|
|
|
|
Posted: Fri Sep 10, 2004 7:27 am
Ozzwald Lorak Piękna! Młoda! i do tego dama widać że nie znasz jej za dobrze xp z taką bajerką napewno jej nie poderwiesz.... kardza kobieta jest piekna na swoj sposub ... młoda jest tak na ile sie czuje ...a dama ...!! no ba ze dama !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 10, 2004 7:28 am
Ozzwald Lorak Piękna! Młoda! i do tego dama widać że nie znasz jej za dobrze xp z taką bajerką napewno jej nie poderwiesz.... Ozzi ja tam nie mam anjmniejszej ochoty zeby mnie podrywał, cham jeden... 8siedzi obrazona w fotelu czyszczac miecz*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf Ozzwald Lorak Piękna! Młoda! i do tego dama widać że nie znasz jej za dobrze xp z taką bajerką napewno jej nie poderwiesz.... kardza kobieta jest piekna na swoj sposub ... młoda jest tak na ile sie czuje ...a dama ...!! no ba ze dama ! lorak czytaj i się ucz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lady Karen zwierzynę scream ....grrrr ja ci dam zierzyne blaugh *rzuca się na Bee* no i mnie przyparła do podłogi !!! scream i co mam robić blagać o litosc ???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 10, 2004 7:29 am
Cirilla Ozzwald Lorak Piękna! Młoda! i do tego dama widać że nie znasz jej za dobrze xp z taką bajerką napewno jej nie poderwiesz.... Ozzi ja tam nie mam anjmniejszej ochoty zeby mnie podrywał, cham jeden... 8siedzi obrazona w fotelu czyszczac miecz* *patrzy na ostrze i przełyka nerwowo śline* mam nadzieje że nie wykorzystasz tego w eghem jakimś niecnym celu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 10, 2004 7:29 am
Nyu!*Skacze na Ozziego* 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 10, 2004 7:30 am
Ozzwald BeeWolf Ozzwald Lorak Piękna! Młoda! i do tego dama widać że nie znasz jej za dobrze xp z taką bajerką napewno jej nie poderwiesz.... kardza kobieta jest piekna na swoj sposub ... młoda jest tak na ile sie czuje ...a dama ...!! no ba ze dama ! lorak czytaj i się ucz... mowisz aja nie rozumiem ?? glupistudent ze mnia "lorak"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lorak Cirilla Ozzwald Lorak Piękna! Młoda! i do tego dama widać że nie znasz jej za dobrze xp z taką bajerką napewno jej nie poderwiesz.... Ozzi ja tam nie mam anjmniejszej ochoty zeby mnie podrywał, cham jeden... 8siedzi obrazona w fotelu czyszczac miecz* *patrzy na ostrze i przełyka nerwowo śline* mam nadzieje że nie wykorzystasz tego w eghem jakimś niecnym celu napewno szkoda by mi było siły i nerwó na ciebie! Ozzy ty go i tak nic nie nauczysz bo to tłumok i głupek...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
błagaj.....błagaj! *skacze Bee po brzuchu i ucieka w najciemniejszy kąt*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 10, 2004 7:31 am
Sei chan Nyu!*Skacze na Ozziego* 4laugh *upada na ziemie* no to pora zeby coś wymyśłić...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 10, 2004 7:32 am
Lady Karen błagaj.....błagaj! *skacze Bee po brzuchu i ucieka w najciemniejszy kąt* Zmasakrowane ciało podnosi sie opiera na rekach .. bleh ..ale mnie wytulapa .... dano nikt mi tak nie zrobił rozglada sie po pokoju ... a widze sie ... i zuca sie .... w ciamny kont .... *pewnie zasadzka ale co tam *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Sei chan Nyu!*Skacze na Ozziego* 4laugh *upada na ziemie* no to pora zeby coś wymyśłić... Nyu 4laugh *Przytula* heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Nyu!*Skacze na Ozziego* 4laugh Może zejdzcie z tego chłopaka chyba mu trochę... duszno
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 10, 2004 7:33 am
Patrzy na ten harmider... *wyciąga z torby winko i pociąga z gwainta* Sorki...nie wytrzymałam XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 10, 2004 7:33 am
Sei chan Ozzwald Sei chan Nyu!*Skacze na Ozziego* 4laugh *upada na ziemie* no to pora zeby coś wymyśłić... Nyu 4laugh *Przytula* heart *wtula się* ten pomysł z przytulaniem bardzo mi się podoba... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|