|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 11:39 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 10, 2005 10:20 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 9:53 am
głosować we sondzie, kutafony wąskie, bo WPIERDOL bedzie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 10:10 am
Kukus głosować we sondzie, kutafony wąskie, bo WPIERDOL bedzie Mam nadzieję, że to do mnie nie było...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 1:08 pm
Głupia jest ta ankieta widac zes ja na sile szpadlem robił ... gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 5:10 am
BeeWolf_san Głupia jest ta ankieta widac zes ja na sile szpadlem robił ... gonk i tu się mylisz mój waginalny bracie... gdyż sonda była bardzo zaplanowana, ale nie mogłem zamieścić jej oryginalnych odpowiedzi gdyż zduplikowałbym już istniejącą gdzie indziej sondę zrobioną przeze mnie, więc je lekko zmieniłem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 7:23 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 3:38 am
dobra, koniec, kurwa, z tymi uprzejmościami, bo się zaraz od tej słodyczy pożygam... krótka piłka z mojej strony, robisz pałę czy nie... nie przyjmuję odmowy, dziwko bez szkoły
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 5:32 am
Kukus dobra, koniec, kurwa, z tymi uprzejmościami, bo się zaraz od tej słodyczy pożygam... krótka piłka z mojej strony, robisz pałę czy nie... nie przyjmuję odmowy, dziwko bez szkoły MAsz tu zdięcie pani z warzywniaka w gaciach idz se zjec na recznym ***** jeden.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 5:47 am
BeeWolf_san MAsz tu zdięcie pani z warzywniaka w gaciach idz se zjec na recznym ***** jeden. a nie amsz pani z mięsnego?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 6:51 am
Kochali sie miłościa prawdziwą I wszystko byłoby wspaniale Ale jedno im spokój mąciło - porannej mszy odprawianie On spóźniał się na ranne modlitwy I przez to wiele się nasłuchał Że niby ksiądz a taka świnia I w głowie mu tylko jakas dziewucha
Raz do roku to i księdzu wolno zrobić To co inni całe życie robią
Gdy on rozpinal czarna sutannę I nagą pierś spod niej odsłaniał Ona zrzucała swoja sukienkę I w ramiona jego skakała Oddawali się słodkiej rozpuście Nie pamiętali o szóstym przykazaniu Nie ważne to co ludzie mówili I proboszcz pieprzył o nich na kazaniu
Razu pewnego stała sie rzecz straszna On nie miał kondoma ona w ciążę zaszła Jemu jakoś wszyscy wybaczyli A ją na stosie żywcem spalili
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 7:21 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 7:29 am
nein... cyklon cacy... jude be
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 5:24 am
Ekhem KUUUUUUUUUUUUUUURWAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!! scream
Khem... uff crying sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 6:14 am
Christoff_Gangrell Ekhem KUUUUUUUUUUUUUUURWAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!! scream Khem... uff crying sweatdrop cio siem stauo, Krzysiu... *przytuuuuuuul* sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|