|
|
|
|
Posted: Fri May 12, 2006 2:01 pm
Aidanna  moja wesola niedokonczona przerobka zdjecia xp dooobre... jak dla mnie to bardzo dokończona mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 15, 2006 1:35 am
mrgreen heart raur raur xD
strasznie mi przypominasz wokaliste happysada >.>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 15, 2006 6:24 am
Lethiel mrgreen heart raur raur xD
strasznie mi przypominasz wokaliste happysada >.> to byl komplement czy ma mi byc glupio?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 15, 2006 6:40 am
Lethiel mrgreen heart raur raur xD
strasznie mi przypominasz wokaliste happysada >.> Lethi nie tylko Tobie! Ale tez kilku osobom ktore znaja opcego i opcy zna je to też przypomina tego kolesia. wink
te okulary robia wrazenie ;] ;3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 15, 2006 10:39 am
opcy Lethiel mrgreen heart raur raur xD
strasznie mi przypominasz wokaliste happysada >.> to byl komplement czy ma mi byc glupio? komplement bejbe cool heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 16, 2006 2:59 am
RUFUS.ABBYSINIAN Delein opcy Delein :3  Se grzywe scielam... uuu... jakas inna jestes Dzika.. surprised No bo to zdjecie takie mało dzikie jest...ale to wina kamerki internetowej...ona takie mało dzikie zdjęcia robi... ...To nakręć film. mrgreen Czekaj, nieocenzurowana wersja specjalnie dla ciebie XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 17, 2006 1:15 pm
Delein RUFUS.ABBYSINIAN Delein opcy Delein :3  Se grzywe scielam... uuu... jakas inna jestes Dzika.. surprised No bo to zdjecie takie mało dzikie jest...ale to wina kamerki internetowej...ona takie mało dzikie zdjęcia robi... ...To nakręć film. mrgreen Czekaj, nieocenzurowana wersja specjalnie dla ciebie XD A gdzie obiecane zdiecia bez odierzy ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 17, 2006 1:41 pm
BeeWolf_san A gdzie obiecane zdiecia bez odierzy ? A byles grzeczny?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 17, 2006 2:42 pm
Delein BeeWolf_san A gdzie obiecane zdiecia bez odierzy ? A byles grzeczny? No pewnie Pani, nie pije nie pale... nie robie nic co jest złe i niemoralne wiec chyba tak ... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 19, 2006 8:08 am
Lethiel opcy Lethiel mrgreen heart raur raur xD
strasznie mi przypominasz wokaliste happysada >.> to byl komplement czy ma mi byc glupio? komplement bejbe cool heart
...aczkolwiek na koncercie happysadu, keidy Kuba coś mowił, usłyszalam za sobą szmer: patrzcie, pedał!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 19, 2006 12:26 pm
~~lena-undesaid~~ ...aczkolwiek na koncercie happysadu, keidy Kuba coś mowił, usłyszalam za sobą szmer: patrzcie, pedał! O_o Na Pohybel !!!! scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 22, 2006 6:11 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 22, 2006 6:42 am
I ten szwabski napis w tle XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 22, 2006 7:41 am
Delein the Wildest I ten szwabski napis w tle XD ano ta, bo to chyba w dojczach było... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|