|
|
|
|
Posted: Thu Sep 09, 2004 12:40 pm
Omega Sun BeeWolf sysunka BeeWolf sysunka nikt nie lubi gorzkiej czekolady??? no coz zjem sama.... ej ja tez chce!!! ... stylem slonia zuca sie na czekolade !!! no est ktos kto lubi takie rzeczy.... *ucieka z czekoladą przed Bee* (bawimy sie w ganianego)złapie ci bo potrafie .... zuca sie w pogoń skaczac nad stolem podrodze demolujac wszystko dookoła ... daj mi daj !! ehh... jak dzieci sweatdrop dlaczego jak dzieci??? ładnie wyglądasz smile gdzie kupiłas ciuszki, albo za ile??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf Dabster Jak lepiej wygladam  czy  ni tak ni siak ..fajny plaszcza też taki chce za ile kupiłeś ?? nie kupilem ale chce wiedziec ile jeszcze musze zebrac (plaszcz kosztuje 5000g) 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Geralt_Bialy_Wilk Lethiel *podbiega i tuli mocno* cieplej ?? whee biedna Lethiel... biega tam i wewte... XD lol... *odwraca sie zdziwiona* nie śpi !! 4laugh rolleyes CHRRRR!!!...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 09, 2004 12:41 pm
znikać musze .. crying ... papatki wam..... sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 09, 2004 12:42 pm
Lethiel znikać musze .. crying ... papatki wam..... sad pa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
sysunka Omega Sun BeeWolf sysunka BeeWolf sysunka nikt nie lubi gorzkiej czekolady??? no coz zjem sama.... ej ja tez chce!!! ... stylem slonia zuca sie na czekolade !!! no est ktos kto lubi takie rzeczy.... *ucieka z czekoladą przed Bee* (bawimy sie w ganianego)złapie ci bo potrafie .... zuca sie w pogoń skaczac nad stolem podrodze demolujac wszystko dookoła ... daj mi daj !! ehh... jak dzieci sweatdrop dlaczego jak dzieci??? ładnie wyglądasz smile gdzie kupiłas ciuszki, albo za ile?? Ciuszki sliczne ale wlascicielka jaka :* ... mrał .. ide jesc kolacją !!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel znikać musze .. crying ... papatki wam..... sad crying crying crying papa do jutra przynajmniej mam taką nadzieje 'mooooooooooooooooooooooooooooocno przytula'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel znikać musze .. crying ... papatki wam..... sad jaka szkoda.... no nic, do jutra miłej nocki biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 09, 2004 12:43 pm
Geralt_Bialy_Wilk Lethiel znikać musze .. crying ... papatki wam..... sad pa hieh... a jednak nie śpi whee *przytula* papatki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 09, 2004 12:43 pm
Lethiel hieh... a jednak nie śpi whee hihihihi ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 09, 2004 12:44 pm
Sayokun Lethiel znikać musze .. crying ... papatki wam..... sad crying crying crying papa do jutra przynajmniej mam taką nadzieje 'mooooooooooooooooooooooooooooocno przytula' papatki *przytula*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 09, 2004 12:45 pm
sysunka dlaczego jak dzieci??? ładnie wyglądasz smile gdzie kupiłas ciuszki, albo za ile?? dzieki smile Spodenki w markecie (ale prawdopodobie sa w sklepie u Moiry i kosztuja jakies 360g, sweterek chyba 600g w tym samym sklepie 3nodding Sa rozne kolorki. ------- wracam za godzine
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 09, 2004 12:45 pm
Lethiel znikać musze .. crying ... papatki wam..... sad narka biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 09, 2004 12:46 pm
sysunka Lethiel znikać musze .. crying ... papatki wam..... sad jaka szkoda.... no nic, do jutra miłej nocki biggrin *przytula* papa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|