|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 2:40 am
mam ochotę na soczystego lodzika... jakaś chętna by mi gałeczkę opierdolić się znajdzie? przyrzekam nie będę złośliwy i nie przyksztuszę ani nie będę złośliwie migdałków drapał
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 1:46 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 2:56 am
Wiec akurat jest nas dwoch (: (dla niekumatych NIC to pol litra na dwoch)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 3:00 am
wczoraj było litr na 3, i sie skonczyło nieprzyjemnie. i nie mowie tu o porannym kacu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 3:06 am
Znam ten bol nie laczcie piwa z marysia (: albo palcie albp pijcie, 6 piw i zaciaglem sie tylko raz i reszta nocy na mantrach w kiblu spedzilem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 3:17 am
Ryhol Znam ten bol nie laczcie piwa z marysia (: albo palcie albp pijcie, 6 piw i zaciaglem sie tylko raz i reszta nocy na mantrach w kiblu spedzilem. ja wypiłem 2 piwa a potem zkumplem i kolerzanka litra prawie ... było ciepło. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 3:27 am
Ja zawsze popelniam ten sam blad i mieszam alkohol redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 4:11 am
Ryhol Ja zawsze popelniam ten sam blad i mieszam alkohol redface ale powiec sprawia ci to przyjemnosc biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 4:15 am
BeeWolf_san Ryhol Ja zawsze popelniam ten sam blad i mieszam alkohol redface ale powiec sprawia ci to przyjemnosc biggrin i to jaka biggrin biggrin biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 4:45 am
Ryhol BeeWolf_san Ryhol Ja zawsze popelniam ten sam blad i mieszam alkohol redface ale powiec sprawia ci to przyjemnosc biggrin i to jaka biggrin biggrin biggrin xd ja zauwazylam ze mnie strashnie slabo bieze bez mieszania biggrin tak jest bardziej fajnie i ekonomicznie xd a co do marysi to mam do niej antypatie przez paru moich znajomych xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 7:40 am
Ryhol Ja zawsze popelniam ten sam blad i mieszam alkohol redface mnie to już nie robi różnicy czy mieszam czy nie... mam mocny żołądek, czego czasem nie mogę pwoedzieć o głowie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 5:05 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 5:10 am
Addik Kukus Ryhol Ja zawsze popelniam ten sam blad i mieszam alkohol redface mnie to już nie robi różnicy czy mieszam czy nie... mam mocny żoŦ#8218;Ħ#8230;dek, czego czasem nie mogĦ#8482; pwoedzieĦ#8225; o gŦ#8218;owie jesli chodzi o glowe to ze mna jest strasznie ... jush po jednym browaze mam faze xd i zmiekczacz noog xp ale to wina tego ze ja abstynent bylem/jestem no jak sie pije browar i popija go winem to jest taka reakcja xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 6:31 am
A ja polecam wszystkim winko Warka Owoce Leśne! Przynajmniej po wypiciu tegoż trunku można zobaczyć jak wyglądał nasz wcześniejszy posiłek xp I błagam was nie pijcie ze mną jeśli przed chwilą piłam jogurt-to jest wtedy naprawdę bardzo, ale to cholernie bardzo niebezpieczne...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 6:44 am
deahme A ja polecam wszystkim winko Warka Owoce Leśne! Przynajmniej po wypiciu tegoż trunku można zobaczyć jak wyglądał nasz wcześniejszy posiłek xp I błagam was nie pijcie ze mną jeśli przed chwilą piłam jogurt-to jest wtedy naprawdę bardzo, ale to cholernie bardzo niebezpieczne... wczesniejsze posilki woel ogladac na talerzu przd konsumpcja xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|