|
|
|
|
Posted: Fri Sep 10, 2004 7:43 am
Uber.Zer0 Lethiel witajcie 4laugh przybywam whee Witaj Lethiel xd Mae govannen! Może winka?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel witajcie 4laugh przybywam whee witaj Lethiel *macha wesoło do dziewczyny* masz ochote na winko? Delein ma jescze dwie butelki!! Jak tam kotek ode mnie (jestem była yuki-yuki jesli sie nei orientujesz)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Ozzwald Sei chan Ozzwald Sei chan *Przygląda się obrużce Ozziego*Zastanawiam się czy zaryzykowac przyczepienie ci smyczy. whee heart ryzykuj.. jeśli chcesz mieć swojego niewolnika na uwięzi... xd Zaryzykuje.*Zaczepia smycz do obrużki Ozziego*Mam pieska 4laugh *Całuje* *radaośnie werda ogonkiem* zaraz chwila ja nie mam ogonka... wink *odwzajemnia pocałunek* Mój głuptasek heart A ciekawe jakbys wyglądał z ogonkiem. chyba by mi do czupryny niepasował
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Wiecie co to jednak była podpucha w tym kacie jej nie było .... wyciaga butelke dżony Łokera sad ^^):
Tas tas tas ,....\!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 10, 2004 7:44 am
Sei chan Lethiel witajcie 4laugh przybywam whee Nyu^ ^ Nyo !! 4laugh *przytulas*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Uber.Zer0 Lethiel witajcie 4laugh przybywam whee Witaj Lethiel xd Mae govannen! Może winka? Ja serdecznie dziękuję - nie tykam domowych produkcji odkad piłem bimber ziemniaczany kumpla - był tak obrzydliwy że zagryzaliśmy czosnkiem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Uber.Zer0 Lethiel witajcie 4laugh przybywam whee Witaj Lethiel xd Mae govannen! Może winka? Mi mi ja chcieć jeszcze blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lorak Lethiel witajcie 4laugh przybywam whee Hejas witaj whee nie znam ..... *wyciąga lapke* Lethi jestem 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 10, 2004 7:45 am
Sei chan Ozzwald Sei chan Ozzwald Sei chan *Przygląda się obrużce Ozziego*Zastanawiam się czy zaryzykowac przyczepienie ci smyczy. whee heart ryzykuj.. jeśli chcesz mieć swojego niewolnika na uwięzi... xd Zaryzykuje.*Zaczepia smycz do obrużki Ozziego*Mam pieska 4laugh *Całuje* *radaośnie werda ogonkiem* zaraz chwila ja nie mam ogonka... wink *odwzajemnia pocałunek* Mój głuptasek heart A ciekawe jakbys wyglądał z ogonkiem. chcesz moge ci sprzedać dla pieska ogonek biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel witajcie 4laugh przybywam whee witaj... przepraszam nie zauwarzyłem kiedy przybyłaś
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Lorak Lethiel witajcie 4laugh przybywam whee Hejas witaj whee nie znam ..... *wyciąga lapke* Lethi jestem 3nodding widzisz Lorak, Lethiel to ansza przesłodka maskotka... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 10, 2004 7:46 am
Ozzwald Lethiel witajcie 4laugh przybywam whee witaj... przepraszam nie zauwarzyłem kiedy przybyłaś nieszkodzi *przytula* 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Sei chan Ozzwald Sei chan Ozzwald Sei chan *Przygląda się obrużce Ozziego*Zastanawiam się czy zaryzykowac przyczepienie ci smyczy. whee heart ryzykuj.. jeśli chcesz mieć swojego niewolnika na uwięzi... xd Zaryzykuje.*Zaczepia smycz do obrużki Ozziego*Mam pieska 4laugh *Całuje* *radaośnie werda ogonkiem* zaraz chwila ja nie mam ogonka... wink *odwzajemnia pocałunek* Mój głuptasek heart A ciekawe jakbys wyglądał z ogonkiem. chyba by mi do czupryny niepasował Ten czarny ogonek by pasował 3nodding *Całuje* heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Uber.Zer0 Delein Uber.Zer0 Lethiel witajcie 4laugh przybywam whee Witaj Lethiel xd Mae govannen! Może winka? Ja serdecznie dziękuję - nie tykam domowych produkcji odkad piłem bimber ziemniaczany kumpla - był tak obrzydliwy że zagryzaliśmy czosnkiem... hahahaha ... Serio ..hahaha ...hahahaha ... hahaha smile dobre dobre !!!! eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Uber.Zer0 Delein Uber.Zer0 Lethiel witajcie 4laugh przybywam whee Witaj Lethiel xd Mae govannen! Może winka? Ja serdecznie dziękuję - nie tykam domowych produkcji odkad piłem bimber ziemniaczany kumpla - był tak obrzydliwy że zagryzaliśmy czosnkiem... To jest kupne XD A smak do wyboru- wiśniowe, porzeczkowe...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|