|
|
|
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 2:00 am
revcat ehh widzisz ja juz mam dosc browarkow narazie..musze sobie organizm przeczyscic wodeczka..... mrgreen wlasnie organizm trzeba oczyscic...wstaw bimberek do lodowki wink a ja zawraz bede ide po zakupy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiray mruffka no wiec witam wszystkich, widze ze melina wam sie calkiem udala wink oi! Towarzyszko posterunek wink Przepraszam, posterunek oczywiscie sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mruffka no wiec witam wszystkich, widze ze melina wam sie calkiem udala wink dokladnie witaj towarzyszko...na pocztaek kilka zasad ktorych w zasadzie nie ma ale jakies jednak w sumie sa....nie ma zadnego nyu! zanzaczam na wstepie! to jest karalne surowo....nie obrazamy innych, jezeli cos jest nie tak zglaszamy generalom - modom mrgreen co jeszcze? generale Kiray moze cos dodacie? mrgreen Milo Nam Cie powitac w naszych szeregach ! mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 2:03 am
mruffka Kiray mruffka no wiec witam wszystkich, widze ze melina wam sie calkiem udala wink oi! Towarzyszko posterunek wink Przepraszam, posterunek oczywiscie sweatdrop spokojnie nic sie nie stalo *siada przy stole* siadaj szeregowa....to bedzie Twoj test *polewa bimberku do szklanek* musisz to wypic za jednym razem... mrgreen masz moze swoja fotke? mozesz ja zarzucic na galerii partyzantow... na black list mozesz napisac kogo nie lubisz lub kto cie wkurza a generalowie czyli My sie tym zajmiemy... mrgreen pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 2:06 am
revcat mruffka no wiec witam wszystkich, widze ze melina wam sie calkiem udala wink dokladnie witaj towarzyszko...na pocztaek kilka zasad ktorych w zasadzie nie ma ale jakies jednak w sumie sa....nie ma zadnego nyu! zanzaczam na wstepie! to jest karalne surowo....nie obrazamy innych, jezeli cos jest nie tak zglaszamy generalom - modom mrgreen co jeszcze? generale Kiray moze cos dodacie? mrgreen Milo Nam Cie powitac w naszych szeregach ! mrgreen Uwierz mi zadnego czegos takiego nie uslyszycie, bo sama bym sie chyba zabila (czesto lurkuje na POGG) zasady znam, takie podstawowe zasady netykiety zapewnie, wiec ze mnie nie powinno byc problemu wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 2:09 am
mruffka Uwierz mi zadnego czegos takiego nie uslyszycie, bo sama bym sie chyba zabila (czesto lurkuje na POGG) zasady znam, takie podstawowe zasady netykiety zapewnie, wiec ze mnie nie powinno byc problemu wink wierze... mrgreen fajnie ze jestes....*podaje jej ow szklaneczke* wiec? podchodzisz do testu? ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 2:09 am
revcat spokojnie nic sie nie stalo *siada przy stole* siadaj szeregowa....to bedzie Twoj test *polewa bimberku do szklanek* musisz to wypic za jednym razem... mrgreen masz moze swoja fotke? mozesz ja zarzucic na galerii partyzantow... na black list mozesz napisac kogo nie lubisz lub kto cie wkurza a generalowie czyli My sie tym zajmiemy... mrgreen pirate ciezko bedzie z fotka, bo zadnej dawno nie robilam, jak pojade do Ciotki do Stargardu to wtedy cos wykombinuje [bierze szklanice i przychyla do dna] xp dobre, niezle gardlo przepala [khem, khem]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 2:13 am
