|
|
|
|
Posted: Mon Apr 17, 2006 2:18 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 17, 2006 2:30 am
a ja nie lubic brodek blaugh rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 17, 2006 4:22 am
y3hl a ja nie lubic brodek blaugh rolleyes Brodki nikt ci nie kaze lubic blaugh ale moja brode to ja lubie 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 17, 2006 4:35 am
Vykk y3hl a ja nie lubic brodek blaugh rolleyes Brodki nikt ci nie kaze lubic blaugh ale moja brode to ja lubie 3nodding tez ja lubie whee podoba mi sie wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 17, 2006 11:40 am
Dariia Vykk y3hl a ja nie lubic brodek blaugh rolleyes Brodki nikt ci nie kaze lubic blaugh ale moja brode to ja lubie 3nodding tez ja lubie whee podoba mi sie wink popieram whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 17, 2006 12:39 pm
Iwa__4grozna Dariia Vykk y3hl a ja nie lubic brodek blaugh rolleyes Brodki nikt ci nie kaze lubic blaugh ale moja brode to ja lubie 3nodding tez ja lubie whee podoba mi sie wink popieram whee o boze rofl jeszcze chwila i powstanie jakis fanklub ku chwale mojej brodki xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 17, 2006 12:42 pm
*kaszl kaszl* nie zebym sie czepiala wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 17, 2006 1:15 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 17, 2006 1:17 pm
Vykk Twistus *kaszl kaszl* nie zebym sie czepiala wink no dobrze dobrze prosze 3nodding arrow http://img.photobucket.com/albums/v606/vykk/fotki/newXD015.jpg xd dziekuje bardzo xd fajne masz spojrzenie mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 17, 2006 1:32 pm
Twistus Vykk Twistus *kaszl kaszl* nie zebym sie czepiala wink no dobrze dobrze prosze 3nodding arrow http://img.photobucket.com/albums/v606/vykk/fotki/newXD015.jpg xd dziekuje bardzo xd fajne masz spojrzenie mrgreen wygladaja na przechlane ale to wynik conajmniej tyogdniowego braku snu powyyzej 4 godzin dziennie bo ile bym nie probowal spac to zawsze lacznie wychodzi ok4-5godzin XP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 17, 2006 1:36 pm
Vykk Iwa__4grozna Dariia Vykk y3hl a ja nie lubic brodek blaugh rolleyes Brodki nikt ci nie kaze lubic blaugh ale moja brode to ja lubie 3nodding tez ja lubie whee podoba mi sie wink popieram whee o boze rofl jeszcze chwila i powstanie jakis fanklub ku chwale mojej brodki xd ty nie pochlebiaj sobie tak blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 17, 2006 1:44 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 17, 2006 1:45 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 17, 2006 1:51 pm
wy to specjalnie robicie? neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 17, 2006 1:57 pm
Twistus wy to specjalnie robicie? neutral przepraszam ja przeciez zamieszczam fotki i omawiam czy to okolicznosci powstania czy tez efekt uchwycony na niej a roznica miedzy sytuacja sfotografowana a uchwycona chwila
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|