|
|
|
|
Posted: Thu Sep 09, 2004 9:21 am
a ekhem, chyba powinnam wiać. *szybko odsuwa się na bok.*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 09, 2004 9:22 am
buuuuu.... weźcie stąd tego pająka crying .. prosze...... sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya eh czas przełamać strach....*bieże swoje miecze i odcina pająkowi głowę i wszystkie odnyża*HAHAHAHAHA eek odrastają trzeba go spalić wyciąga ofudę i dzięki zaklęciu z mieza wydobywa się płomień i trafia w pająka spalająć go
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Katka1989 hejko! wróciłam. Tęskiniliście? ^^ Ja bardzo *mocny przytulas*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 09, 2004 9:23 am
... ... ...już...? ... ...nie ma co tu trzymać tego ścierwa... ... ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun Ntsumi_Aya eh czas przełamać strach....*bieże swoje miecze i odcina pająkowi głowę i wszystkie odnyża*HAHAHAHAHA eek odrastają trzeba go spalić wyciąga ofudę i dzięki zaklęciu z mieza wydobywa się płomień i trafia w pająka spalająć go no teras reszte pająkuw
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel buuuuu.... weźcie stąd tego pająka crying .. prosze...... sad ty się lepiej pozbądź tego co masz pod łużkiem zaraz jeszcze tu trafi królowa-matka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 09, 2004 9:24 am
Znowu pająki xp Ffstrętne, ffstrętne, ffstrętne!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 09, 2004 9:24 am
Sayokun Ntsumi_Aya eh czas przełamać strach....*bieże swoje miecze i odcina pająkowi głowę i wszystkie odnyża*HAHAHAHAHA eek odrastają trzeba go spalić wyciąga ofudę i dzięki zaklęciu z mieza wydobywa się płomień i trafia w pająka spalająć go NIETRAFIŁEŚ!!!!!!!*tnie go na kawałki*STRZELAJ TERAZ!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 09, 2004 9:25 am
Ntsumi_Aya Sayokun Ntsumi_Aya eh czas przełamać strach....*bieże swoje miecze i odcina pająkowi głowę i wszystkie odnyża*HAHAHAHAHA eek odrastają trzeba go spalić wyciąga ofudę i dzięki zaklęciu z mieza wydobywa się płomień i trafia w pająka spalająć go NIETRAFIŁEŚ!!!!!!!*tnie go na kawałki*STRZELAJ TERAZ!!!! ok 'trafia'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ech , zabiliście go już trzy razy - trzeba wam doświadczenia w graniu w RPG... A walka daje ajwięcej doświadczenia...
*zaczyna wkręcać się w kolorowej chmurze entropii w pająka , który powoli odżywa , rośnie i mutuje...*
Dajcie mi chwilkę , dawno tego nie robiłem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
tamahome0 Sayokun Ntsumi_Aya eh czas przełamać strach....*bieże swoje miecze i odcina pająkowi głowę i wszystkie odnyża*HAHAHAHAHA eek odrastają trzeba go spalić wyciąga ofudę i dzięki zaklęciu z mieza wydobywa się płomień i trafia w pająka spalająć go no teras reszte pająkuw njlepiej całe gniazdo *pazury zaczynają płonąć* dobra jestem gotowy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun Lethiel buuuuu.... weźcie stąd tego pająka crying .. prosze...... sad ty się lepiej pozbądź tego co masz pod łużkiem zaraz jeszcze tu trafi królowa-matka słucham ??? eek .. pod moim łooshkiem ?? ..... crying .. o nieee..... gonk fuuuuuuuuu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 09, 2004 9:26 am
... ... ...(ummmm....JEBUDU!) ... ...no to o pająki na dole nie ma się co martwić... ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 09, 2004 9:26 am
[Shinn] Katka1989 hejko! wróciłam. Tęskiniliście? ^^ Ja bardzo *mocny przytulas* *przytula mocno* ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|