|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 11:33 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 1:08 pm
xp xp a ten blękitny kawalek z prawej to Nerai blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 1:10 pm
Lethiel xp xp a ten blękitny kawalek z prawej to Nerai blaugh śliczne heart heart heart heart heart heart heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 1:11 pm
Sayokun Lethiel xp xp a ten blękitny kawalek z prawej to Nerai blaugh śliczne heart heart heart heart heart heart heart Nerai ?? .. tak wiem .. ona zawsze lepiej wychodzi blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 1:13 pm
no dobra jak już nawet lethiel wstawiła to ja też muszę MOJE ZDJĄTKO
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 1:14 pm
Lethiel xp xp a ten blękitny kawalek z prawej to Nerai blaugh ładna Lethiel... czemu się ukrywa przed światem więc?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 1:14 pm
Lethiel Sayokun Lethiel xp xp a ten blękitny kawalek z prawej to Nerai blaugh śliczne heart heart heart heart heart heart heart Nerai ?? .. tak wiem .. ona zawsze lepiej wychodzi blaugh wiesz o co mi chodzi heart heart heart i wiesz jaką mam tapetę blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 1:23 pm
Sayokun no dobra jak już nawet lethiel wstawiła to ja też muszę MOJE ZDJĄTKOjuż to zdjęcie umieszczałeś kiedyś...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 1:26 pm
Kukus Sayokun no dobra jak już nawet lethiel wstawiła to ja też muszę MOJE ZDJĄTKOjuż to zdjęcie umieszczałeś kiedyś... wiem ale nie tutaj tylko na gildii sweatdrop daaawno temu jak ktoś chce niech szuka blaugh wolisz to??? POSZKODOWANY
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 2:17 pm
Sayokun Kukus Sayokun no dobra jak już nawet lethiel wstawiła to ja też muszę MOJE ZDJĄTKOjuż to zdjęcie umieszczałeś kiedyś... wiem ale nie tutaj tylko na gildii sweatdrop daaawno temu jak ktoś chce niech szuka blaugh wolisz to??? POSZKODOWANYpierwsze leprze wink xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 4:19 pm
Haha, a ja nadal jestem wielką niewiadomą i nikt nie wie jak wyglądam XD...oprócz tych którzy mnie znają to jest sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 6:26 pm
Yumehayla Haha, a ja nadal jestem wielką niewiadomą i nikt nie wie jak wyglądam XD...oprócz tych którzy mnie znają to jest sweatdrop spokojnie... i na ciebie się znajdzie sposób... a jak się już znajdzie to będzie to dla wielu szok blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 5:29 am
Christoff_Gangrell Sadako's brother blaugh  Ueeeeeeeeeeeeeeeee a tego nikt nie skomentował..... popłaczem sie...(choć moze to i lepiej???)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 6:24 am
chris.. ja skomentoje whee ... jestes pikniusi !!! blaugh xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 7:13 am
Yumehayla Haha, a ja nadal jestem wielką niewiadomą i nikt nie wie jak wyglądam XD...oprócz tych którzy mnie znają to jest sweatdrop no pokarz blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|