Welcome to Gaia! ::

Reply Ruskie-Partyzanty [RP]
24h w paszczu za dichu. Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 182 183 184 185 186 187 ... 553 554 555 556 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Kiray
Crew

PostPosted: Thu Jul 21, 2005 2:31 am

revcat
Miru san
Moze Miru to jest bogini podziemia, czarownica, ludożerka w mitologii polinezyjskiej xp

Fajne mi sie podoba mrgreen

Kiray masz racje....Szeregowa Miru....pamietaj o bezwglednym szacunku do generalow - modow....w przeciwnym razie beda podjete czynnosci "losowe"....

*polewa* a teraz sie napijmy mwhahahaha mrgreen pirate

o tak napijmy sie...
*wypija*
Rev zaatakowaliscie wczoraj pogg?
PostPosted: Thu Jul 21, 2005 2:33 am

Kiray

*wypija*
co tam sie wczoraj dzialo... siedziala i sie smialam [popija bimberku] khem, khem... nawet Omega sobie ulzyla rofl

Miru san

revcat

PostPosted: Thu Jul 21, 2005 2:37 am

Kiray
revcat
Miru san
Moze Miru to jest bogini podziemia, czarownica, ludożerka w mitologii polinezyjskiej xp

Kiray masz racje....Szeregowa Miru....pamietaj o bezwglednym szacunku do generalow - modow....w przeciwnym razie beda podjete czynnosci "losowe"....

o tak napijmy sie...
*wypija*

wiesz wczoraj moja granica cierpliowsci zostala zerwana przez seichan i powiedzialem jej co ja o tym mysle i co o tym sadza inni....a potem to jeszcze Omi sie dolozyla..byly tortury i w ogole..nawet Ozza mi sie udalo namowic by pomogl w ataku... mrgreen
PostPosted: Thu Jul 21, 2005 2:37 am

a tu jest kawal o moim idolu:

Rzewskiego zeslali za kolejne bezecenstwa do garnizonu na zapadlej prowincji.
A tam - choc sie zabij - z osob plci zenskiej same matrony.
Na balu garnizonowym wszakze czujne oko porucznika wreszcie wypatrzylo apetyczna dziewuszke w odpowiednim wieku. Zaraz tez ja do tanca zaprosiwszy rzucil Rzewski mimochodem:
- Pozwole sobie odwiedzic pania, madam, dzis o polnocy, bys pani poznala, jak je*ia huzarzy.
- Cham, nachal! - panienka uciekla spieklszy raka, nie omieszkawszy uprzednio dac Rzewskiemu po pysku.
Zaraz tez pobiegla do taty, generala, bo okazala się byc corka komendanta garnizonu, by sie pozalic:
- Papa, ten podlec Rzewski powiedziaz, ze przyjdzie dziz do mnie o polnocy i... Tu wstyd nie pozwolil jej dokonczyc, general wszakze znajac reputacje porucznika domyslil sie celu zapowiedzianej wizyty z latwoscia.
- Nic sie nie martw coreczko, zaczaje sie na lapserdaka z naganem, wtedy pozna, ze nie moze sobie na takie rzeczy pozwalac z generalska corka.
Kiedy nadeszla polnoc general skryl sie z naganem w garsci w szafie w sypialni corki.
Rowno z wybiciem polnocy do sypialni wpadl Rzewski z oddzialem huzarow i zakomenderowal:
- Dwoch do kuchni, dwoch pod drzwi wejsciowe, dwoch na balkon, dwoch do szafy! - sam zal dal susa do lozka generalowej corki.
Nastepnego ranka, kiedy już Rzewski z oddzialem oddalil sie, splonione dziewcze wykrztusilo do taty, ktory wreszcie mogl wyjsc z szafy:
- Co za mezczyzna, co za kochanek!
- Ha, furda! Co tam mezczyzna, co tam kochanek! Co za dowodca!
mrgreen

Kiray
Crew

Kiray
Crew

PostPosted: Thu Jul 21, 2005 2:40 am

revcat
Kiray
revcat
Miru san

o tak napijmy sie...
*wypija*

wiesz wczoraj moja granica cierpliowsci zostala zerwana przez seichan i powiedzialem jej co ja o tym mysle i co o tym sadza inni....a potem to jeszcze Omi sie dolozyla..byly tortury i w ogole..nawet Ozza mi sie udalo namowic by pomogl w ataku... mrgreen
Ozz eek przeciez on do pogg nie nalezy...a jaka byla frekfencja wsrod RP?
poczytal bym sobie o Waszej szlachetnej akcji jednak nie chce mi sie tego szukac...
PostPosted: Thu Jul 21, 2005 2:42 am

Kiray
a tu jest kawal o moim idolu:

