|
|
|
|
Posted: Thu Sep 09, 2004 10:00 am
Dobra , będę leciał. Żegnam wszystkich , miłej zabawy.
A , zapomniałbym - Lethiel , ty sie magią ognia posługujesz głównie ? kupiłem to od znajomego Vizjerei - masz tu book of immolation. Jak zobaczyłem jaką rzeź zrobił tymi fireballami lecącymi we wszystkie strony pomyślałem że Ci się przyda. Łap !
*rzuca książkęi blaknie z rzeczywistości*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 09, 2004 10:00 am
pobra najwyrzej sie utopie *piegnie i wskakuje do basenu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 09, 2004 10:01 am
Yuki-yuki zbierałam z 4 dni zeby kupic tranding pass, kupiłam go a on mi ciagle mówi ze msuze meic tranding pass zeby odebrac kase która mi przysłali... crying UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUu sad sad sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 09, 2004 10:01 am
nie mam takiej możliwosci... xd crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 09, 2004 10:02 am
Uber.Zer0 Dobra , będę leciał. Żegnam wszystkich , miłej zabawy. A , zapomniałbym - Lethiel , ty sie magią ognia posługujesz głównie ? kupiłem to od znajomego Vizjerei - masz tu book of immolation. Jak zobaczyłem jaką rzeź zrobił tymi fireballami lecącymi we wszystkie strony pomyślałem że Ci się przyda. Łap ! *rzuca książkęi blaknie z rzeczywistości* Namaarie *przytula* *po czym wraca do przerabiania kominka*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 09, 2004 10:02 am
Uber.Zer0 Dobra , będę leciał. Żegnam wszystkich , miłej zabawy. A , zapomniałbym - Lethiel , ty sie magią ognia posługujesz głównie ? kupiłem to od znajomego Vizjerei - masz tu book of immolation. Jak zobaczyłem jaką rzeź zrobił tymi fireballami lecącymi we wszystkie strony pomyślałem że Ci się przyda. Łap ! *rzuca książkęi blaknie z rzeczywistości* eek *łapie ksiązke* dziekooje 4laugh papatki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 09, 2004 10:03 am
jakby co je jestem już w basenie.....*czuje że ktoś ciągnie ją za nogę*tamahome0 ZOSTAW MOJĄ NOGĘ!!!!!!1
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 09, 2004 10:03 am
Yuki-yuki nie mam takiej możliwosci... xd crying sad gupia gaia..... sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 09, 2004 10:04 am
pobafmy sie czarami !!!!*wyjmuje swoją księge poczym wyhodzi z basenu*zprawdze czysą jakieś fajne zaklęcia
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 09, 2004 10:04 am
dokładnie, głupia... crying moze jutro juz bedzie dobrze... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 09, 2004 10:05 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 09, 2004 10:05 am
Yuki-yuki nie mam takiej możliwosci... xd crying to znaczy że po prostu gaia nawala nie denerwój się i poczekaj do jurea a jak nienaprawią to musiszsię spytać o co chodzi ps. spyaj miss tao ona nie mogło potwirdzić tardów nie raz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 09, 2004 10:06 am
Yuki-yuki dokładnie, głupia... crying moze jutro juz bedzie dobrze... crying Może będzie! Więc po co się martwić? Zaczniesz się dołować dopiero jutro! Póki co jest przecież nadzieja biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 09, 2004 10:06 am
zapytam się, dzięki za pomoc. Nie no troche się denerwuje bo tyle zbieram a tu nic...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|