Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
*MELINA* Rozmowy NIEKONTROLOWANE [grozi kalectwem moralnym] Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 183 184 185 186 187 188 ... 261 262 263 264 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

NaviRetlav

PostPosted: Fri Apr 29, 2005 5:59 am

Airenne
*puk puk*
taa.. a u mnie slonce i kobiety sa gorace XDD

to ja zamawiam jedna ... xp
PostPosted: Fri Apr 29, 2005 6:07 am

brunetka, blondynka, szatynka, ruda? razz
wymiary? razz

niech ktos ze mna pojdzie do parku *sciana* moze tam spotkam milosc mojego zycia ^^

Airenne

NaviRetlav

PostPosted: Fri Apr 29, 2005 6:11 am

Airenne
wymiary? razz

niech ktos ze mna pojdzie do parku *sciana* moze tam spotkam milosc mojego zycia ^^

OK .. ja moge isc exclaim poczekaj tylko wsiade w samolot i porzylece do ... hymm ...
gdzie mam przyleciec question
PostPosted: Fri Apr 29, 2005 6:19 am

do wyszkowa XD takie male zadupie [dobra, troche wieksze] 55km od wawy, trafisz na bank razz

Airenne

NaviRetlav

PostPosted: Fri Apr 29, 2005 6:28 am

Airenne
do wyszkowa XD takie male zadupie [dobra, troche wieksze] 55km od wawy, trafisz na bank razz

w WTC trafilem a w wyszkowo to jush tymbardziej xd
PostPosted: Fri Apr 29, 2005 7:58 am

Moze kogos powiesimy??

Sir_Snajper

Sir_Snajper

PostPosted: Fri Apr 29, 2005 8:01 am

Byloby ciekawie
PostPosted: Fri Apr 29, 2005 8:07 am

Airenne
wymiary? razz

Ja tez zreszta szukam swojej milosci... moze cos z tego bedzie biggrin

Sir_Snajper

NaviRetlav

PostPosted: Fri Apr 29, 2005 8:07 am

moze ciebie razem zemna i durektorem ... blaugh
PostPosted: Fri Apr 29, 2005 8:19 am

Addik

nie, dziekuje za zaproszenie... chociaz z checia bym z wami poszedl (na browca oczywiscie razz )

Sir_Snajper

NaviRetlav

PostPosted: Fri Apr 29, 2005 8:24 am

Sir_Snajper
Addik

nie, dziekuje za zaproszenie... chociaz z checia bym z wami poszedl (na browca oczywiscie razz )

dziociom nie sprzedajemy ... blaugh
PostPosted: Fri Apr 29, 2005 9:39 am

aha.. i w koncu zaden ze mna nie poszedl do parku razz kurde balans, a juz sie nastawilam na nowe znajomosci razz

Airenne

[ Kaku ]

PostPosted: Fri Apr 29, 2005 6:14 pm

mam male pytanie.
wraca;ismy dzisiaj ze znajomymi z pubu, nawiasem mowiac to uczniowej pewnej renomowanej szkoly sredniej..
czy w trakcie potyczek slownych, wykrzyczenie pod adresem jednego z kilku, ze tak powiem dresiarzy, cos mnie wiecej 'twoja matka to @%# i nie zna sie na hydraulice' moglo byc przyczyna sporow i doprowadzic do niezrecznej sytuacji?
PostPosted: Sat Apr 30, 2005 2:52 am

[ Kaku ]
mam male pytanie.
wraca;ismy dzisiaj ze znajomymi z pubu, nawiasem mowiac to uczniowej pewnej renomowanej szkoly sredniej..
czy w trakcie potyczek slownych, wykrzyczenie pod adresem jednego z kilku, ze tak powiem dresiarzy, cos mnie wiecej 'twoja matka to @%# i nie zna sie na hydraulice' moglo byc przyczyna sporow i doprowadzic do niezrecznej sytuacji?
oczywiście... gdyż delikwent nie zrozumiał żadnego z użytych słów oprócz "kurwa" [bo zakładam, że to słowo zamaskowałem nie wiem czemu gdyż tu wolno go użyć] a poza tym słowo "hydraulice" z powodu iż jest już trzysylabowe to nie ma on szans ani go powtórzyć ani zrozumieć, więc jest to w jego mniemaniu próba obrażenia jego "inteligencji"

Kukus

[ Kaku ]

PostPosted: Sat Apr 30, 2005 4:16 am

[ Message temporarily off-line ]
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 183 184 185 186 187 188 ... 261 262 263 264 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games