|
|
|
|
Posted: Wed Jul 20, 2005 2:38 pm
revcat Ozzwald Real_Twisted Lethiel *poloshyla sie na podlodze* xp ninja Asiu co ty pijana jestes czy co?!?!?!?!? ninja twisted ona nie ale ja za niedlugo tak... juz teraz mi weselej.. a podlaczylem sie pod browary starszych... jeszcze o tym nie wiedza... blaugh ja to bym sie wodki napil.....uchlal w trupa...utpil smutki....i takie tam.... *patrzy na sufit* i co tam widzicie w tym suficie? picie voodki by utopic smutki...trafil pan pod bodry adres... ja juz to kilka razy przerabialem,... pomaga chwilowo.. ale ma sie satysfakcje ze sie z kims pilo i sie pouzalalo...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 20, 2005 2:40 pm
jak to co.. noga mnie boli.... chyba rosne ... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald ja wiem ze gdzies tam jest male pekniecie .. tylko go jeszcze nie wypatrzylem.. O.o jestes pewien ?? ech.. *pac glowa o ziemie i looka w soofit* ..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Lethiel Ozzwald Lethiel *poloshyla sie na podlodze* xp *kladzie sie w obrysie swojego ciala* tez tak sobie lubie lezec i szukac pekniec w suficie... *podtoorlala sie do niego* *look w sufit* nic tam nie ma.. sad ja wiem ze gdzies tam jest male pekniecie .. tylko go jeszcze nie wypatrzylem.. Rev za moich czasow... to jakos dzieciaki w wieku 12-13 lat zadko mialy parterow.. za co teraz wypijemy ? ehh racja....a teraz? wiek 12-14 potrafia sie puszczac.....f**.... za co pijemy? moze za Nas wszystkich? za to ze zylismy w innych lepszych czasach...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 20, 2005 2:41 pm
revcat ehh racja....a teraz? wiek 12-14 potrafia sie puszczac.....f**.... za co pijemy? moze za Nas wszystkich? za to ze zylismy w innych lepszych czasach... no to za tamte czasy i za pewexy biggrin *wychyla szklaneczke*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 20, 2005 2:42 pm
Ozzwald revcat Ozzwald Real_Twisted Lethiel *poloshyla sie na podlodze* xp ninja Asiu co ty pijana jestes czy co?!?!?!?!? ninja twisted ona nie ale ja za niedlugo tak... juz teraz mi weselej.. a podlaczylem sie pod browary starszych... jeszcze o tym nie wiedza... blaugh ja to bym sie wodki napil.....uchlal w trupa...utpil smutki....i takie tam.... *patrzy na sufit* i co tam widzicie w tym suficie? picie voodki by utopic smutki...trafil pan pod bodry adres... ja juz to kilka razy przerabialem,... pomaga chwilowo.. ale ma sie satysfakcje ze sie z kims pilo i sie pouzalalo... wlasnie kiedys to byl moj podstawowy sposob.....i ta satysfakcja fakt cos dawala..na drugi dzien czlowiek budzil sie z nowymi przemysleniami swojego zycia....*polewa*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 20, 2005 2:43 pm
zgadnij.. = = ... jestem wsciekla na siebie.. bylam tak naiwna ze mialam nadzieje na dzienne.. czooje sie aaaargh.. crying a teraz zostalam na lodzie.. brawo dla mnie... wypatrzylam sobie platne... i co.. rodzice beda placic a ja bede jak pasorzyt :/ ... grrrrr.... wiedzialam ze tak bedzie... trzeba bylo wczesniej szukac szkoly.. a nie myslec naiwnie o dziennych .. *rzooca kotem o sufit* ooo.. peknięcie stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 20, 2005 2:43 pm
Ozzwald revcat ehh racja....a teraz? wiek 12-14 potrafia sie puszczac.....f**.... za co pijemy? moze za Nas wszystkich? za to ze zylismy w innych lepszych czasach... no to za tamte czasy i za pewexy biggrin *wychyla szklaneczke* oi! mrgreen i za te kartki mrgreen *wychyla szklaneczke*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 20, 2005 2:44 pm
Lethiel zgadnij.. = = ... jestem wsciekla na siebie.. bylam tak naiwna ze mialam nadzieje na dzienne.. czooje sie aaaargh.. crying a teraz zostalam na lodzie.. brawo dla mnie... wypatrzylam sobie platne... i co.. rodzice beda placic a ja bede jak pasorzyt :/ ... grrrrr.... wiedzialam ze tak bedzie... trzeba bylo wczesniej szukac szkoly.. a nie myslec naiwnie o dziennych .. *rzooca kotem o sufit* ooo.. peknięcie stare stare no co ty nie powiesz tez bede pasozytem dla matki przez najblizsze 3 lata i sadzisz ze jestem z tego dumna stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 20, 2005 2:44 pm
