|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 6:17 am
Omega Sun Kukus BeeWolf_san Twoje emocje sa nagie ale wolno być im nagim i ona była naga naga to takie wielkie słowo... ona była niekompletnie odziana... od pełnej nagości jeszcze ją pewien szczegół dzielił... fakt faktem szczegół ten był nieistotny i niemalże niezauważalny, lecz mimo to nie możemy zanegować jego obecności wink gonk *otwiera drzwi szafki, z której wypada Omega* widzieli państwo? w agjenta SiAjEj się bawi, skubana domokun inwigilować z ukrycia się jej zachciało to może ja pojadę w stronę KGB i ci palce wyłamię celem wydobycia z ciebie tajnych informacji? scream xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 6:43 am
Kukus *otwiera drzwi szafki, z której wypada Omega* widzieli państwo? w agjenta SiAjEj się bawi, skubana domokun inwigilować z ukrycia się jej zachciało to może ja pojadę w stronę KGB i ci palce wyłamię celem wydobycia z ciebie tajnych informacji? scream xp a ja sie Ciebie wcale nie boje blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 5:06 am
Wiecie co dzis sobie uświadomiłem ? że świat polega na pierdoleniu. Można pierdolić kogoś albo coś. Podział ten zawiera w sobie kolejny : Pierdolić można sprawę która jest stosunkowo mało nam zawadza - mówimy wtedy ze ona nas pierdoli. Możemy też coś pierdolić dosłownie - czynność wykonywana z rzeczami wszelakimi , od ręki po fotel.
Kogoś możemy z kolei pierdolić od tyłu , na jeźdźca albo możemy się pierdolić nawzajem ( nie , nie jest to propozycja matrymonialna ). Przez pierdolenie kogoś możemy miec też na myśli olewanie jego słowotoku na nasz czy inny temat ( niekoniecznie związany z pierdoleniem ) , lub też jego wypocin.
Pierdolenie odzwierciedla sie też we wpierdolu , opierdolu oraz spierdoleniu.
Opierdol można dać lub dostać , najczęściej od osób stojących wyżej w danej hierarchi tudzież pełniących inne stanowiska.
Wpierdol możemy dać lub dostać od osób postronnych w liczbie pojedyńczej lub mnogiej , rodzaju i stanu wszelakiego.
możliwość spierdolenia często jest wybierana jako środek postronny od Wpierdolu , w wyniku oszacowania swoich szans. Wszyscy mądrzy ludzie w sytuacji oczywistej przegranej zalecają spierdolenie.
Ale spierdolić można też coś - na przykład robotę.
Oto i był mój monolog na temat pierdolenia i jego podgatunków. mam nadzieje ze nie spierdolę matury za 19 dni.
bang bang bang !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 5:12 am
w skrocie, po co pisac slowniki skoro wszystko to tylko pierdolenie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 5:13 am
Ibris w skrocie, po co pisac slowniki skoro wszystko to tylko pierdolenie? Bo chcialo mi sie pierdolić xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 5:14 am
PointZer0 Wiecie co dzis sobie uświadomiłem ? że świat polega na pierdoleniu. Można pierdolić kogoś albo coś. Podział ten zawiera w sobie kolejny : Pierdolić można sprawę która jest stosunkowo mało nam zawadza - mówimy wtedy ze ona nas pierdoli. Możemy też coś pierdolić dosłownie - czynność wykonywana z rzeczami wszelakimi , od ręki po fotel. Kogoś możemy z kolei pierdolić od tyłu , na jeźdźca albo możemy się pierdolić nawzajem ( nie , nie jest to propozycja matrymonialna ). Przez pierdolenie kogoś możemy miec też na myśli olewanie jego słowotoku na nasz czy inny temat ( niekoniecznie związany z pierdoleniem ) , lub też jego wypocin. Pierdolenie odzwierciedla sie też we wpierdolu , opierdolu oraz spierdoleniu. Opierdol można dać lub dostać , najczęściej od osób stojących wyżej w danej hierarchi tudzież pełniących inne stanowiska. Wpierdol możemy dać lub dostać od osób postronnych w liczbie pojedyńczej lub mnogiej , rodzaju i stanu wszelakiego. możliwość spierdolenia często jest wybierana jako środek postronny od Wpierdolu , w wyniku oszacowania swoich szans. Wszyscy mądrzy ludzie w sytuacji oczywistej przegranej zalecają spierdolenie. Ale spierdolić można też coś - na przykład robotę. Oto i był mój monolog na temat pierdolenia i jego podgatunków. mam nadzieje ze nie spierdolę matury za 19 dni. bang bang bang !
