|
|
|
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 3:11 am
Ozzwald YumiTao Ozzwald YumiTao *chlip chlip*on jest taki piekny ....nie moge sie na niego napatrzec ... rofl *podziwia* tez sie czasem nie moge napatrzec... xd ale on jest poprostu cacy ....sam przyznaj chciałbys miec takiego cool miezylem linijka... jezeli on jest w stanie spoczynku to jeszcze mu brakuje do mojego... ktory jest w stanie spoczynku... rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl mrgreen
przepraszam Sebastian to nie facet... to CIPA !! tak jak Łukasz... Mam nadzieje ze Wodza tu nie ma scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 3:12 am
Kiray YumiTao Ozzwald YumiTao *chlip chlip*on jest taki piekny ....nie moge sie na niego napatrzec ... rofl *podziwia* tez sie czasem nie moge napatrzec... xd ale on jest poprostu cacy ....sam przyznaj chciałbys miec takiego cool niestety ja go nie moge zobaczyc, nie wyswietla mi sie xp jak to sie nie wyswietla? przeciez on w PAJNCIE jest rysowany rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 3:14 am
Miru san Ozzwald YumiTao Ozzwald YumiTao *chlip chlip*on jest taki piekny ....nie moge sie na niego napatrzec ... rofl *podziwia* tez sie czasem nie moge napatrzec... xd ale on jest poprostu cacy ....sam przyznaj chciałbys miec takiego cool miezylem linijka... jezeli on jest w stanie spoczynku to jeszcze mu brakuje do mojego... ktory jest w stanie spoczynku... rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl mrgreen
przepraszam Sebastian to nie facet... to CIPA !! tak jak Łukasz... Mam nadzieje ze Wodza tu nie ma scream smiej sie smiej... co mi tam jestem tylko przecietnym czlowieczkiem,...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 3:14 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 3:15 am
Ozzwald ja bym mogl mu przywalic.. ale od miesiaca mi opuchlizna z piesci nie schodzi... confused a co zrobiles, jakiegos kociaka z drzewa sciagales ? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 3:16 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 3:17 am
Ozzwald smiej sie smiej... co mi tam jestem tylko przecietnym czlowieczkiem,... Poprostu zabawnie to zabrzmialo, jestescie bardziej zwalowi niz mi ciotka mowila, chyba tu zamieszkam rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 3:18 am
YumiTao Ozz marsz do lekarza r domokun Moja matka jest lekarzem pierwszego kontaktu blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 3:18 am
Miru san Ozzwald ja bym mogl mu przywalic.. ale od miesiaca mi opuchlizna z piesci nie schodzi... confused a co zrobiles, jakiegos kociaka z drzewa sciagales ? wink jak sie wkurze to tluke jak opetany wszystko dookola... ja nie jestem zwariowany... *slinie sie* wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 3:19 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 3:19 am
Ozzwald Miru san Ozzwald ja bym mogl mu przywalic.. ale od miesiaca mi opuchlizna z piesci nie schodzi... confused a co zrobiles, jakiegos kociaka z drzewa sciagales ? wink jak sie wkurze to tluke jak opetany wszystko dookola... ja nie jestem zwariowany... *slinie sie* wink rofl to ja niechce ci nigdy podpasc blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 3:20 am
Miru san Ozzwald smiej sie smiej... co mi tam jestem tylko przecietnym czlowieczkiem,... Poprostu zabawnie to zabrzmialo, jestescie bardziej zwalowi niz mi ciotka mowila, chyba tu zamieszkam rofl przepraszam bardzo..ja sobie wypraszam nikt tu nie jest zwalowy...tu sa sami: chamy, mendy, buce, bezczelne typki, zberezniki, degeneraty... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 3:21 am
Kiray Miru san Ozzwald smiej sie smiej... co mi tam jestem tylko przecietnym czlowieczkiem,... Poprostu zabawnie to zabrzmialo, jestescie bardziej zwalowi niz mi ciotka mowila, chyba tu zamieszkam rofl przepraszam bardzo..ja sobie wypraszam nikt tu nie jest zwalowy...tu sa sami: chamy, mendy, buce, bezczelne typki, zberezniki, degeneraty... xd Jestem w niebie rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 3:21 am
Kiray Miru san Ozzwald smiej sie smiej... co mi tam jestem tylko przecietnym czlowieczkiem,... Poprostu zabawnie to zabrzmialo, jestescie bardziej zwalowi niz mi ciotka mowila, chyba tu zamieszkam rofl przepraszam bardzo..ja sobie wypraszam nikt tu nie jest zwalowy...tu sa sami: chamy, mendy, buce, bezczelne typki, zberezniki, degeneraty... xd zmijki.... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 3:22 am
Ozzwald Miru san Ozzwald ja bym mogl mu przywalic.. ale od miesiaca mi opuchlizna z piesci nie schodzi... confused a co zrobiles, jakiegos kociaka z drzewa sciagales ? wink jak sie wkurze to tluke jak opetany wszystko dookola... ja nie jestem zwariowany... *slinie sie* wink i on robil jeszcze cos jak byl zdenerwowany albo jak chcial wkurzyc dziewczyny z naszej klasy...ale ja tego nie powiem 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|