|
|
|
|
Posted: Sun Sep 16, 2007 4:12 am
jak ja lubie to robic. zarob se, to bedziesz miala xd mwahhahaha, jakos bedzie. to w naszym domu najwieksza bedzie piwnica rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 16, 2007 4:27 am
wilkus jak ja lubie to robic. zarob se, to bedziesz miala xd mwahhahaha, jakos bedzie. to w naszym domu najwieksza bedzie piwnica rofl zarob... 800zl miesiecznie po 6 latach studiow! crying crying crying musze sobie jakiegos bogatego meza znalezc... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 16, 2007 4:32 am
er, kim Ty chcesz byc....? jak sie ustawisz, to bedziesz duzow wiecej zarabiac. meza, powiadasz... ciekaw, ze pewne duza czasc mezczyzn chce bogata zone xd a tak na serio... nie potrafilabym chyba tego zniesc, gdybym miala byc na utrzymaniu meza sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 16, 2007 4:40 am
wilkus er, kim Ty chcesz byc....? jak sie ustawisz, to bedziesz duzow wiecej zarabiac. meza, powiadasz... ciekaw, ze pewne duza czasc mezczyzn chce bogata zone xd a tak na serio... nie potrafilabym chyba tego zniesc, gdybym miala byc na utrzymaniu meza sweatdrop hmmm na 'utrzymaniu' moze i nie... zarabiac tyle, zeby na zycie straczylo... ale jak maz bedzie mial duuuuzo kasy i ja bede to mogla wszytsko wydawac na ciuchy/kawe/inne to czemu nie? heart mrgreen njalepiej zebym i ja zarabiala i on i bedzie spokoj no. sweatdrop jak sie ustawie... wiesz, ze ja mam problemy z przepychaniem sie lokciami... to nie w moim stylu niesttey... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 16, 2007 4:42 am
nom, rozno to najlepsza opcja xd
nie chodzi o przepychanie sie. to niehonorowe. raczej o dobranie sobie etatu/ow, a przede wszystkim ogromna wiedza, przydatnosc, odpowiedzalnosc itd...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 16, 2007 4:45 am
wilkus nie chodzi o przepychanie sie. to niehonorowe. raczej o dobranie sobie etatu/ow, a przede wszystkim ogromna wiedza, przydatnosc, odpowiedzalnosc itd... tak czy siak nie mam szans rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 16, 2007 4:49 am
moze to przyjdzie z czsem xd albo to ja mam spierdzielona wizje swiata xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 16, 2007 4:52 am
rzetelna praca, obowiazkowosc i uczciwosc zawsze kiedys procentuja. moze nie tak jak korupcja, oszukiwanie i kombinowanie ale przynjamniej ma sie spokoj jezeli chodzi o sumienie... jakos to bedzie, damy rade. co? my nie damy?!? rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 16, 2007 4:55 am
dokladnie 3nodding zostane rycerka [?] i bede ratowac Comatusy rofl wszystko zalezy od priorytetow wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 16, 2007 5:05 am
ja chce byc wiedzma. zawsze chcialam. bede robila eliksiry milosci i inne alkohole xd hmmm a moze moim przeznaczeniem byla farmacja? rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 16, 2007 5:06 am
hhehehehehehe, a ja chce mojego rytserza [blad specjalnie] ano, mysle, ze chemia wystarczy na cos takiego wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 16, 2007 5:22 am
no nic na moim kierunku pozostaje mi rekodzielo 4laugh mrgreen sweatdrop jakkolwiek by to nie brzmialo xd w sensie taki kontakt bardziej bezposredni z pacjentem/denatem... err... nadal brzmi glupio... rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 16, 2007 5:34 am
co namniej xd ale teraz malo jest rzeczy, ktore nie brzmia dziwnie. albo taki wiek mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 16, 2007 5:36 am