BORZE... Jakie to było piękne .. Zero
Wzruszyłeś mnie do łez.. piekna historia hłopca i jego stosunków ... coś wyjatkowego takiej wrazlowosci, tych emocji nie spotyka sie teraz zbyt czesto u młodych ludzi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 5:18 am
BeeWolf_san PointZer0 Wiecie co dzis sobie uświadomiłem ? że świat polega na pierdoleniu. Można pierdolić kogoś albo coś. Podział ten zawiera w sobie kolejny : Pierdolić można sprawę która jest stosunkowo mało nam zawadza - mówimy wtedy ze ona nas pierdoli. Możemy też coś pierdolić dosłownie - czynność wykonywana z rzeczami wszelakimi , od ręki po fotel. Kogoś możemy z kolei pierdolić od tyłu , na jeźdźca albo możemy się pierdolić nawzajem ( nie , nie jest to propozycja matrymonialna ). Przez pierdolenie kogoś możemy miec też na myśli olewanie jego słowotoku na nasz czy inny temat ( niekoniecznie związany z pierdoleniem ) , lub też jego wypocin. Pierdolenie odzwierciedla sie też we wpierdolu , opierdolu oraz spierdoleniu. Opierdol można dać lub dostać , najczęściej od osób stojących wyżej w danej hierarchi tudzież pełniących inne stanowiska. Wpierdol możemy dać lub dostać od osób postronnych w liczbie pojedyńczej lub mnogiej , rodzaju i stanu wszelakiego. możliwość spierdolenia często jest wybierana jako środek postronny od Wpierdolu , w wyniku oszacowania swoich szans. Wszyscy mądrzy ludzie w sytuacji oczywistej przegranej zalecają spierdolenie. Ale spierdolić można też coś - na przykład robotę. Oto i był mój monolog na temat pierdolenia i jego podgatunków. mam nadzieje ze nie spierdolę matury za 19 dni. bang bang bang !
Wzruszyłeś mnie do łez.. piekna historia hłopca i jego stosunków ... coś wyjatkowego takiej wrazlowosci, tych emocji nie spotyka sie teraz zbyt czesto u młodych ludzi Pierdolenie jest mi bliskie , a ponadto mam duszę artysty crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 5:33 am
PointZer0 BeeWolf_san PointZer0 Wiecie co dzis sobie uświadomiłem ? że świat polega na pierdoleniu. Można pierdolić kogoś albo coś. Podział ten zawiera w sobie kolejny : Pierdolić można sprawę która jest stosunkowo mało nam zawadza - mówimy wtedy ze ona nas pierdoli. Możemy też coś pierdolić dosłownie - czynność wykonywana z rzeczami wszelakimi , od ręki po fotel. Kogoś możemy z kolei pierdolić od tyłu , na jeźdźca albo możemy się pierdolić nawzajem ( nie , nie jest to propozycja matrymonialna ). Przez pierdolenie kogoś możemy miec też na myśli olewanie jego słowotoku na nasz czy inny temat ( niekoniecznie związany z pierdoleniem ) , lub też jego wypocin. Pierdolenie odzwierciedla sie też we wpierdolu , opierdolu oraz spierdoleniu. Opierdol można dać lub dostać , najczęściej od osób stojących wyżej w danej hierarchi tudzież pełniących inne stanowiska. Wpierdol możemy dać lub dostać od osób postronnych w liczbie pojedyńczej lub mnogiej , rodzaju i stanu wszelakiego. możliwość spierdolenia często jest wybierana jako środek postronny od Wpierdolu , w wyniku oszacowania swoich szans. Wszyscy mądrzy ludzie w sytuacji oczywistej przegranej zalecają spierdolenie. Ale spierdolić można też coś - na przykład robotę. Oto i był mój monolog na temat pierdolenia i jego podgatunków. mam nadzieje ze nie spierdolę matury za 19 dni. bang bang bang !
Wzruszyłeś mnie do łez.. piekna historia hłopca i jego stosunków ... coś wyjatkowego takiej wrazlowosci, tych emocji nie spotyka sie teraz zbyt czesto u młodych ludzi Pierdolenie jest mi bliskie , a ponadto mam duszę artysty crying Brak nam tak popierdolonych ludzi jak my ... ale naszczescie jesteś ty, Wspomagasz nasze szeregi to mnie cieszy , Ah jaki to Wielki ?Człowiek ten Zero *stoi nad kartka papieru rusujac na niej kułeczko*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 6:56 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 3:33 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 12:17 am
Opcy i wszystko jasne wink
Ten topic poprawia mi humor.. Oł jea blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 9:43 am
ninja KUUUUUUUUUUUUUUUUUURWAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!]
Uf sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 9:45 am
natushka88 Opcy i wszystko jasne wink Ten topic poprawia mi humor.. Oł jea blaugh bo to jestw pytke topic! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 12:29 pm
opcy natushka88 Opcy i wszystko jasne wink Ten topic poprawia mi humor.. Oł jea blaugh bo to jestw pytke topic! xd a ja się nawet odważę powiedzieć, że ten topic jest w pizdeczkę wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|