|
|
|
|
Posted: Thu Sep 09, 2004 1:04 pm
sysunka Dabster Geralt_Bialy_Wilk Dabster Dabster Jak lepiej wygladam  czy  no to jak lepiej wygladam ??????????????????????/ ????????????????????? ??????????????????????? ????????????????? ????????????????????? ?????????????????????? ??????????????????????? mnie ten szkielet wogóle tam nie pasuje... dzieki za odpowiedz biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin i tak zrobie biggrin biggrin biggrin : biggrin biggrin biggrin mi tez bez szkieletu lepiej sie podobastrój szkieletu im niewyszedł więc nie warto go brać
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Katka1989 hej działo się cos ciekawego jak zanim przyszłam? wszyscy się grzali kukus z bee się kłucili nic ciekawego
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sysunka Dabster Geralt_Bialy_Wilk Dabster Dabster Jak lepiej wygladam  czy  no to jak lepiej wygladam ??????????????????????/ ????????????????????? ??????????????????????? ????????????????? ????????????????????? ?????????????????????? ??????????????????????? mnie ten szkielet wogóle tam nie pasuje... dzieki za odpowiedz biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin i tak zrobie biggrin biggrin biggrin : biggrin biggrin biggrin mi tez bez szkieletu lepiej sie podobadzieki tak tez sadilem biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 09, 2004 1:05 pm
Sayokun Katka1989 hej działo się cos ciekawego jak zanim przyszłam? wszyscy się grzali kukus z bee się kłucili nic ciekawego aha xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 09, 2004 1:07 pm
Katka1989 Sayokun Katka1989 hej działo się cos ciekawego jak zanim przyszłam? wszyscy się grzali kukus z bee się kłucili nic ciekawego aha xp norma biggrin biggrin : biggrin biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 09, 2004 1:09 pm
potrzebuje 100g sweatdrop gonk crying sad xp domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 09, 2004 1:09 pm
Sayokun Katka1989 hej działo się cos ciekawego jak zanim przyszłam? wszyscy się grzali kukus z bee się kłucili nic ciekawego kurwa... coś ty się tak uparł na to, że się kłoociliśmy... jaja sobie robiliśmy zapomniałeś dodać, że znów podbijałeś do Lethiel w niezwykle nieskuteczny sposób faktycznie nic ciekawego
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 09, 2004 1:10 pm
Dabster potrzebuje 100g sweatdrop gonk crying sad xp domokun zaraz ci prześle
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 09, 2004 1:11 pm
Dabster potrzebuje 100g sweatdrop gonk crying sad xp domokun na co?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 09, 2004 1:11 pm
Katka1989 Dabster potrzebuje 100g sweatdrop gonk crying sad xp domokun na co? na nowe spodnie 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 09, 2004 1:13 pm
Kukus Sayokun Katka1989 hej działo się cos ciekawego jak zanim przyszłam? wszyscy się grzali kukus z bee się kłucili nic ciekawego kurwa... coś ty się tak uparł na to, że się kłoociliśmy... jaja sobie robiliśmy zapomniałeś dodać, że znów podbijałeś do Lethiel w niezwykle nieskuteczny sposób faktycznie nic ciekawego Hej Kukus
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 09, 2004 1:17 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 09, 2004 1:20 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 09, 2004 1:23 pm
cos się rozmowa nie klei sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 09, 2004 1:27 pm
Katka1989 cos się rozmowa nie klei sweatdrop *zakrada sie od tyłu... i rzuca sie jej na plecy, przytulając za szyję* NIESPODZIANKAAA! razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|