|
|
|
|
Posted: Sat Aug 07, 2004 5:10 am
nie wiem sweatdrop wampirku zostałaś moim oficjalnym bumperem na quescie wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 07, 2004 5:11 am
Katka1989 Lethiel nio... moze ktoś chce to kupić ? : tylko 1000...  dostałaś z giftboxa? 3nodding ... tylko ze mi siem nie przyda...... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 07, 2004 5:13 am
jak mam to sprzedać...... crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 07, 2004 5:13 am
Katka1989 nie wiem sweatdrop wampirku zostałaś moim oficjalnym bumperem na quescie wink @.@ wielkie dzięki^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 07, 2004 5:16 am
Lethiel jak mam to sprzedać...... crying crying crying sweatdrop sweatdrop sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 07, 2004 5:17 am
Lethiel nie umiem tego sprzedać w market place.... crying wykupilam tą karte czy coś tam... i niby jest wszystko dopsh. ale jak patshe narzeczy w sklepie to nie ma...... crying hmmmmmmm......kupilas ta karte w banku za 1k ........... zeby srzedac cos w markecie trzeba : pojsc do marketu (oczywista rzecz razz ) kliknac "my store" potem kliknac "place item for sale" tam wybrac jaka rzecz sie sprzedaje, ile ta rzecz ma byc w markecie, za ile, wpisac o ile wiecej sie biduje ......... na koncu sell koniec
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 07, 2004 5:17 am
Lethiel jak mam to sprzedać...... crying crying crying Daj sobie do podpisu notke ze chcesz sprzedać tą rzecz i może ktoś się zgłosi... Albo sprzedaj do sklepu...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 07, 2004 5:18 am
Delisa Lethiel nie umiem tego sprzedać w market place.... crying wykupilam tą karte czy coś tam... i niby jest wszystko dopsh. ale jak patshe narzeczy w sklepie to nie ma...... crying hmmmmmmm......kupilas ta karte w banku za 1k ........... zeby srzedac cos w markecie trzeba : pojsc do marketu (oczywista rzecz razz ) kliknac "my store" potem kliknac "place item for sale" tam wybrac jaka rzecz sie sprzedaje, ile ta rzecz ma byc w markecie, za ile, wpisac o ile wiecej sie biduje ......... na koncu sell koniec jeszcze potem potwierdzasz to hasłem i gotowe 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 07, 2004 5:19 am
Delisa Lethiel nie umiem tego sprzedać w market place.... crying wykupilam tą karte czy coś tam... i niby jest wszystko dopsh. ale jak patshe narzeczy w sklepie to nie ma...... crying hmmmmmmm......kupilas ta karte w banku za 1k ........... zeby srzedac cos w markecie trzeba : pojsc do marketu (oczywista rzecz razz ) kliknac "my store" potem kliknac "place item for sale" tam wybrac jaka rzecz sie sprzedaje, ile ta rzecz ma byc w markecie, za ile, wpisac o ile wiecej sie biduje ......... na koncu sell koniec nio i tak wlasnie robilam crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 07, 2004 5:20 am
Lethiel Delisa Lethiel nie umiem tego sprzedać w market place.... crying wykupilam tą karte czy coś tam... i niby jest wszystko dopsh. ale jak patshe narzeczy w sklepie to nie ma...... crying hmmmmmmm......kupilas ta karte w banku za 1k ........... zeby srzedac cos w markecie trzeba : pojsc do marketu (oczywista rzecz razz ) kliknac "my store" potem kliknac "place item for sale" tam wybrac jaka rzecz sie sprzedaje, ile ta rzecz ma byc w markecie, za ile, wpisac o ile wiecej sie biduje ......... na koncu sell koniec nio i tak wlasnie robilam crying a na koncu wyskoczylo ci cos question (chodzi mi o to czy cos pisalo)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 07, 2004 5:21 am
Katka1989 Delisa Lethiel nie umiem tego sprzedać w market place.... crying wykupilam tą karte czy coś tam... i niby jest wszystko dopsh. ale jak patshe narzeczy w sklepie to nie ma...... crying hmmmmmmm......kupilas ta karte w banku za 1k ........... zeby srzedac cos w markecie trzeba : pojsc do marketu (oczywista rzecz razz ) kliknac "my store" potem kliknac "place item for sale" tam wybrac jaka rzecz sie sprzedaje, ile ta rzecz ma byc w markecie, za ile, wpisac o ile wiecej sie biduje ......... na koncu sell koniec jeszcze potem potwierdzasz to hasłem i gotowe 3nodding nie potwierdzalam haslem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dziekooje *ogrooooomniasty przytulas* zaras wracam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 07, 2004 5:22 am
Lethiel Katka1989 Delisa Lethiel nie umiem tego sprzedać w market place.... crying wykupilam tą karte czy coś tam... i niby jest wszystko dopsh. ale jak patshe narzeczy w sklepie to nie ma...... crying hmmmmmmm......kupilas ta karte w banku za 1k ........... zeby srzedac cos w markecie trzeba : pojsc do marketu (oczywista rzecz razz ) kliknac "my store" potem kliknac "place item for sale" tam wybrac jaka rzecz sie sprzedaje, ile ta rzecz ma byc w markecie, za ile, wpisac o ile wiecej sie biduje ......... na koncu sell koniec jeszcze potem potwierdzasz to hasłem i gotowe 3nodding nie potwierdzalam haslem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dziekooje *ogrooooomniasty przytulas* zaras wracam nie ma za co wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 07, 2004 5:22 am
Lethiel Katka1989 Delisa Lethiel nie umiem tego sprzedać w market place.... crying wykupilam tą karte czy coś tam... i niby jest wszystko dopsh. ale jak patshe narzeczy w sklepie to nie ma...... crying hmmmmmmm......kupilas ta karte w banku za 1k ........... zeby srzedac cos w markecie trzeba : pojsc do marketu (oczywista rzecz razz ) kliknac "my store" potem kliknac "place item for sale" tam wybrac jaka rzecz sie sprzedaje, ile ta rzecz ma byc w markecie, za ile, wpisac o ile wiecej sie biduje ......... na koncu sell koniec jeszcze potem potwierdzasz to hasłem i gotowe 3nodding nie potwierdzalam haslem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dziekooje *ogrooooomniasty przytulas* zaras wracam eek sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 07, 2004 5:24 am
Lethiel Pisarz witam nowoprzybyłych wink witaj !! 4laugh *podbiega i daje przytulasa* *patshy na rysoonek* lol eek ... sam rysowaleś ? witaj nie, nie sam smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|