaku bo My fajne chlopaki jestesmy... xd nie moge powiedziec No wiec, mam z nikim sie nie spotykac z Gai, na RP moge byc soba ale na POGG wzglednie fason trzymac, nie zebrac, nie przyjmowac zadnej bielizny, nie mowic ze ma sie zdjecie w gaciach (lub tym bardziej bez), nie rozdawac swojej bielizny (zwlaszcza Bee, bo on chce wszystko tylko dla siebie) i mam nie mowic do niej Cioteczka, tak bylo w PM-ku, a ja jej na to: rofl
mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|