|
|
|
|
Posted: Fri Sep 10, 2004 8:01 am
Delein Lethiel Cirilla Lorak No cóż ale jeżeli Ci to sprawi przyjemność to mogę nie pić... znaczy się przez jakis czas razz ty Lorak, zostaw biedną Lethiel w spokoju... xd ..... jeszcze mi nic nie zrobil razz JESZCZE- dobre słowo.. A jak go kiedyś coś najdzie i cie zmolestuje?! Delein to się moze zdarzyc a jak nie to pobije xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 10, 2004 8:01 am
Cirilla Lorak Lethiel Cirilla Lorak No cóż ale jeżeli Ci to sprawi przyjemność to mogę nie pić... znaczy się przez jakis czas razz ty Lorak, zostaw biedną Lethiel w spokoju... xd ..... jeszcze mi nic nie zrobil razz No właśnie *Uśmiecha się do Lethiel* Lethiel, ja cie ostrzegam, nie zorbił JESZCZE... Ej no co jest xp xp Ja wiem że no mam wyrok na karku i odsiaduje go ale to o niczym nie świadczy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 10, 2004 8:02 am
Delein Lethiel Cirilla Lorak No cóż ale jeżeli Ci to sprawi przyjemność to mogę nie pić... znaczy się przez jakis czas razz ty Lorak, zostaw biedną Lethiel w spokoju... xd ..... jeszcze mi nic nie zrobil razz JESZCZE- dobre słowo.. A jak go kiedyś coś najdzie i cie zmolestuje?! E , bądź spokojna Delein - Nie żaden z facetów na Gai na to nie pozwoli , a pozatym sama Lethiel całkiem całkiem posługuje się magią elementerną. Jak tam nauka Immolacji Lethiel ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Muezzin Cze ludziska co porabiacie? 4laugh *przytulas* witaj 3nodding mmm... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cirilla Lorak Lethiel Cirilla Lorak No cóż ale jeżeli Ci to sprawi przyjemność to mogę nie pić... znaczy się przez jakis czas razz ty Lorak, zostaw biedną Lethiel w spokoju... xd ..... jeszcze mi nic nie zrobil razz No właśnie *Uśmiecha się do Lethiel* Lethiel, ja cie ostrzegam, nie zorbił JESZCZE... lol.. *przechyla glowe na bok* nie wyglada groźnie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Muezzin Cze ludziska co porabiacie? Avsko! *podchodzi* Pana jeszcze nie znam *podaje łapkę. Delein jestem miło mi, Druidka- eliksiry itepe (nie chce mi się w kółko tego samego powtarzać XD)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 10, 2004 8:03 am
Lethiel Cirilla Lorak Lethiel Cirilla Lorak No cóż ale jeżeli Ci to sprawi przyjemność to mogę nie pić... znaczy się przez jakis czas razz ty Lorak, zostaw biedną Lethiel w spokoju... xd ..... jeszcze mi nic nie zrobil razz No właśnie *Uśmiecha się do Lethiel* Lethiel, ja cie ostrzegam, nie zorbił JESZCZE... lol.. *przechyla glowe na bok* nie wyglada groźnie pozory mylą...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 10, 2004 8:03 am
Delein Muezzin Cze ludziska co porabiacie? Avsko! *podchodzi* Pana jeszcze nie znam *podaje łapkę. Delein jestem miło mi, Druidka- eliksiry itepe (nie chce mi się w kółko tego samego powtarzać XD) zrób sobie wizytówkę , powiedziałaś to dziś już chyba cztery razy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 10, 2004 8:04 am
Uber.Zer0 Delein Muezzin Cze ludziska co porabiacie? Avsko! *podchodzi* Pana jeszcze nie znam *podaje łapkę. Delein jestem miło mi, Druidka- eliksiry itepe (nie chce mi się w kółko tego samego powtarzać XD) zrób sobie wizytówkę , powiedziałaś to dziś już chyba cztery razy... Dobra, w podpisie umieszczę..ale nie mam już w HTMLu miejsca ==
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Uber.Zer0 Delein Lethiel Cirilla Lorak No cóż ale jeżeli Ci to sprawi przyjemność to mogę nie pić... znaczy się przez jakis czas razz ty Lorak, zostaw biedną Lethiel w spokoju... xd ..... jeszcze mi nic nie zrobil razz JESZCZE- dobre słowo.. A jak go kiedyś coś najdzie i cie zmolestuje?! E , bądź spokojna Delein - Nie żaden z facetów na Gai na to nie pozwoli , a pozatym sama Lethiel całkiem całkiem posługuje się magią elementerną. Jak tam nauka Immolacji Lethiel ? 4laugh idzie mi coraz lepiej 3nodding *wyczarowooje w dloniach małą kule ognia* hm.. niech by tylko sproobowal twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Muezzin Cze ludziska co porabiacie? Avsko! *podchodzi* Pana jeszcze nie znam *podaje łapkę. Delein jestem miło mi, Druidka- eliksiry itepe (nie chce mi się w kółko tego samego powtarzać XD) Witam witam ... nie widziałem Pani tu jeszcze. Długo tu pomykasz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 10, 2004 8:05 am
Muezzin Lethiel Muezzin Cze ludziska co porabiacie? 4laugh *przytulas* witaj 3nodding mmm... blaugh xd .......hieh....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dobra dobra widze że nie jestem mile widziany więc narazka *wychodzi*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Uber.Zer0 Delein Lethiel Cirilla Lorak No cóż ale jeżeli Ci to sprawi przyjemność to mogę nie pić... znaczy się przez jakis czas razz ty Lorak, zostaw biedną Lethiel w spokoju... xd ..... jeszcze mi nic nie zrobil razz JESZCZE- dobre słowo.. A jak go kiedyś coś najdzie i cie zmolestuje?! E , bądź spokojna Delein - Nie żaden z facetów na Gai na to nie pozwoli , a pozatym sama Lethiel całkiem całkiem posługuje się magią elementerną. Jak tam nauka Immolacji Lethiel ? 4laugh idzie mi coraz lepiej 3nodding *wyczarowooje w dloniach małą kule ognia* hm.. niech by tylko sproobowal twisted eh i maskotka nam sie niebezpieczna zorbiła, ale moze to i dobrze. Co Lorakuś? Prawda?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Muezzin Delein Muezzin Cze ludziska co porabiacie? Avsko! *podchodzi* Pana jeszcze nie znam *podaje łapkę. Delein jestem miło mi, Druidka- eliksiry itepe (nie chce mi się w kółko tego samego powtarzać XD) Witam witam ... nie widziałem Pani tu jeszcze. Długo tu pomykasz? Pomykam tu (XD) od bodajże 12 lipca...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|