Rzewskiego zeslali za kolejne bezecenstwa do garnizonu na zapadlej prowincji.
A tam - choc sie zabij - z osob plci zenskiej same matrony.
Na balu garnizonowym wszakze czujne oko porucznika wreszcie wypatrzylo apetyczna dziewuszke w odpowiednim wieku. Zaraz tez ja do tanca zaprosiwszy rzucil Rzewski mimochodem:
- Pozwole sobie odwiedzic pania, madam, dzis o polnocy, bys pani poznala, jak je*ia huzarzy.
- Cham, nachal! - panienka uciekla spieklszy raka, nie omieszkawszy uprzednio dac Rzewskiemu po pysku.
Zaraz tez pobiegla do taty, generala, bo okazala się byc corka komendanta garnizonu, by sie pozalic:
- Papa, ten podlec Rzewski powiedziaz, ze przyjdzie dziz do mnie o polnocy i... Tu wstyd nie pozwolil jej dokonczyc, general wszakze znajac reputacje porucznika domyslil sie celu zapowiedzianej wizyty z latwoscia.
- Nic sie nie martw coreczko, zaczaje sie na lapserdaka z naganem, wtedy pozna, ze nie moze sobie na takie rzeczy pozwalac z generalska corka.
Kiedy nadeszla polnoc general skryl sie z naganem w garsci w szafie w sypialni corki.
Rowno z wybiciem polnocy do sypialni wpadl Rzewski z oddzialem huzarow i zakomenderowal:
- Dwoch do kuchni, dwoch pod drzwi wejsciowe, dwoch na balkon, dwoch do szafy! - sam zal dal susa do lozka generalowej corki.
Nastepnego ranka, kiedy już Rzewski z oddzialem oddalil sie, splonione dziewcze wykrztusilo do taty, ktory wreszcie mogl wyjsc z szafy:
- Co za mezczyzna, co za kochanek!
- Ha, furda! Co tam mezczyzna, co tam kochanek! Co za dowodca!
mrgreen

mwhahahahahaha..dobre dobre mrgreen

revcat

Arife

PostPosted: Thu Jul 21, 2005 2:43 am

Huj qrwa pierdole to!!

nie to nie

niech spierdala szmata jedna

juz nie bede sie z nim godzic

ja pierdole qrwa...

schodze na psy

przejmuje sie 15-latkiem !!!

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...

zabijcie mnie !!!!!!!!!!!!!!!!!
PostPosted: Thu Jul 21, 2005 2:44 am

revcat

mwhahahahahaha..dobre dobre mrgreen

Porucznik Rzewski powinien zosrac honorowym patronem RP mrgreen

Kiray
Crew

Miru san

PostPosted: Thu Jul 21, 2005 2:44 am

ciotka nie marudz tylko siadaj i pij bimber xp
PostPosted: Thu Jul 21, 2005 2:45 am

*wchodzi i podziwia swoje arcydzieło ...* ma sie ta kreske nie ? mrgreen

YumiTao

revcat

PostPosted: Thu Jul 21, 2005 2:46 am

Kiray
revcat
Kiray
revcat
Miru san

o tak napijmy sie...
*wypija*

Ozz eek przeciez on do pogg nie nalezy...a jaka byla frekfencja wsrod RP?
poczytal bym sobie o Waszej szlachetnej akcji jednak nie chce mi sie tego szukac...

hmm duzo do szukania nie masz...bylem Ja, general Bee, general Ozz, Bali, Koza
PostPosted: Thu Jul 21, 2005 2:46 am

Miru san

WTF ??

Malwina

To Ty ??

qrwa qrwa

*sprawdza frendliste*

o zesz to Ty??

a jednak Cie przyjeli

*rzuca sie na szyje*

No qrwa chlejemy...

Arife

Kiray
Crew

PostPosted: Thu Jul 21, 2005 2:47 am

Arife

zabijcie mnie !!!!!!!!!!!!!!!!!

z przyjemnoscia wink xd twisted
a tak na powaznie to nie przejmuj sie... tylko napij sie bimberku
*polewa do szklanek i jedna podaje Ari*
PostPosted: Thu Jul 21, 2005 2:48 am

YumiTao
*wchodzi i podziwia swoje arcydzieło ...* ma sie ta kreske nie ? mrgreen

oi!

Kiray
Crew

Miru san

PostPosted: Thu Jul 21, 2005 2:48 am

Arife
Miru san

WTF ??

Malwina

To Ty ??

qrwa qrwa

*sprawdza frendliste*
No ja rofl [podaje szklanice z bimbrem]
Reply
Ruskie-Partyzanty [RP]

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 182 183 184 185 186 187 ... 553 554 555 556 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games