|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 2:31 am
revcat Miru san Moze Miru to jest bogini podziemia, czarownica, ludożerka w mitologii polinezyjskiej xp Fajne mi sie podoba mrgreen Kiray masz racje....Szeregowa Miru....pamietaj o bezwglednym szacunku do generalow - modow....w przeciwnym razie beda podjete czynnosci "losowe".... *polewa* a teraz sie napijmy mwhahahaha mrgreen pirate o tak napijmy sie... *wypija* Rev zaatakowaliscie wczoraj pogg?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 2:33 am
Kiray *wypija* Rev zaatakowaliscie wczoraj pogg? co tam sie wczoraj dzialo... siedziala i sie smialam [popija bimberku] khem, khem... nawet Omega sobie ulzyla rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 2:37 am
Kiray revcat Miru san Moze Miru to jest bogini podziemia, czarownica, ludożerka w mitologii polinezyjskiej xp Fajne mi sie podoba mrgreen Kiray masz racje....Szeregowa Miru....pamietaj o bezwglednym szacunku do generalow - modow....w przeciwnym razie beda podjete czynnosci "losowe".... *polewa* a teraz sie napijmy mwhahahaha mrgreen pirate o tak napijmy sie... *wypija* Rev zaatakowaliscie wczoraj pogg? wiesz wczoraj moja granica cierpliowsci zostala zerwana przez seichan i powiedzialem jej co ja o tym mysle i co o tym sadza inni....a potem to jeszcze Omi sie dolozyla..byly tortury i w ogole..nawet Ozza mi sie udalo namowic by pomogl w ataku... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 2:37 am
a tu jest kawal o moim idolu:
Rzewskiego zeslali za kolejne bezecenstwa do garnizonu na zapadlej prowincji. A tam - choc sie zabij - z osob plci zenskiej same matrony. Na balu garnizonowym wszakze czujne oko porucznika wreszcie wypatrzylo apetyczna dziewuszke w odpowiednim wieku. Zaraz tez ja do tanca zaprosiwszy rzucil Rzewski mimochodem: - Pozwole sobie odwiedzic pania, madam, dzis o polnocy, bys pani poznala, jak je*ia huzarzy. - Cham, nachal! - panienka uciekla spieklszy raka, nie omieszkawszy uprzednio dac Rzewskiemu po pysku. Zaraz tez pobiegla do taty, generala, bo okazala się byc corka komendanta garnizonu, by sie pozalic: - Papa, ten podlec Rzewski powiedziaz, ze przyjdzie dziz do mnie o polnocy i... Tu wstyd nie pozwolil jej dokonczyc, general wszakze znajac reputacje porucznika domyslil sie celu zapowiedzianej wizyty z latwoscia. - Nic sie nie martw coreczko, zaczaje sie na lapserdaka z naganem, wtedy pozna, ze nie moze sobie na takie rzeczy pozwalac z generalska corka. Kiedy nadeszla polnoc general skryl sie z naganem w garsci w szafie w sypialni corki. Rowno z wybiciem polnocy do sypialni wpadl Rzewski z oddzialem huzarow i zakomenderowal: - Dwoch do kuchni, dwoch pod drzwi wejsciowe, dwoch na balkon, dwoch do szafy! - sam zal dal susa do lozka generalowej corki. Nastepnego ranka, kiedy już Rzewski z oddzialem oddalil sie, splonione dziewcze wykrztusilo do taty, ktory wreszcie mogl wyjsc z szafy: - Co za mezczyzna, co za kochanek! - Ha, furda! Co tam mezczyzna, co tam kochanek! Co za dowodca! mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 2:40 am
revcat Kiray revcat Miru san Moze Miru to jest bogini podziemia, czarownica, ludożerka w mitologii polinezyjskiej xp Fajne mi sie podoba mrgreen Kiray masz racje....Szeregowa Miru....pamietaj o bezwglednym szacunku do generalow - modow....w przeciwnym razie beda podjete czynnosci "losowe".... *polewa* a teraz sie napijmy mwhahahaha mrgreen pirate o tak napijmy sie... *wypija* Rev zaatakowaliscie wczoraj pogg? wiesz wczoraj moja granica cierpliowsci zostala zerwana przez seichan i powiedzialem jej co ja o tym mysle i co o tym sadza inni....a potem to jeszcze Omi sie dolozyla..byly tortury i w ogole..nawet Ozza mi sie udalo namowic by pomogl w ataku... mrgreen Ozz eek przeciez on do pogg nie nalezy...a jaka byla frekfencja wsrod RP? poczytal bym sobie o Waszej szlachetnej akcji jednak nie chce mi sie tego szukac...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 2:42 am
