|
|
|
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 3:00 am
YumiTao *chlip chlip*on jest taki piekny ....nie moge sie na niego napatrzec ... rofl *podziwia* tez sie czasem nie moge napatrzec... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Arife bo nowa nowka sztuka jest
nie bylam pewna
ale obiecuje ze jest zajebista
zwlaszcza jak sie z nia gada o facetach
wtedy nie ma mocnych z nia
zawsze mi humor poprawia jak sie na jakiegos wkurwie...
pije, pije... nie ma mocnych na nia...czy ja wiem wkoncu mamy "losowego" przyjaciela... mrgreen jak jest nowka sztuka i zlozyla podanie to my bysmy ja przyjeli na probe...w razie jak by cos bylo nie tak z nia to bysmy ja pozegnali xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
revcat wlasnie kuna mac! olej tego frajera !!!! to rozkaz!
latwo mowic...
*przytula sie do kocyka i zwija w klebek*
idu spiulkac
jak cos pilnego to es albo gg
dobranoc...
*zasypia na podlodze*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 3:03 am
Ozzwald YumiTao *chlip chlip*on jest taki piekny ....nie moge sie na niego napatrzec ... rofl *podziwia* tez sie czasem nie moge napatrzec... xd A wlasciwie to o co chodzi ? Kiray, Revcat pomozcie mi ja polozyc na jakims wyrku, Yumi wlasnie sie dowiedzialam ze chodzi o jakiegos Sebastiana... Faceci qrwa... scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 3:05 am
Ozzwald YumiTao *chlip chlip*on jest taki piekny ....nie moge sie na niego napatrzec ... rofl *podziwia* tez sie czasem nie moge napatrzec... xd kuna tez bym sie chcial napatrzec ale niestety nie mam mozliwosci..... witay generale Ozz! mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 3:06 am
Miru san Ozzwald YumiTao *chlip chlip*on jest taki piekny ....nie moge sie na niego napatrzec ... rofl *podziwia* tez sie czasem nie moge napatrzec... xd A wlasciwie to o co chodzi ? Kiray, Revcat pomozcie mi ja polozyc na jakims wyrku, Yumi wlasnie sie dowiedzialam ze chodzi o jakiegos Sebastiana... Faceci qrwa... scream ja bym sie opamietal z e stwierdzeniem "Faceci qurwa" bo na tej gildi tylko faceci sa modami... wink jej chodzi o rysunek fallusa... a mi niekoniecznie o rysunek.. blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald YumiTao *chlip chlip*on jest taki piekny ....nie moge sie na niego napatrzec ... rofl *podziwia* tez sie czasem nie moge napatrzec... xd ale on jest poprostu cacy ....sam przyznaj chciałbys miec takiego cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miru san Ozzwald YumiTao *chlip chlip*on jest taki piekny ....nie moge sie na niego napatrzec ... rofl *podziwia* tez sie czasem nie moge napatrzec... xd A wlasciwie to o co chodzi ? Kiray, Revcat pomozcie mi ja polozyc na jakims wyrku, Yumi wlasnie sie dowiedzialam ze chodzi o jakiegos Sebastiana... Faceci qrwa... scream *podchodzi do Ari, lapieja za rece i ciagnie po ziemi w strone lozka* na szczescie na RP jest od niego bezpieczna, my go tu nie wposcimy xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 3:07 am
Kiray nie ma mocnych na nia...czy ja wiem wkoncu mamy "losowego" przyjaciela... mrgreen jak jest nowka sztuka i zlozyla podanie to my bysmy ja przyjeli na probe...w razie jak by cos bylo nie tak z nia to bysmy ja pozegnali xd Mnie sie tak latwo nie pozbedziecie, uzaleznie was od siebie i bedzie chcieli mnie widywac codziennie rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 3:07 am
YumiTao Ozzwald YumiTao *chlip chlip*on jest taki piekny ....nie moge sie na niego napatrzec ... rofl *podziwia* tez sie czasem nie moge napatrzec... xd ale on jest poprostu cacy ....sam przyznaj chciałbys miec takiego cool miezylem linijka... jezeli on jest w stanie spoczynku to jeszcze mu brakuje do mojego... ktory jest w stanie spoczynku...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 3:08 am
YumiTao Ozzwald YumiTao *chlip chlip*on jest taki piekny ....nie moge sie na niego napatrzec ... rofl *podziwia* tez sie czasem nie moge napatrzec... xd ale on jest poprostu cacy ....sam przyznaj chciałbys miec takiego cool niestety ja go nie moge zobaczyc, nie wyswietla mi sie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 3:09 am
Miru san Ozzwald YumiTao *chlip chlip*on jest taki piekny ....nie moge sie na niego napatrzec ... rofl *podziwia* tez sie czasem nie moge napatrzec... xd A wlasciwie to o co chodzi ? Kiray, Revcat pomozcie mi ja polozyc na jakims wyrku, Yumi wlasnie sie dowiedzialam ze chodzi o jakiegos Sebastiana... Faceci qrwa... scream to powiedz jej ze ma sie nim nie przejmowac ... jak go spotkam to moge go od Ari opluc mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 3:10 am
Miru san Kiray nie ma mocnych na nia...czy ja wiem wkoncu mamy "losowego" przyjaciela... mrgreen jak jest nowka sztuka i zlozyla podanie to my bysmy ja przyjeli na probe...w razie jak by cos bylo nie tak z nia to bysmy ja pozegnali xd Mnie sie tak latwo nie pozbedziecie, uzaleznie was od siebie i bedzie chcieli mnie widywac codziennie rofl jedyne od bimbru Towarzysza Reva my sie tu uzalezniamy xd po za tym ja mowilem o takiej sytucji jak bysmy Cie wogole nie znali i dostali bysmy Twojego requesta...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 3:10 am
Ozzwald YumiTao Ozzwald YumiTao *chlip chlip*on jest taki piekny ....nie moge sie na niego napatrzec ... rofl *podziwia* tez sie czasem nie moge napatrzec... xd ale on jest poprostu cacy ....sam przyznaj chciałbys miec takiego cool miezylem linijka... jezeli on jest w stanie spoczynku to jeszcze mu brakuje do mojego... ktory jest w stanie spoczynku... cicho ...to sa dopiero moje poczatki ...nie mam na czym sie wzorowac cool domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 3:11 am
YumiTao Ozzwald YumiTao Ozzwald YumiTao *chlip chlip*on jest taki piekny ....nie moge sie na niego napatrzec ... rofl *podziwia* tez sie czasem nie moge napatrzec... xd ale on jest poprostu cacy ....sam przyznaj chciałbys miec takiego cool miezylem linijka... jezeli on jest w stanie spoczynku to jeszcze mu brakuje do mojego... ktory jest w stanie spoczynku... cicho ...to sa dopiero moje poczatki ...nie mam na czym sie wzorowac cool domokun ja bym mogl mu przywalic.. ale od miesiaca mi opuchlizna z piesci nie schodzi... confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|