Czytacie ?! |
Tak |
|
83% |
[ 114 ] |
Nie |
|
0% |
[ 0 ] |
Czasem |
|
14% |
[ 20 ] |
Nigdy |
|
1% |
[ 2 ] |
|
Total Votes : 136 |
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 9:18 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 9:50 am
Moim zdaniem się opłaca! Ale rzecz gustu wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 9:52 am
deahme Moim zdaniem się opłaca! Ale rzecz gustu wink masz ta ksiazke moze? czy z linkow uwazasz ze sie opłaca?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 10:07 am
Driadaa deahme Moim zdaniem się opłaca! Ale rzecz gustu wink masz ta ksiazke moze? czy z linkow uwazasz ze sie opłaca?NIestety nie posiada. Jedyną moliwoscia sprawdzenia jej bylo lookniecie na linki smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 1:10 pm
zapowiada sie Ciekawie wink ...ze streszczenia wg mnie warto wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 7:02 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 1:42 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 12:04 am
a ja wczoraj przeczytalam Swietoszka Moliera, o! blaugh to jest dopiero klasyk..nie no, na polski trzeba bylo czytnac, myslalam, ze trzeba na dzis, a tu sie okazalo, ze na wtorek dopiero.. stare i wieczor zmarnowany!!! scream gonk
zabieram sie za czytanie "Tybetanskiej Ksiegi Zycia i Umierania" Rinpocze (zapozmnialam imienia), ale jakos nie mam nastroju na rozwijanie sie duchowo..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 10:54 am
FeaRan a ja wczoraj przeczytalam Swietoszka Moliera, o! blaugh to jest dopiero klasyk..nie no, na polski trzeba bylo czytnac, myslalam, ze trzeba na dzis, a tu sie okazalo, ze na wtorek dopiero.. stare i wieczor zmarnowany!!! scream gonk zabieram sie za czytanie "Tybetanskiej Ksiegi Zycia i Umierania" Rinpocze (zapozmnialam imienia), ale jakos nie mam nastroju na rozwijanie sie duchowo.. ja wlasnie tego swietoszka czytam i wcale nie taki najgorszy. a wieczor wcale nie zmarnowany bo masz juz to za soba i nic nie musisz xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 11:36 am
kingus FeaRan a ja wczoraj przeczytalam Swietoszka Moliera, o! blaugh to jest dopiero klasyk..nie no, na polski trzeba bylo czytnac, myslalam, ze trzeba na dzis, a tu sie okazalo, ze na wtorek dopiero.. stare i wieczor zmarnowany!!! scream gonk zabieram sie za czytanie "Tybetanskiej Ksiegi Zycia i Umierania" Rinpocze (zapozmnialam imienia), ale jakos nie mam nastroju na rozwijanie sie duchowo.. ja wlasnie tego swietoszka czytam i wcale nie taki najgorszy. a wieczor wcale nie zmarnowany bo masz juz to za soba i nic nie musisz xp wiedzialam ze to powiesz ^^ chcialam to nawet napisac, ale to powinna byc twoja kwestia, no i jest tak jak myslalam xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 12:17 pm
Heh, z praczkow to ja czytalem jak na razie pierwsze dwa tomy: "kolor magii" i "blask fantastyczny" Ale SMIERC wymiata! whee 4laugh heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 12:19 pm
A "Swietoszka" to ja czytalem w pierwszej Lo 3nodding , niezly byl.. nie powiem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 1:49 am
]Goth bless[ A "Swietoszka" to ja czytalem w pierwszej Lo 3nodding , niezly byl.. nie powiem ja nie wiem, po co oni zadaja takie lektury do przeczytania, przeciez tam nie ma wogole o czym gadac gonk o komizmie sytuacji?! a kogo to obchodzi?! gonk i jeszcze bedziemy dostawac oceny za wlasciwa interpretacje dziela i znajomosc fabuly! ARRRGGGGHHHH!!!!!! scream stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 3:27 am
Lafcadio Hearn - "Kwaidan, Opowiesci Niezwykle". Pisalam juz o tym? Najwspanialsze "bajki na dobranoc" 3nodding Genialne, krotkie i ciekawe opowiesci wziete z dalekiego wschodu. SWIETNE! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 5:02 am
Ibris Lafcadio Hearn - "Kwaidan, Opowiesci Niezwykle". Pisalam juz o tym? Najwspanialsze "bajki na dobranoc" 3nodding Genialne, krotkie i ciekawe opowiesci wziete z dalekiego wschodu. SWIETNE! xd heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|