|
|
|
|
Posted: Fri Sep 10, 2004 7:39 am
Uber.Zer0 BeeWolf Cirilla czyzby szykowala sie kolejna para na gai? Juz sie gubie xd zapisuje do dzienniczka .... libacja z okazji zareczyn ozz i Sei ... 16.09.2oo4 ! Ja też w tym zaczynam się gubić... Witam wszystkich xd Ave Uber! *macha do niego wesoło na przywitanie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 10, 2004 7:39 am
Uber.Zer0 BeeWolf Cirilla czyzby szykowala sie kolejna para na gai? Juz sie gubie xd zapisuje do dzienniczka .... libacja z okazji zareczyn ozz i Sei ... 16.09.2oo4 ! Ja też w tym zaczynam się gubić... Witam wszystkich xd cześć Zer0
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 10, 2004 7:40 am
Uber.Zer0 BeeWolf Cirilla czyzby szykowala sie kolejna para na gai? Juz sie gubie xd zapisuje do dzienniczka .... libacja z okazji zareczyn ozz i Sei ... 16.09.2oo4 ! Ja też w tym zaczynam się gubić... Witam wszystkich xd Konnichiwa ... a no ba .... Wipiszmy .. nanana pisze .ttratata no tu to z tym i tamtym on z nia tu i tak ..oo nie wiem !!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Sei chan *Przygląda się obrużce Ozziego*Zastanawiam się czy zaryzykowac przyczepienie ci smyczy. whee heart ryzykuj.. jeśli chcesz mieć swojego niewolnika na uwięzi... xd Zaryzykuje.*Zaczepia smycz do obrużki Ozziego*Mam pieska 4laugh *Całuje*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Cirilla Delein masz może wiecej wina? Phi! Pytanie! Zwracaswz się do Druidki! *wyjmuje z torby jeszcze trzy butelki, jedną podaje Ciri* Nu, to kto chętny na te dwie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Lorak Delein Patrzy na ten harmider... *wyciąga z torby winko i pociąga z gwainta* Sorki...nie wytrzymałam XD Można łyczka *patrzy łapczywym wzrokiem na winko* domokun Jaaasne stary *podaje mu butelkę* A tak nawiasem, to Delein jestem- gildiowa Druidka, miło mi ^^ *wyciąga z torby koszulkę z napisem TANIE WINO JEST DOBRE BO JEST DOBRE I TANIE, zakłada ją* Specjalizacja w zielarstwie, wywarach itepe...W sumie, to mogę też leczyć...Ale mniejsza z tym! Lorak *wyciąga ręke* Miejscowy głupek miło poznać *uśmiecha się i pociąga pożądny łyk* Ale wiesz jest też inny ciekawy napis LEPIEJ MIEĆ BRZUCH OD PIWA NIŻ GARB OD ROBOTY albo CHCESZ MIEĆ DZIECI PIEKNE ZDROWE KUP IM WINO OWOCOWE
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 10, 2004 7:41 am
witajcie 4laugh przybywam whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel witajcie 4laugh przybywam whee Witaj Lethiel xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Ozzwald Sei chan *Przygląda się obrużce Ozziego*Zastanawiam się czy zaryzykowac przyczepienie ci smyczy. whee heart ryzykuj.. jeśli chcesz mieć swojego niewolnika na uwięzi... xd Zaryzykuje.*Zaczepia smycz do obrużki Ozziego*Mam pieska 4laugh *Całuje* *radaośnie werda ogonkiem* zaraz chwila ja nie mam ogonka... wink *odwzajemnia pocałunek*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel witajcie 4laugh przybywam whee Nyu^ ^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 10, 2004 7:42 am
*pociaga łyczka z gwinta* ah, ale ulga.... to lagodzi nerwy *piękny usmiech* wielkie dzięki Delein
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel witajcie 4laugh przybywam whee Hejas
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Sei chan Ozzwald Sei chan *Przygląda się obrużce Ozziego*Zastanawiam się czy zaryzykowac przyczepienie ci smyczy. whee heart ryzykuj.. jeśli chcesz mieć swojego niewolnika na uwięzi... xd Zaryzykuje.*Zaczepia smycz do obrużki Ozziego*Mam pieska 4laugh *Całuje* *radaośnie werda ogonkiem* zaraz chwila ja nie mam ogonka... wink *odwzajemnia pocałunek* Mój głuptasek heart A ciekawe jakbys wyglądał z ogonkiem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 10, 2004 7:43 am
Uber.Zer0 Lethiel witajcie 4laugh przybywam whee Witaj Lethiel xd 4laugh *przytula* witaj whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|