mruffka revcat spokojnie nic sie nie stalo *siada przy stole* siadaj szeregowa....to bedzie Twoj test *polewa bimberku do szklanek* musisz to wypic za jednym razem... mrgreen masz moze swoja fotke? mozesz ja zarzucic na galerii partyzantow... na black list mozesz napisac kogo nie lubisz lub kto cie wkurza a generalowie czyli My sie tym zajmiemy... mrgreen pirate ciezko bedzie z fotka, bo zadnej dawno nie robilam, jak pojade do Ciotki do Stargardu to wtedy cos wykombinuje [bierze szklanice i przychyla do dna] xp dobre, niezle gardlo przepala [khem, khem]... eek ... *klepie Ja po ramieniu* bardzo dobrze! i to mi sie podoba mrgreen *polewa jeszcze jedna kolejke* no to witaj szeregowa Mru! mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 2:17 am
revcat ... eek ... *klepie Ja po ramieniu* bardzo dobrze! i to mi sie podoba mrgreen *polewa jeszcze jedna kolejke* no to witaj szeregowa Mru! mrgreen no wlasnie sie zastanawiam nad zmiana nickname'a, ale nie mam zadnych pomyslow, mruffka to jeszcze z czasow gimnazjum sweatdrop i jakos mi sie za bardzo nie podoba, zaraz cos wymysle, poszperam w mitologii cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 2:21 am
mruffka revcat ... eek ... *klepie Ja po ramieniu* bardzo dobrze! i to mi sie podoba mrgreen *polewa jeszcze jedna kolejke* no to witaj szeregowa Mru! mrgreen no wlasnie sie zastanawiam nad zmiana nickname'a, ale nie mam zadnych pomyslow, mruffka to jeszcze z czasow gimnazjum sweatdrop i jakos mi sie za bardzo nie podoba, zaraz cos wymysle, poszperam w mitologii cool hmm nie jest az taki zly..... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 2:24 am
Moze Miru to jest bogini podziemia, czarownica, ludożerka w mitologii polinezyjskiej xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 2:24 am
revcat dokladnie witaj towarzyszko...na pocztaek kilka zasad ktorych w zasadzie nie ma ale jakies jednak w sumie sa....nie ma zadnego nyu! zanzaczam na wstepie! to jest karalne surowo....nie obrazamy innych, jezeli cos jest nie tak zglaszamy generalom - modom mrgreen co jeszcze? generale Kiray moze cos dodacie? mrgreen Milo Nam Cie powitac w naszych szeregach ! mrgreen Towarzyszu zapomniales o najwazniejszej zasadzie RP: "Czcij moda swego bardziej niz siebie samego" mrgreen nie obrazamy nikogo z RP do innych osob nie mamy przeciwskazan, mozna uzywac niecenzuralnych slow...ale bez przesady
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 2:27 am
mruffka Moze Miru to jest bogini podziemia, czarownica, ludożerka w mitologii polinezyjskiej xp Miru ... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 2:28 am
Kiray revcat dokladnie witaj towarzyszko...na pocztaek kilka zasad ktorych w zasadzie nie ma ale jakies jednak w sumie sa....nie ma zadnego nyu! zanzaczam na wstepie! to jest karalne surowo....nie obrazamy innych, jezeli cos jest nie tak zglaszamy generalom - modom mrgreen co jeszcze? generale Kiray moze cos dodacie? mrgreen Milo Nam Cie powitac w naszych szeregach ! mrgreen Towarzyszu zapomniales o najwazniejszej zasadzie RP: "Czcij moda swego bardziej niz siebie samego" mrgreen nie obrazamy nikogo z RP do innych osob nie mamy przeciwskazan, mozna uzywac niecenzuralnych slow...ale bez przesady Tak jest ! [salutuje]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 2:29 am
Miru san Moze Miru to jest bogini podziemia, czarownica, ludożerka w mitologii polinezyjskiej xp Fajne mi sie podoba mrgreen Kiray masz racje....Szeregowa Miru....pamietaj o bezwglednym szacunku do generalow - modow....w przeciwnym razie beda podjete czynnosci "losowe".... *polewa* a teraz sie napijmy mwhahahaha mrgreen pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|