|
|
|
|
Posted: Thu Sep 09, 2004 12:18 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 09, 2004 12:19 pm
Dabster witajcie wszyscy biggrin biggrin biggrin biggrin czesć!!!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf roman_zbawicieL a tak wogole to kto jest z wroclawia ;D we wroclazffku mam fujka !! a ja rodzicow biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun Lethiel Sayokun Lethiel Baliaur Omega Sun hello czy u Was tez jest tak zimno stressed ? taaaaaaaaaak *ogrzewa swoje lapki pocierajac je o sibie* bardzo lol.. u mnie jest okropnie zimno sad zzzimno *brrrr* 'przytula się do lethiel' cieplutko whee whee 'przykrywa ją także kołderką' tak lepiej 'przytula' 'przytula' nudno ci się kłucą co robimy???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 09, 2004 12:20 pm
sysunka Dabster witajcie wszyscy biggrin biggrin biggrin biggrin czesć!!!!!!!!!juz myslalem ze nikt mnie nie widzi sad sad sad sad sad sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 09, 2004 12:21 pm
jeloł sysunka
romek no coś ty !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 09, 2004 12:21 pm
Dabster sysunka Dabster witajcie wszyscy biggrin biggrin biggrin biggrin czesć!!!!!!!!!juz myslalem ze nikt mnie nie widzi sad sad sad sad sad sad wszyscy zajęci blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 09, 2004 12:22 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dabster sysunka Dabster witajcie wszyscy biggrin biggrin biggrin biggrin czesć!!!!!!!!!juz myslalem ze nikt mnie nie widzi sad sad sad sad sad sad wszyscy cię widzą po prostu nikomu się nie chce pisać pm doszedł???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun 'przytula' nudno ci się kłucą co robimy??? te te te... jacy ci? jacy ci? poza tym nikt się nie kłooci... to się nazywa wymiana poglądów wewnątrz rodziny
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dabster sysunka Dabster witajcie wszyscy biggrin biggrin biggrin biggrin czesć!!!!!!!!!juz myslalem ze nikt mnie nie widzi sad sad sad sad sad sad nie jest tak źle, tez tak kiedys myslałam, ale mnie widzą, więc ja widze innych wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 09, 2004 12:24 pm
Kukus Sayokun 'przytula' nudno ci się kłucą co robimy??? te te te... jacy ci? jacy ci? poza tym nikt się nie kłooci... to się nazywa wymiana poglądów wewnątrz rodziny *wysoowa sie z pod kolooderki* *podchodzi do Geralta* ??? *dzioog dzioog*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 09, 2004 12:24 pm
ej a wiecie co na wfie naumialem sie fiflaka biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 09, 2004 12:25 pm
Lethiel Kukus Sayokun 'przytula' nudno ci się kłucą co robimy??? te te te... jacy ci? jacy ci? poza tym nikt się nie kłooci... to się nazywa wymiana poglądów wewnątrz rodziny *wysoowa sie z pod kolooderki* *podchodzi do Geralta* ??? *dzioog dzioog* CHRRRRR... *macha lewą ręką na wszystkie strony*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 09, 2004 12:25 pm
Sayokun Dabster sysunka Dabster witajcie wszyscy biggrin biggrin biggrin biggrin czesć!!!!!!!!!juz myslalem ze nikt mnie nie widzi sad sad sad sad sad sad wszyscy cię widzą po prostu nikomu się nie chce pisać pm doszedł??? no jak bede mial kase to ci dam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|