|
|
|
|
Posted: Thu Sep 09, 2004 12:05 pm
lethiel, to proponuje ubrac cos cieplejszego, jak tam kociaczek?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Baliaur Omega Sun hello czy u Was tez jest tak zimno stressed ? taaaaaaaaaak *ogrzewa swoje lapki pocierajac je o sibie* bardzo lol.. u mnie jest okropnie zimno sad zzzimno *brrrr* 'przytula się do lethiel' cieplutko whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
roman_zbawicieL Lethiel Kukus Lethiel Kukus Sayokun Sayokun ja mam kołderkę a wy nie e xd i dziś nikogo pod nią nie wpuszcze e twisted ja tylko żartowałem gonk nikt do mnie nie przyjdzie gonk wszyscy cie mają w ... eek znaczy się... mamy własne koce *wstaje z fotelika* 4laugh witaj *przytulas* witaj, przesłodka istotko heart *tulimy tulimy 4laugh whee moze lethiel zmieni nicka na przytulanka czzy cos takiego blaugh xd xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 09, 2004 12:06 pm
Lethiel Baliaur Omega Sun hello czy u Was tez jest tak zimno stressed ? taaaaaaaaaak *ogrzewa swoje lapki pocierajac je o sibie* bardzo lol.. u mnie jest okropnie zimno sad a u mnie jest holernie ciepło ..!!!! siedze teraz w ktutkich galotkach bez koszulki i sie poce !!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cirilla lethiel, to proponuje ubrac cos cieplejszego, jak tam kociaczek? czy to bylo do mnie??? heyka BeeWolf smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
śmierdziele? jak miło....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 09, 2004 12:07 pm
Lethiel roman_zbawicieL Lethiel Kukus Lethiel Kukus Sayokun Sayokun ja mam kołderkę a wy nie e xd i dziś nikogo pod nią nie wpuszcze e twisted ja tylko żartowałem gonk nikt do mnie nie przyjdzie gonk wszyscy cie mają w ... eek znaczy się... mamy własne koce *wstaje z fotelika* 4laugh witaj *przytulas* witaj, przesłodka istotko heart *tulimy tulimy 4laugh whee moze lethiel zmieni nicka na przytulanka czzy cos takiego blaugh xd xp albo tulitubiś
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 09, 2004 12:07 pm
nie, Belier, wczesiej wyczarowłam Lethiel małego koteczka...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 09, 2004 12:08 pm
BeeWolf Lethiel Baliaur Omega Sun hello czy u Was tez jest tak zimno stressed ? taaaaaaaaaak *ogrzewa swoje lapki pocierajac je o sibie* bardzo lol.. u mnie jest okropnie zimno sad a u mnie jest holernie ciepło ..!!!! siedze teraz w ktutkich galotkach bez koszulki i sie poce !!! to galoty zdejmij stressed (joke jakby ktos nie zauwazyl)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf siema smierdziele i ty kukus !!! Omi przywitam szczegolnie :*:*:* heart heart heart wkoncu zasługuje nie prawdaż !!! a mi pikawy nie wyślesz? to ja z tobą dębowe robiłem od rana gonk (co tam, że się spóźniłem półtorej godziny) a ty mnie nawet nie zapikasz? crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cirilla lethiel, to proponuje ubrac cos cieplejszego, jak tam kociaczek? lol.... ganialam dzisiaj na spacer z pieskiem w dwooch bloozach a i tak zimno bylo xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Cirilla śmierdziele? jak miło.... wymyslam poprostu nowe sposoby witania sie z wami bo stare mi sie już przedajły ile razy mozna pisać hej czesc witam ...!!! To tak nowoczesniej ..albo bede do was mowić ...dzieciaczki !! O
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 09, 2004 12:10 pm
Cirilla śmierdziele? jak miło.... życzliwość wobec ludzi jest u nas rodzinna domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 09, 2004 12:10 pm
BeeWolf Cirilla śmierdziele? jak miło.... wymyslam poprostu nowe sposoby witania sie z wami bo stare mi sie już przedajły ile razy mozna pisać hej czesc witam ...!!! To tak nowoczesniej ..albo bede do was mowić ...dzieciaczki !! O też mi dużo starszy się znalazł stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|