|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 6:20 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 6:25 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 12:05 pm
Kitty ShadowCat Christoff_Gangrell Kitty ShadowCat Christoff_Gangrell Ekhem KUUUUUUUUUUUUUUURWAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!! scream Khem... uff crying sweatdrop cio siem stauo, Krzysiu... *przytuuuuuuul* sad A bo cholery dostaje... z r�znych przyczyn..... i troche joosh nie wy3muje sweatdrop mooj Krzysiu... *głasq głasq* *przytuuuuuuul* 4laugh będziu dobsh.... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 12:38 pm
Ok, domyslic sie można, że jestem wkurwiona: KURWA MAĆ ZA ZAJEBIE SUKE PIERDOLONA, TAK SIE LUDZI NIE TRAKTUJE!q!!!!!!!!!1 BIENY FACET A TA KURWA SIE GAPI!!!!!!!!!! KURWA, NIE DARUJE!!!!!!!!!!!!!!! KURRRWAAA
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 12:58 am
~~lena-undesaid~~ Ok, domyslic sie można, że jestem wkurwiona: KURWA MAĆ ZA ZAJEBIE SUKE PIERDOLONA, TAK SIE LUDZI NIE TRAKTUJE!q!!!!!!!!!1 BIENY FACET A TA KURWA SIE GAPI!!!!!!!!!! KURWA, NIE DARUJE!!!!!!!!!!!!!!!KURRRWAAA eek tio o mnie? sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 7:34 am
Kitty ShadowCat ~~lena-undesaid~~ Ok, domyslic sie można, że jestem wkurwiona: KURWA MAĆ ZA ZAJEBIE SUKE PIERDOLONA, TAK SIE LUDZI NIE TRAKTUJE!q!!!!!!!!!1 BIENY FACET A TA KURWA SIE GAPI!!!!!!!!!! KURWA, NIE DARUJE!!!!!!!!!!!!!!!KURRRWAAA eek tio o mnie? sad eek Drogie panie spokojnie... dzieki kitty wszystko okej josh lepiej... A ty lena.. spokojnie powiedz co soie stało...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 8:19 am
Christoff_Gangrell Kitty ShadowCat ~~lena-undesaid~~ Ok, domyslic sie można, że jestem wkurwiona: KURWA MAĆ ZA ZAJEBIE SUKE PIERDOLONA, TAK SIE LUDZI NIE TRAKTUJE!q!!!!!!!!!1 BIENY FACET A TA KURWA SIE GAPI!!!!!!!!!! KURWA, NIE DARUJE!!!!!!!!!!!!!!!KURRRWAAA eek tio o mnie? sad eek Drogie panie spokojnie... dzieki kitty wszystko okej josh lepiej... A ty lena.. spokojnie powiedz co soie stało... 1. to nie o tobie, kituś *przyyyyytl* 2. wystarczy jak ja sie mieszam w nieswoje sprawy 3.sparwa sie wyjaśniła xd I juz nie jestem zadna mordu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 11:53 am
*bierze ze swojej szafki butelke smirnoffa i chal go z gwinta* Kurwa!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 3:58 pm
Christoff_Gangrell *bierze ze swojej szafki butelke smirnoffa i chal go z gwinta* Kurwa!!! nie denerwooj się Krzyś.... życie jest piękne tylko trza to piękno zauważyć- to bez sensu wiem xd *przytuuuuuuuuul Krzysia* ktoś cię skrzywdził? mam go zgwałcić czy zabić? twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 4:28 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 5:01 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 8:16 am
Christoff_Gangrell *bierze ze swojej szafki butelke smirnoffa i chal go z gwinta* Kurwa!!! *roglada sie* gdzie?? xp i huj
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 9:01 am
Baliaur Christoff_Gangrell *bierze ze swojej szafki butelke smirnoffa i chal go z gwinta* Kurwa!!! *roglada sie* gdzie?? xp i huj stare ... *chla dalej*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 9:40 am
Christoff_Gangrell Baliaur Christoff_Gangrell *bierze ze swojej szafki butelke smirnoffa i chal go z gwinta* Kurwa!!! *roglada sie* gdzie?? xp i huj stare ... *chla dalej* stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 9:44 am
Baliaur Christoff_Gangrell Baliaur Christoff_Gangrell *bierze ze swojej szafki butelke smirnoffa i chal go z gwinta* Kurwa!!! *roglada sie* gdzie?? xp i huj stare ... *chla dalej* stare stare Jakieś ale???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|