Welcome to Gaia! ::

Reply Ruskie-Partyzanty [RP]
24h w paszczu za dichu. Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 186 187 188 189 190 191 ... 553 554 555 556 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

YumiTao

PostPosted: Thu Jul 21, 2005 3:24 am

[ Message temporarily off-line ]
PostPosted: Thu Jul 21, 2005 3:25 am

Kiray
Ozzwald
Miru san
Ozzwald
ja bym mogl mu przywalic.. ale od miesiaca mi opuchlizna z piesci nie schodzi... confused
a co zrobiles, jakiegos kociaka z drzewa sciagales ? wink
jak sie wkurze to tluke jak opetany wszystko dookola...

ja nie jestem zwariowany... *slinie sie* wink

i on robil jeszcze cos jak byl zdenerwowany albo jak chcial wkurzyc dziewczyny z naszej klasy...ale ja tego nie powiem 3nodding

muahaha a ja chyba wiem co ona robiƂ rofl

YumiTao

Miru san

PostPosted: Thu Jul 21, 2005 3:25 am

Kiray

i on robil jeszcze cos jak byl zdenerwowany albo jak chcial wkurzyc dziewczyny z naszej klasy...ale ja tego nie powiem 3nodding
to powiedz mi tak po cichu...
PostPosted: Thu Jul 21, 2005 3:27 am

Miru san
Kiray

nie moge, ja sie go boje bo on jest nieobliczalny

Kiray
Crew

Miru san

Awwwwwwwwww... mialam dwie aureolki... baka casyno...

Kiray
Miru san
Kiray

zgadzam sie .... 3nodding

YumiTao

Ozzwald
Vice Captain

PostPosted: Thu Jul 21, 2005 3:28 am

PostPosted: Thu Jul 21, 2005 3:30 am

Kiray
Miru san
Kiray

hmmm.... Ciotka tez mnie przed nim ostrzegala ale tylko wtedy gdy jest pijany, z reszta powiedziala mi zebym z nikim nie gadala po pijaku bo bedzie tak jak z Sebastianem... kretynka... stare
No wiec mow...

Miru san

YumiTao

PostPosted: Thu Jul 21, 2005 3:30 am

PostPosted: Thu Jul 21, 2005 3:31 am

Miru san

Ozzwald
Vice Captain

PostPosted: Thu Jul 21, 2005 3:32 am

PostPosted: Thu Jul 21, 2005 3:33 am

Miru san
Kiray
Miru san
Kiray

hmmm.... Ciotka tez mnie przed nim ostrzegala ale tylko wtedy gdy jest pijany, z reszta powiedziala mi zebym z nikim nie gadala po pijaku bo bedzie tak jak z Sebastianem... kretynka... stare
No wiec mow...

a przed kim jeszcze Cie ostrzegala?...z nami mozesz gadac po pijaku bo My fajne chlopaki jestesmy... xd
nie moge powiedziec

Kiray
Crew

Miru san

PostPosted: Thu Jul 21, 2005 3:35 am

Ozzwald
juz bylem.. wyslali mnie do psychiatry.. potem psychiatra do psychologa a potem spowrotem z wynikami badan i testo do psychiatry...
No wlasnie, dlatego ja juz od biedy chodze do mojej matki, ona mnie nigdzie nie wysyla bo wie ze to i tak nie pomoze stare
PostPosted: Thu Jul 21, 2005 3:36 am

Miru san
Ozzwald
juz bylem.. wyslali mnie do psychiatry.. potem psychiatra do psychologa a potem spowrotem z wynikami badan i testo do psychiatry...
No wlasnie, dlatego ja juz od biedy chodze do mojej matki, ona mnie nigdzie nie wysyla bo wie ze to i tak nie pomoze stare
Mi ciut pomoglo... nie ide do wojska...

Ozzwald
Vice Captain

Miru san

PostPosted: Thu Jul 21, 2005 3:39 am

Kiray

a przed kim jeszcze Cie ostrzegala?...z nami mozesz gadac po pijaku bo My fajne chlopaki jestesmy... xd
nie moge powiedziec
No wiec, mam z nikim sie nie spotykac z Gai, na RP moge byc soba ale na POGG wzglednie fason trzymac, nie zebrac, nie przyjmowac zadnej bielizny, nie mowic ze ma sie zdjecie w gaciach (lub tym bardziej bez), nie rozdawac swojej bielizny (zwlaszcza Bee, bo on chce wszystko tylko dla siebie) i mam nie mowic do niej Cioteczka, tak bylo w PM-ku, a ja jej na to: rofl

mrgreen
Reply
Ruskie-Partyzanty [RP]

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 186 187 188 189 190 191 ... 553 554 555 556 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games