|
|
|
|
Posted: Tue May 05, 2009 11:20 am
1. Kitartás!
2. Én egyszer se hisztiztem se kis se próba se éles érettségi alatt... Az volt az irónikus nekem hogy töriből pár tételt tökjól megtanultam némelyeket közepesen némelyeket annál is kevésbé és előttem valaki olyanból felelt amit én jól tudtam (Nándorfehérvár) én meg gondolkozok a kötelező plusztételen, az ökológián aztán hallom a töritanáromat: "Hát minden volt Hunyadi János a csata után, csak főkapitány nem" (mert meghalt utána pestisben). És akkor gondoltam bezzeg ha én húztam volna azt a tételt... A töri végül 2es lett. Angol szóbelivel nekem nem volt gond, bár volt 1-2 dolog maiben picit bizonytalan voltam ott az izgulás miatt és a végeredmény csak 1%-kal lett több mint magáé az írásbelié. De összeségében jól sikerült az English, 5ös smile Hajrááááá továbbra is!! smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 05, 2009 11:24 am
Nem..valahol erre lehetXD Én igazából várom...mert a holnapi csak szövegértés+atlaszhasználat+rizsálás lesz...utána meg 6 óra mese *.*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 05, 2009 12:36 pm
hozzám hozzámvágta a nő az atlasz a 7. tételhez amihez nem kell térkép de azé vigyél csak mondom jóvan meg adott forrást ami tök gagyi volt és váááá de legalább após nem volt még benn szegény Gucinak már bejött az após és kinevette XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 05, 2009 11:20 pm
Szegény Atlasz nem elég h a hátán hordozza az egész földet még ti is piszkáljátok..... sad
(ennek semmi értelme...de láttátok már mennyi goldot ad a kis drága minden egyes postért???? xd )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 05, 2009 11:21 pm
Az előbbi szösszenetért 63 goldot kaptam 3nodding na töröm a fejem hátha eszembe jut még néhány okosság xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 05, 2009 11:25 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 05, 2009 11:38 pm
a napi első postért kapsz 75 goldot és úgy csökken a pénz.... minél többet postolsz annál kevesebbet kapsz, de az időköz is számít (asszem ) blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 05, 2009 11:42 pm
na ja... de mostanában többet ad a postokárt mint eddig...végülis ezt ígérték....csak féltem h a booty meg kevesebbet fog adni...de szerencsére nem.... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 05, 2009 11:47 pm
az nem viszont a kagyló nagyon fukar lett confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 05, 2009 11:49 pm
napsugar az nem viszont a kagyló nagyon fukar lett confused ja pedig már kezd kinézni valahogy az aquáriumom....de nem igazán értékeli.... sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 05, 2009 11:51 pm
énis szépítgettem de minek confused inkább pár értékesebb halra gyűjtök majd.... (persze csak miután megszereztem a cloud-ot gonk )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 06, 2009 12:27 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 06, 2009 1:28 am
velem jó fej a kagyló mondjuk eddig utált de most már szeret és meg is ajándékozott smile am jó h több goldot ad mert megvehetem amit szeretnem biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 06, 2009 1:37 am
Hungarian Aoyama velem jó fej a kagyló mondjuk eddig utált de most már szeret és meg is ajándékozott smile am jó h több goldot ad mert megvehetem amit szeretnem biggrin O.O most látom csak milyen kis kocka pocakja van valakinek xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 06, 2009 1:39 am
stranger12 Hungarian Aoyama velem jó fej a kagyló mondjuk eddig utált de most már szeret és meg is ajándékozott smile am jó h több goldot ad mert megvehetem amit szeretnem biggrin O.O most látom csak milyen kis kocka pocakja van valakinek xd Előttünk a cél, milyet akarunk magunknak lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|