Kiray a tu jest kawal o moim idolu: Rzewskiego zeslali za kolejne bezecenstwa do garnizonu na zapadlej prowincji. A tam - choc sie zabij - z osob plci zenskiej same matrony. Na balu garnizonowym wszakze czujne oko porucznika wreszcie wypatrzylo apetyczna dziewuszke w odpowiednim wieku. Zaraz tez ja do tanca zaprosiwszy rzucil Rzewski mimochodem: - Pozwole sobie odwiedzic pania, madam, dzis o polnocy, bys pani poznala, jak je*ia huzarzy. - Cham, nachal! - panienka uciekla spieklszy raka, nie omieszkawszy uprzednio dac Rzewskiemu po pysku. Zaraz tez pobiegla do taty, generala, bo okazala się byc corka komendanta garnizonu, by sie pozalic: - Papa, ten podlec Rzewski powiedziaz, ze przyjdzie dziz do mnie o polnocy i... Tu wstyd nie pozwolil jej dokonczyc, general wszakze znajac reputacje porucznika domyslil sie celu zapowiedzianej wizyty z latwoscia. - Nic sie nie martw coreczko, zaczaje sie na lapserdaka z naganem, wtedy pozna, ze nie moze sobie na takie rzeczy pozwalac z generalska corka. Kiedy nadeszla polnoc general skryl sie z naganem w garsci w szafie w sypialni corki. Rowno z wybiciem polnocy do sypialni wpadl Rzewski z oddzialem huzarow i zakomenderowal: - Dwoch do kuchni, dwoch pod drzwi wejsciowe, dwoch na balkon, dwoch do szafy! - sam zal dal susa do lozka generalowej corki. Nastepnego ranka, kiedy już Rzewski z oddzialem oddalil sie, splonione dziewcze wykrztusilo do taty, ktory wreszcie mogl wyjsc z szafy: - Co za mezczyzna, co za kochanek! - Ha, furda! Co tam mezczyzna, co tam kochanek! Co za dowodca! mrgreen mwhahahahahaha..dobre dobre mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 2:43 am
Huj qrwa pierdole to!!
nie to nie
niech spierdala szmata jedna
juz nie bede sie z nim godzic
ja pierdole qrwa...
schodze na psy
przejmuje sie 15-latkiem !!!
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...
zabijcie mnie !!!!!!!!!!!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 2:44 am
revcat mwhahahahahaha..dobre dobre mrgreen Porucznik Rzewski powinien zosrac honorowym patronem RP mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 2:44 am
ciotka nie marudz tylko siadaj i pij bimber xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 2:45 am
*wchodzi i podziwia swoje arcydzieło ...* ma sie ta kreske nie ? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 2:46 am
Kiray revcat Kiray revcat Miru san Moze Miru to jest bogini podziemia, czarownica, ludożerka w mitologii polinezyjskiej xp Fajne mi sie podoba mrgreen Kiray masz racje....Szeregowa Miru....pamietaj o bezwglednym szacunku do generalow - modow....w przeciwnym razie beda podjete czynnosci "losowe".... *polewa* a teraz sie napijmy mwhahahaha mrgreen pirate o tak napijmy sie... *wypija* Rev zaatakowaliscie wczoraj pogg? wiesz wczoraj moja granica cierpliowsci zostala zerwana przez seichan i powiedzialem jej co ja o tym mysle i co o tym sadza inni....a potem to jeszcze Omi sie dolozyla..byly tortury i w ogole..nawet Ozza mi sie udalo namowic by pomogl w ataku... mrgreen Ozz eek przeciez on do pogg nie nalezy...a jaka byla frekfencja wsrod RP? poczytal bym sobie o Waszej szlachetnej akcji jednak nie chce mi sie tego szukac... hmm duzo do szukania nie masz...bylem Ja, general Bee, general Ozz, Bali, Koza
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 2:46 am
Miru san ciotka nie marudz tylko siadaj i pij bimber xp
WTF ??
Malwina
To Ty ??
qrwa qrwa
*sprawdza frendliste*
o zesz to Ty??
a jednak Cie przyjeli
*rzuca sie na szyje*
No qrwa chlejemy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 2:47 am
Arife
zabijcie mnie !!!!!!!!!!!!!!!!!
z przyjemnoscia wink xd twisted a tak na powaznie to nie przejmuj sie... tylko napij sie bimberku *polewa do szklanek i jedna podaje Ari*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 2:48 am
YumiTao *wchodzi i podziwia swoje arcydzieło ...* ma sie ta kreske nie ? mrgreen oi!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|