|
|
|
|
Posted: Thu Sep 09, 2004 9:31 am
MOŻE BY MI KTOŚ POMÓGŁ??!!*wielki pająk wyjmuje swoje ostrze z ramienia Ayi.Prubuje wstać ale zaraz upada na podłogę i zaczyna blednieć*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 09, 2004 9:31 am
hieh... co wy tu kombinujecie sweatdrop *idzie do swojego pokoju. Po chwili wraca z laptopem i zaczyna pisać*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 09, 2004 9:32 am
Czarny *wygląda zza framugi* Heloł! Wróciłem! Coś się dzieje ciekawego??? witaj 4laugh *przytula* napad pajakoow gigantoow gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 09, 2004 9:33 am
Ja- Yosei ...ja pierdziu... ...nie wiem co macie za problemy... ... ...eh... ... stare ...mój brzusio zneutarlizuje jej kwas...spokojnie... ...Ech , no i zepsułeś mi zabawę crying *Ciało pająka zaczyna zapadać się gdy opanowane zwierzę wyje z bólu miażdżonych wnętrzności , by w końcu eksplodować ukazując stoją postać w białym płaszczu* Ech , no to co teraz ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
... ...dobra... ...sprawa załatwiona... ... to ja zdupiam... ... ...sayonara
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
siada z powrotem na fotekilu i buja się
ps. wabi się kouen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tamahome0 *nagle pająk o wielkości 4metruw przebija podłoge izaczyna pluć kwasem* *zaczyna swojymi pazurami rościnać pająka*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[Shinn] Katka1989 [Shinn] Katka1989 hejko! wróciłam. Tęskiniliście? ^^ Ja bardzo *mocny przytulas* *przytula mocno* ^^ Ide sobie .. pa pa *mocny, oj mocny przytulas ^^[ale nie za mocny]* papa heart *przytula*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Uber.Zer0 Ntsumi_Aya Uber.Zer0 Ech , zabiliście go już trzy razy - trzeba wam doświadczenia w graniu w RPG... A walka daje ajwięcej doświadczenia... *zaczyna wkręcać się w kolorowej chmurze entropii w pająka , który powoli odżywa , rośnie i mutuje...* Dajcie mi chwilkę , dawno tego nie robiłem... *pająk podchodzi i przebija ramie Ayi*Q.... co to ma być za bydle??!!*zaczyna krawić* Ach , wybacz Aya - ciężko kontrolować to ciało sweatdrop a spoko ...*upada na ziemię, prubuje się znowu podnieść, wstaje, kołysze się , upada o krok dalej*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 09, 2004 9:34 am
Ntsumi_Aya MOŻE BY MI KTOŚ POMÓGŁ??!!*wielki pająk wyjmuje swoje ostrze z ramienia Ayi.Prubuje wstać ale zaraz upada na podłogę i zaczyna blednieć* *w jej dłoniach materializuje się łuk, a na plecach kołczan ze stzałami* *wyjmuje dwie strzały, podpala je, umieszcza na cięciwie, groty kieruje w szczękoczułki pająka* *strzela* *trafia* *pająk zaczyna się zwijać, targać głową*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 09, 2004 9:34 am
Do zobaczenia Ja- Yosei , do zobaczenia Shinn
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 09, 2004 9:35 am
Sayokun siada z powrotem na fotekilu i buja się ps. wabi się kouen kouen ?? *patrzy na feniksa* ślicznie 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun siada z powrotem na fotekilu i buja się ps. wabi się kouen heeej już nie ma tu pająków 'woła bujając się na foteliku'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Ntsumi_Aya MOŻE BY MI KTOŚ POMÓGŁ??!!*wielki pająk wyjmuje swoje ostrze z ramienia Ayi.Prubuje wstać ale zaraz upada na podłogę i zaczyna blednieć* *w jej dłoniach materializuje się łuk, a na plecach kołczan ze stzałami* *wyjmuje dwie strzały, podpala je, umieszcza na cięciwie, groty kieruje w szczękoczułki pająka* *strzela* *trafia* *pająk zaczyna się zwijać, targać głową* *nie podnosi się*ałłłaaaaaaa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 09, 2004 9:36 am
tamahome0 tamahome0 *nagle pająk o wielkości 4metruw przebija podłoge izaczyna pluć kwasem* *zaczyna swojymi pazurami rościnać pająka* ami kto pomorze*pają zaczyna strzelać kwasem siarkowym**wycofyje się powoli unikając strzałuw pająka*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|