revcat wlasnie kiedys to byl moj podstawowy sposob.....i ta satysfakcja fakt cos dawala..na drugi dzien czlowiek budzil sie z nowymi przemysleniami swojego zycia....*polewa* jeszcze sobie wypijemy i pogadamy... nad tym co ludzie nazywaja zyciem... pytanie dlaczego zawsze smutki topilem przez kobiety... no i przez mature... ale to byl wyjatek...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 20, 2005 2:45 pm
Lethiel zgadnij.. = = ... jestem wsciekla na siebie.. bylam tak naiwna ze mialam nadzieje na dzienne.. czooje sie aaaargh.. crying a teraz zostalam na lodzie.. brawo dla mnie... wypatrzylam sobie platne... i co.. rodzice beda placic a ja bede jak pasorzyt :/ ... grrrrr.... wiedzialam ze tak bedzie... trzeba bylo wczesniej szukac szkoly.. a nie myslec naiwnie o dziennych .. *rzooca kotem o sufit* ooo.. peknięcie stare szanuj kota swego jak siebie samego...... to nie koniec swiata sa wyjscia z takich sytuacji..np. wolny sluchacz lub proba podejscia za rok...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 20, 2005 2:46 pm
Lethiel zgadnij.. = = ... jestem wsciekla na siebie.. bylam tak naiwna ze mialam nadzieje na dzienne.. czooje sie aaaargh.. crying a teraz zostalam na lodzie.. brawo dla mnie... wypatrzylam sobie platne... i co.. rodzice beda placic a ja bede jak pasorzyt :/ ... grrrrr.... wiedzialam ze tak bedzie... trzeba bylo wczesniej szukac szkoly.. a nie myslec naiwnie o dziennych .. *rzooca kotem o sufit* ooo.. peknięcie stare *podnosi reke* ja jestem pasozyt... rodzice za miesiac moich studjow beda placic 1080 zł... ale to ojciec powiedzial ze jak chce tam sie uczyc to mi za to zaplaci...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 20, 2005 2:46 pm
Real_Twisted Lethiel zgadnij.. = = ... jestem wsciekla na siebie.. bylam tak naiwna ze mialam nadzieje na dzienne.. czooje sie aaaargh.. crying a teraz zostalam na lodzie.. brawo dla mnie... wypatrzylam sobie platne... i co.. rodzice beda placic a ja bede jak pasorzyt :/ ... grrrrr.... wiedzialam ze tak bedzie... trzeba bylo wczesniej szukac szkoly.. a nie myslec naiwnie o dziennych .. *rzooca kotem o sufit* ooo.. peknięcie stare stare no co ty nie powiesz tez bede pasozytem dla matki przez najblizsze 3 lata i sadzisz ze jestem z tego dumna stare ale.. crying crying crying wrrrrrrrrr..... beznadziejnie sad .. ja chce spowrotem do szkoly stressed .. wszystko bylo takie latwe a ja i tak nazekalam.. mam za swoje stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 20, 2005 2:48 pm
Ozzwald revcat wlasnie kiedys to byl moj podstawowy sposob.....i ta satysfakcja fakt cos dawala..na drugi dzien czlowiek budzil sie z nowymi przemysleniami swojego zycia....*polewa* jeszcze sobie wypijemy i pogadamy... nad tym co ludzie nazywaja zyciem... pytanie dlaczego zawsze smutki topilem przez kobiety... no i przez mature... ale to byl wyjatek... tak kobiety.....*polewa* ehhhh Ozz byle bym szybko wyladowal u Ciebie....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 20, 2005 2:51 pm
revcat Lethiel zgadnij.. = = ... jestem wsciekla na siebie.. bylam tak naiwna ze mialam nadzieje na dzienne.. czooje sie aaaargh.. crying a teraz zostalam na lodzie.. brawo dla mnie... wypatrzylam sobie platne... i co.. rodzice beda placic a ja bede jak pasorzyt :/ ... grrrrr.... wiedzialam ze tak bedzie... trzeba bylo wczesniej szukac szkoly.. a nie myslec naiwnie o dziennych .. *rzooca kotem o sufit* ooo.. peknięcie stare szanuj kota swego jak siebie samego...... to nie koniec swiata sa wyjscia z takich sytuacji..np. wolny sluchacz lub proba podejscia za rok... *strzepooje tynk z kota* przeprasham... sad za rok.. ale ja musze teraz cos robic ;(.. a nie siedziec bezczynnie na glowie rodzinie sad ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|