|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 1:43 pm
NIektore wasze teksty mnie dobijają... Serio smile Macie niesamowite problemy, ale tak ogolnie, to zgadzam sie z tym, ze wysocy nie oznaczaja koscisci !!! ( mimo, ze ja jestem cholernie niska)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 1:46 pm
alexvandom NIektore wasze teksty mnie dobijają... Serio smile Macie niesamowite problemy, ale tak ogolnie, to zgadzam sie z tym, ze wysocy nie oznaczaja koscisci !!! ( mimo, ze ja jestem cholernie niska)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 2:03 pm
Misao_chan Kukus Misao_chan WoOOOOOOOW ale ludzie macie problemy! my tu rozprawiamy o grze : RAGNAROK ONLINE i o tamtym GM a nie o Tobie Kukus :/ , nie wiesz to nie wyciagaj beznadziejnych wnioskow..wkurza mnie jak ludzie nie wiedza i sie wtracaja:/ a mnie wkurzają dziewczyny z małymi cyckami i kościstymi dupami hmm jakies aluzje?tak dla twojej wiadomosci to wcale nie mam kosciastego tylka.mhahahahaha..fakt jestem bardzo wysoka ale nie jestem kosciasta..w ogole co ty mozesz wiedziec?! A mnie wkurzaja wyzelowani debile w obcislych sweterkach wink wink a czy ja powiedziałem, że mam na myśli ciebie? właśnie ci pokazalem jak łatwo wyciągnąć, jak to ty powiedziałaś, "beznadziejne wnioski"... a wiem dużo więcej niż się spodziewasz, więc nie wkurwiaj dresa pi.es. nie mów mi, kurwa, co mogę a czego... szczególnie w mojej własnoręcznie demolowanej MELINIE
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 10:24 am
PRoponuje wskrzeszenie konkursu na najfajniejsze Cycki Gai, Kukus wchodzisz w to ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 10:30 am
BeeWolf_san PRoponuje wskrzeszenie konkursu na najfajniejsze Cycki Gai, Kukus wchodzisz w to ?? a co? masz te fotki z piątku? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 1:12 pm
Kukus BeeWolf_san PRoponuje wskrzeszenie konkursu na najfajniejsze Cycki Gai, Kukus wchodzisz w to ?? a co? masz te fotki z piątku? blaugh jakie fotki? :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 2:34 am
Omega Sun Kukus BeeWolf_san PRoponuje wskrzeszenie konkursu na najfajniejsze Cycki Gai, Kukus wchodzisz w to ?? a co? masz te fotki z piątku? blaugh jakie fotki? :> redface ja ich nie mam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 7:32 am
a co to za tajemnice :> ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 10:30 am
Omega Sun a co to za tajemnice :> ? Twoje emocje sa nagie ale wolno być im nagim i ona była naga
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 11:06 am
BeeWolf_san Twoje emocje sa nagie ale wolno być im nagim i ona była naga Kogo rozbierales eek ? Obiecales, ze bedziesz grzeczny gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 1:32 pm
Misao_chan Kukus Misao_chan WoOOOOOOOW ale ludzie macie problemy! my tu rozprawiamy o grze : RAGNAROK ONLINE i o tamtym GM a nie o Tobie Kukus :/ , nie wiesz to nie wyciagaj beznadziejnych wnioskow..wkurza mnie jak ludzie nie wiedza i sie wtracaja:/ a mnie wkurzają dziewczyny z małymi cyckami i kościstymi dupami hmm jakies aluzje?tak dla twojej wiadomosci to wcale nie mam kosciastego tylka.mhahahahaha..fakt jestem bardzo wysoka ale nie jestem kosciasta..w ogole co ty mozesz wiedziec?! A mnie wkurzaja wyzelowani debile w obcislych sweterkach wink wink Misao odnosnie RO to mowilas o poki#3??chcesz jego gg??jesli tak to pmnij mnie to podam..albo tutaj nawet wrzuce to wszyscy beda mieli mozliwosc wyrzycia sie na kolesiu...bo odnalezem po nickach tego goscia i o dziwo jest z lodzi...ale jakby co to sami sobie znalezliscie ten numer xd 8700420
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 4:32 am
Omega Sun BeeWolf_san Twoje emocje sa nagie ale wolno być im nagim i ona była naga Kogo rozbierales eek ? Obiecales, ze bedziesz grzeczny gonk i był... w zasadzie eek umiarkowanie xp bez przegięć xd no na pewno był grzeczniejszy ode mnie, ooooooo... to ci mogę powiedzieć z pełną odpowiedzialnością [w stopniu najwyższym jaki potrafię ponieść] z nikim nie uprawiał dzikiego sexu... przynajmniej gdy na niego patrzyłem blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 4:35 am
BeeWolf_san Twoje emocje sa nagie ale wolno być im nagim i ona była naga naga to takie wielkie słowo... ona była niekompletnie odziana... od pełnej nagości jeszcze ją pewien szczegół dzielił... fakt faktem szczegół ten był nieistotny i niemalże niezauważalny, lecz mimo to nie możemy zanegować jego obecności wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 5:48 am
Kukus Omega Sun BeeWolf_san Twoje emocje sa nagie ale wolno być im nagim i ona była naga Kogo rozbierales eek ? Obiecales, ze bedziesz grzeczny gonk i był... w zasadzie eek umiarkowanie xp bez przegięć xd no na pewno był grzeczniejszy ode mnie, ooooooo... to ci mogę powiedzieć z pełną odpowiedzialnością [w stopniu najwyższym jaki potrafię ponieść] z nikim nie uprawiał dzikiego sexu... przynajmniej gdy na niego patrzyłem blaugh xp nietrudno byc grzeczniejszym od Ciebie blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 5:53 am
Kukus BeeWolf_san Twoje emocje sa nagie ale wolno być im nagim i ona była naga naga to takie wielkie słowo... ona była niekompletnie odziana... od pełnej nagości jeszcze ją pewien szczegół dzielił... fakt faktem szczegół ten był nieistotny i niemalże niezauważalny, lecz mimo to nie możemy zanegować jego obecności wink gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|