|
|
|
|
Posted: Thu Sep 09, 2004 8:59 am
Ntsumi_Aya hm... czy ktoś może mi powie.....jak Czarniecki ma na imię?? uh.... Stefan ?? ... nie pamiętam.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 09, 2004 9:00 am
Sei chan Ja- Yosei Sei chan Ja- Yosei Sei chan *Zaczyna turlac się popodłodze z nożyczkami w buzi*Niech ktos przetnie te bandarze!!! ... Dzięki 4laugh *Skacze na Yosei'a*Nyu whee ...o...jak miło... ...jak dla mnie to możesz nie schodzić... wink Nyu^ ^ Możemy sprawdzić co jest w ostatniej szafie, albo testować na kimś eliksiry Delein. ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Ja- Yosei Sei chan Ja- Yosei Sei chan *Zaczyna turlac się popodłodze z nożyczkami w buzi*Niech ktos przetnie te bandarze!!! ... Dzięki 4laugh *Skacze na Yosei'a*Nyu whee ...o...jak miło... ...jak dla mnie to możesz nie schodzić... wink Nyu^ ^ Możemy sprawdzić co jest w ostatniej szafie, albo testować na kimś eliksiry Delein. lepiej to pierwsze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Uber.Zer0 Ja- Yosei Sei chan Ja- Yosei Sei chan *Zaczyna turlac się popodłodze z nożyczkami w buzi*Niech ktos przetnie te bandarze!!! ... Dzięki 4laugh *Skacze na Yosei'a*Nyu whee ...o...jak miło... ...jak dla mnie to możesz nie schodzić... wink ...No i kolejna para wink xd i mam jeszcze 1....czy ty jesteś ślepy??ciągle nosisz na oczach tę opaskę...sory za takie pytanie ale nie mogę się powstrzymać p.s dzienx Lethiel
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 09, 2004 9:01 am
A jestes pewien że tym razem nic nie będzie chciało cię zjeść.*Wskakuje na szafę*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 09, 2004 9:02 am
Ntsumi_Aya Uber.Zer0 Ja- Yosei Sei chan Ja- Yosei Sei chan *Zaczyna turlac się popodłodze z nożyczkami w buzi*Niech ktos przetnie te bandarze!!! ... Dzięki 4laugh *Skacze na Yosei'a*Nyu whee ...o...jak miło... ...jak dla mnie to możesz nie schodzić... wink ...No i kolejna para wink xd i mam jeszcze 1....czy ty jesteś ślepy??ciągle nosisz na oczach tę opaskę...sory za takie pytanie ale nie mogę się powstrzymać p.s dzienx Lethiel ale ja nie jestem do końca pewna....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya Uber.Zer0 Ja- Yosei Sei chan Ja- Yosei Sei chan *Zaczyna turlac się popodłodze z nożyczkami w buzi*Niech ktos przetnie te bandarze!!! ... Dzięki 4laugh *Skacze na Yosei'a*Nyu whee ...o...jak miło... ...jak dla mnie to możesz nie schodzić... wink ...No i kolejna para wink xd i mam jeszcze 1....czy ty jesteś ślepy??ciągle nosisz na oczach tę opaskę...sory za takie pytanie ale nie mogę się powstrzymać p.s dzienx Lethiel ...on jest z Zakonu Chaosu... ...nic nie widzi - więc narobi więcej chaosu... ... ... ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya i mam jeszcze 1....czy ty jesteś ślepy??ciągle nosisz na oczach tę opaskę...sory za takie pytanie ale nie mogę się powstrzymać p.s dzienx Lethiel Ja ? ślepy ? skąąąąądże... *wpada na krzesło* Witaj Dark wampirek xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 09, 2004 9:03 am
Wampirek*Zeskakuje z szafy i wiesza się wampirkowi na szyii*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
sei - to wszytko było
co powiecie na wycieczke po podziemiach gai???
'pstryka palcami a przy foteliku pojawiają się płozy'
'buja się' xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan A jestes pewien że tym razem nic nie będzie chciało cię zjeść.*Wskakuje na szafę* miłego..... no czemu nie?? ja jestem za
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 09, 2004 9:04 am
Sei chan A jestes pewien że tym razem nic nie będzie chciało cię zjeść.*Wskakuje na szafę* ...a skąd to można wiedzieć...? ... ...najwyżej mnie zeżre i po kłopocie... ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|