|
|
|
|
Posted: Wed May 06, 2009 12:44 pm
napsugar eek kotan bell van a kezében eek nyűűűűűű olyan nekem is keeeellllll (és nem kunyizok xp csak nyafogok) óóóó..de csak 2. gen...a húsvéti nyúl pénzét költöttem rá....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 06, 2009 12:47 pm
heh, cukor kis bolyhok...de én félek túl lányos ruhák lenének nekem abbanXD a Sundae-nek láttátok a férfi verzióját, a csiki ruhából..nagyon betegXD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 06, 2009 12:52 pm
stranger12 napsugar eek kotan bell van a kezében eek nyűűűűűű olyan nekem is keeeellllll (és nem kunyizok xp csak nyafogok) óóóó..de csak 2. gen...a húsvéti nyúl pénzét költöttem rá.... az mindegy mien gen. akkoris crying nekem meg megint nincs pénzem és fájna eladni bármit is cry
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 06, 2009 12:56 pm
háát.... már nekem is ez volt a vége.....nyem is...van mág 3 cash-em.... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 06, 2009 1:00 pm
Narcisz heh, cukor kis bolyhok...de én félek túl lányos ruhák lenének nekem abbanXD a Sundae-nek láttátok a férfi verzióját, a csiki ruhából..nagyon betegXD eek eek most nézem eek ez mekkora xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 06, 2009 1:10 pm
hehe..meg akartam venni...de aztán a fejlödő kis dns-em elrabolta az össze pénzemetXS szóval gyűjtés után van most...4k-mXD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 06, 2009 1:34 pm
hajrá xd énis nagy gyűjtésben vok de ugyis el fogom költeni mire meglene a cloud-ra (lehet h pont kottan bellre sweatdrop )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 07, 2009 5:13 am
Kottan Bell az valamiféle macska. twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 07, 2009 5:15 am
most vegyek felhőt vagy ne? confused confused confused vagy inkább....vagy mégse.....vagy talán jobb lenne ha..... gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 07, 2009 5:26 am
stranger12 most vegyek felhőt vagy ne? confused confused confused vagy inkább....vagy mégse.....vagy talán jobb lenne ha..... gonk *nagy cica szemekkel néz strangerre gonk * burning_eyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 07, 2009 5:41 am
Vedd csak meg cica, nem lesz bajod belőleXD legfeljebb eladod, ha mégse lesz jó. Hm..csak nekem van kedvem meggyűrögetni azkat a kis plüsöketXD?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 07, 2009 6:26 am
kiket gyűrögetnél bogaram??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 07, 2009 6:31 am
Hát a kotan bellnek az új pozában..azokat a kis porcica izéket....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 07, 2009 6:33 am
olyan édesek nyüssz (mér költöm el mindig a pénzem scream gonk )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|