|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 5:59 am
Airenne *puk puk* taa.. a u mnie slonce i kobiety sa gorace XDD to ja zamawiam jedna ... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 6:07 am
brunetka, blondynka, szatynka, ruda? razz wymiary? razz niech ktos ze mna pojdzie do parku *sciana* moze tam spotkam milosc mojego zycia ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 6:11 am
Airenne brunetka, blondynka, szatynka, ruda? razz wymiary? razz niech ktos ze mna pojdzie do parku *sciana* moze tam spotkam milosc mojego zycia ^^ OK .. ja moge isc exclaim poczekaj tylko wsiade w samolot i porzylece do ... hymm ... gdzie mam przyleciec question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 6:19 am
do wyszkowa XD takie male zadupie [dobra, troche wieksze] 55km od wawy, trafisz na bank razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 6:28 am
Airenne do wyszkowa XD takie male zadupie [dobra, troche wieksze] 55km od wawy, trafisz na bank razz w WTC trafilem a w wyszkowo to jush tymbardziej xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 7:58 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 8:01 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 8:07 am
Airenne brunetka, blondynka, szatynka, ruda? razz wymiary? razz niech ktos ze mna pojdzie do parku *sciana* moze tam spotkam milosc mojego zycia ^^ Ja tez zreszta szukam swojej milosci... moze cos z tego bedzie biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 8:07 am
moze ciebie razem zemna i durektorem ... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 8:19 am
Addik moze ciebie razem zemna i durektorem ... blaugh nie, dziekuje za zaproszenie... chociaz z checia bym z wami poszedl (na browca oczywiscie razz )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 8:24 am
Sir_Snajper Addik moze ciebie razem zemna i durektorem ... blaugh nie, dziekuje za zaproszenie... chociaz z checia bym z wami poszedl (na browca oczywiscie razz ) dziociom nie sprzedajemy ... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 9:39 am
aha.. i w koncu zaden ze mna nie poszedl do parku razz kurde balans, a juz sie nastawilam na nowe znajomosci razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 6:14 pm
mam male pytanie. wraca;ismy dzisiaj ze znajomymi z pubu, nawiasem mowiac to uczniowej pewnej renomowanej szkoly sredniej.. czy w trakcie potyczek slownych, wykrzyczenie pod adresem jednego z kilku, ze tak powiem dresiarzy, cos mnie wiecej 'twoja matka to @%# i nie zna sie na hydraulice' moglo byc przyczyna sporow i doprowadzic do niezrecznej sytuacji?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 2:52 am
[ Kaku ] mam male pytanie. wraca;ismy dzisiaj ze znajomymi z pubu, nawiasem mowiac to uczniowej pewnej renomowanej szkoly sredniej.. czy w trakcie potyczek slownych, wykrzyczenie pod adresem jednego z kilku, ze tak powiem dresiarzy, cos mnie wiecej 'twoja matka to @%# i nie zna sie na hydraulice' moglo byc przyczyna sporow i doprowadzic do niezrecznej sytuacji? oczywiście... gdyż delikwent nie zrozumiał żadnego z użytych słów oprócz "kurwa" [bo zakładam, że to słowo zamaskowałem nie wiem czemu gdyż tu wolno go użyć] a poza tym słowo "hydraulice" z powodu iż jest już trzysylabowe to nie ma on szans ani go powtórzyć ani zrozumieć, więc jest to w jego mniemaniu próba obrażenia jego "inteligencji"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|