|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 7:39 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 8:55 am
mnie bawi bardzo, i z bucem opcym jestesmy wielkimi znawcami pawia. smarzymi pieczemy robimy nadzienie panierujemy mrozonki itd biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 9:01 am
BeeWolf_san mnie bawi bardzo, i z bucem opcym jestesmy wielkimi znawcami pawia. smarzymi pieczemy robimy nadzienie panierujemy mrozonki itd biggrin no ale kota to chyba jeszcze nie jadles question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 12:06 pm
Addik BeeWolf_san mnie bawi bardzo, i z bucem opcym jestesmy wielkimi znawcami pawia. smarzymi pieczemy robimy nadzienie panierujemy mrozonki itd biggrin no ale kota to chyba jeszcze nie jadles question i tu się mylisz... na sajgonki po melanżach czasem się chodziło xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 12:45 am
Kukus Addik BeeWolf_san mnie bawi bardzo, i z bucem opcym jestesmy wielkimi znawcami pawia. smarzymi pieczemy robimy nadzienie panierujemy mrozonki itd biggrin no ale kota to chyba jeszcze nie jadles question i tu się mylisz... na sajgonki po melanżach czasem się chodziło xp Bleah... eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 3:25 am
Kukus Addik BeeWolf_san mnie bawi bardzo, i z bucem opcym jestesmy wielkimi znawcami pawia. smarzymi pieczemy robimy nadzienie panierujemy mrozonki itd biggrin no ale kota to chyba jeszcze nie jadles question i tu się mylisz... na sajgonki po melanżach czasem się chodziło xp xp ...z reszta z kotow robi sie kisiel blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 3:48 am
Vykk Kukus Addik BeeWolf_san mnie bawi bardzo, i z bucem opcym jestesmy wielkimi znawcami pawia. smarzymi pieczemy robimy nadzienie panierujemy mrozonki itd biggrin no ale kota to chyba jeszcze nie jadles question i tu się mylisz... na sajgonki po melanżach czasem się chodziło xp xp ...z reszta z kotow robi sie kisiel blaugh i ciastka 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 3:57 am
Ostatnio jadlem Psa po chinsku zanaczy Kurczaka po Chinsku calkiem niezle, tanie i mozna sie pozadnie tym najesc (:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 4:04 am
Ryhol Ostatnio jadlem Psa po chinsku zanaczy Kurczaka po Chinsku calkiem niezle, tanie i mozna sie pozadnie tym najesc (: Odechciało mi się jeść...obrzydliwe, ale prawdziwe xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 4:37 am
deahme Ryhol Ostatnio jadlem Psa po chinsku zanaczy Kurczaka po Chinsku calkiem niezle, tanie i mozna sie pozadnie tym najesc (: Odechciało mi się jeść...obrzydliwe, ale prawdziwe xp mi tam nie przeszkadza co jem do poki mi smakoje ,ladnie wyglada , i niewiem co to jest . xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 1:45 am
Addik deahme Ryhol Ostatnio jadlem Psa po chinsku zanaczy Kurczaka po Chinsku calkiem niezle, tanie i mozna sie pozadnie tym najesc (: Odechciało mi się jeść...obrzydliwe, ale prawdziwe xp mi tam nie przeszkadza co jem do poki mi smakoje ,ladnie wyglada , i niewiem co to jest . xp No to podziwiam i to bardzo...! Nie tkne jedzenia dopoki nie dowiem sie co to jest, bo raz sie nie spytalam i sie pozniej okazalo, ze jadlam mieso strusia stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 12:45 pm
aaaaaaaaa kurwa mac ja nie moge pierdolone zycie i porycie scream gonk scream domokun scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 12:47 pm
Nightcatt aaaaaaaaa kurwa mac ja nie moge pierdolone zycie i porycie scream gonk scream domokun scream dobrze juz dobrze nie pierdol juzzzz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 12:47 pm
Nightcatt aaaaaaaaa kurwa mac ja nie moge pierdolone zycie i porycie scream gonk scream domokun scream no to wyrzuc to z siebie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 12:48 pm
kurwa milosc milosc dupa nie milosc kurwa swie milosci to za duzo aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa scream gonk scream gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|