|
|
|
|
Posted: Fri May 08, 2009 6:54 am
stranger12 Hm....a te hátad is amit felénk fordítassz...... sad mert tönkre ment a sminkem és nem akarom magam csúnyán mutogatni... azér van nálam a sötét pálcám mert hívom a sötét sminkeseimet
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 08, 2009 7:06 am
használj olyan szemcsit mint ami nekem van és nincs ilyen problémád többet xd nem látszik h elmosódott a sminked..... nem látnak téged viszont te sem látsz semmit whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 08, 2009 7:31 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 08, 2009 7:35 am
napsugar bibortetu Igen, de még össze kell rázódnunk. Jó taktika, sok polír és szerencse kell. pirate meg defib xd Az van. Szeretek Medic lenni. razz Egyszer ki fogom próbálni a csapat támogató gyűrűimet egyszerre. twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 08, 2009 8:00 am
Hungarian Aoyama stranger12 Hm....a te hátad is amit felénk fordítassz...... sad mert tönkre ment a sminkem és nem akarom magam csúnyán mutogatni... azér van nálam a sötét pálcám mert hívom a sötét sminkeseimet eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 08, 2009 8:16 am
wááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá elegem van!!!!! Kora reggel nagyapám ordíbál a szobám ajtaja elött (mindenkinek a kedvenc beszélgető helye) Utána a tv-je ordibált, de úgy, hogyha az enyém lenne olyan hangos mint amit zárt ajtók mögött hallottam, akkoris halkítanék... utána elmentem a postára, egy órát neteztem, és utána hiába akartam tanulni megint a tv, majd az apámnak osztotta az észt, utáéna anyámnak persze az ajtóm elött!!!!!!! A "Ez borzalmas" meg " rettenetes.." -en kívül miért nem tud semmi mást se mondani?! Nem érdekel kit vertek egyon a komcsik a börtönben!!! WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ MEgbukok, kész, nem érdekel, nem vagyok hajlandó ilyen körülmények közöt tanulni!!!% burning_eyes burning_eyes burning_eyes burning_eyes burning_eyes burning_eyes burning_eyes burning_eyes burning_eyes burning_eyes burning_eyes burning_eyes burning_eyes burning_eyes burning_eyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 08, 2009 8:32 am
nyugi bogárkám sweatdrop azzal ha felhúzod magad nem lesz jobb sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 08, 2009 8:35 am
Talán ki kéne menni a parkba vagy valahová, ahol kisebb a hangzavar. confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 08, 2009 8:42 am
Tényleg ne hagyd magad felhúzni...nekik csak egy béna nap neked viszont sok múlhat azon milyen a hangulatod.....szóval szem becsuk....mély lélegzet.....gondolj valami (-ki) szépre 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 08, 2009 8:49 am
végre tényleg angyalka lettem 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 08, 2009 8:57 am
1 Ez egy nyamvadt falu itt nincs park, csak kaszálórét 2 kint váltakozó idökőzökben megfagyok/megsülök/fényérzékeny szememet szétégeti a nap 3 hiába kérem emg h halkitson, fél perc múlva ismét ugyanolyan hangos.... és msot a net is fél óráig nem volt hajlandó felengedni, és még a rajzolás se megy... nem mintha az utobbi 9 hónapban bármikor ment volna... megyek dögöket ölni, elegem van ebből a napból...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 08, 2009 9:36 am
4es lett a kisérettségim mondom a padtársamnak hogy legalább nem állok bukásra erre tanár na az nem olyan biztos mondom anyád
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 08, 2009 9:45 am
lolXD Kedves tanárnéni Elsőre egy húzásra szétvertük katsumi babáját O_o.... most megnyugodtam....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 08, 2009 11:22 am
Semmi gond Ao... *elsomfordál és felveszi a karmait....elmegy tanárhoz* milyen kis szemtelen tanár twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|