|
|
|
|
Posted: Fri Sep 10, 2004 8:06 am
Lorak Dobra dobra widze że nie jestem mile widziany więc narazka *wychodzi* pa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 10, 2004 8:06 am
Lorak Dobra dobra widze że nie jestem mile widziany więc narazka *wychodzi* *podbiega* *przytula* kashdy jest mile widziany 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 10, 2004 8:07 am
Lorak Dobra dobra widze że nie jestem mile widziany więc narazka *wychodzi* Lorak, daj spokój pzreciez sobie jajaj robimy a ty to bierzesz na powaznie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 10, 2004 8:08 am
Delein ... od bodajże 12 lipca... u... ja tylko od końcówki lipca... szacuneczek biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 10, 2004 8:09 am
Muezzin Delein ... od bodajże 12 lipca... u... ja tylko od końcówki lipca... szacuneczek biggrin Mwahaha XD I tak ma być razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Lorak Dobra dobra widze że nie jestem mile widziany więc narazka *wychodzi* *podbiega* *przytula* kashdy jest mile widziany 3nodding Włąśnie Lorak , nie rezygnuj - Żeby taki skarb zdobyć trzeba się troszkę bardziej postarać xd *głaszcze Lethiel po główce* No , a ja będę leciał - muszę poćwiczyć RL'a i strafe-jumpy na dm6. Do zobaczenia xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
no Lorak, nie badz zły, nyo. psieplasiam.... *skruszona minka*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 10, 2004 8:10 am
Uber.Zer0 Lethiel Lorak Dobra dobra widze że nie jestem mile widziany więc narazka *wychodzi* *podbiega* *przytula* kashdy jest mile widziany 3nodding Włąśnie Lorak , nie rezygnuj - Żeby taki skarb zdobyć trzeba się troszkę bardziej postarać xd *głaszcze Lethiel po główce* No , a ja będę leciał - muszę poćwiczyć RL'a i strafe-jumpy na dm6. Do zobaczenia xd pa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 10, 2004 8:11 am
O-kej, to ja się zmywam pić :3 Trzymta się tu ciepło!!! ..3.. ..2.. ..1.. *puff* *znika z cichym 'jedna flaszka, druga flaszka...' na ustach*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 10, 2004 8:12 am
Uber.Zer0 Lethiel Lorak Dobra dobra widze że nie jestem mile widziany więc narazka *wychodzi* *podbiega* *przytula* kashdy jest mile widziany 3nodding Włąśnie Lorak , nie rezygnuj - Żeby taki skarb zdobyć trzeba się troszkę bardziej postarać xd *głaszcze Lethiel po główce* No , a ja będę leciał - muszę poćwiczyć RL'a i strafe-jumpy na dm6. Do zobaczenia xd no narazie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 10, 2004 8:12 am
Uber.Zer0 Lethiel Lorak Dobra dobra widze że nie jestem mile widziany więc narazka *wychodzi* *podbiega* *przytula* kashdy jest mile widziany 3nodding Włąśnie Lorak , nie rezygnuj - Żeby taki skarb zdobyć trzeba się troszkę bardziej postarać xd *głaszcze Lethiel po główce* No , a ja będę leciał - muszę poćwiczyć RL'a i strafe-jumpy na dm6. Do zobaczenia xd papatki *przytula*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 10, 2004 8:13 am
Delein O-kej, to ja się zmywam pić :3 Trzymta się tu ciepło!!! ..3.. ..2.. ..1.. *puff* *znika z cichym 'jedna flaszka, druga flaszka...' na ustach* narazie czym sie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein O-kej, to ja się zmywam pić :3 Trzymta się tu ciepło!!! ..3.. ..2.. ..1.. *puff* *znika z cichym 'jedna flaszka, druga flaszka...' na ustach* papatki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Muezzin Delein ... od bodajże 12 lipca... u... ja tylko od końcówki lipca... szacuneczek biggrin Mwahaha XD I tak ma być razz Chyba od końca lipca....a moze od końca sierpnia...hmmm.... ten czas tak leci , że się nie łapie. stare Ale czy to ważne.... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 10, 2004 8:14 am
Muezzin Delein Muezzin Cze ludziska co porabiacie? Avsko! *podchodzi* Pana jeszcze nie znam *podaje łapkę. Delein jestem miło mi, Druidka- eliksiry itepe (nie chce mi się w kółko tego samego powtarzać XD) Witam witam ... nie widziałem Pani tu jeszcze. Długo tu pomykasz? Oj oj
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|