Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
ED (czyli dyskusje na powazniejsze tematy) Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 16 17 18 19 20 21 ... 29 30 31 32 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

FlowerChildren

PostPosted: Sun Mar 27, 2005 1:34 am

[ Message temporarily off-line ]
PostPosted: Mon Mar 28, 2005 6:10 am

Kujonka
alexvandom
Pr󢯷ałam i jeszcze raz probowalam!
Babcia twierdzi, ze zostane znorektyczka (mimo, ze mam 3 kg nadwagi)
a mama zgodzila sie na trzy dni - potem jej sie odwidziala ( po rozmowie z babcia)

Aaaaa... Znam to skądś. Wszyscy na około twierdzą, żę się odchudzam. A co jest złego w ograniczaniu się w jedzeniu chips󷠩 słodyczy? stare Rodzice czasem już nie mają czego wymyślać. Też zostałam posądzona o to, zxe staje się anorektyczką. Jakby to był pow󤠤o żart󷠨?).

Ale co mnie najbardziej dobija to to, ze wszyscy mysla, ze wegetarianie to durnie, ktorzy udaja dobrych a tak na serio to maja pomieszane w glowie.
Moze nie wszyscy, ale bardzo duzo osob wlasnie tak twierdzi, to jest przerazajace!

Violette_Sukkar

5,100 Points
  • Wall Street 200
  • Signature Look 250
  • Dressed Up 200

FlowerChildren

PostPosted: Mon Mar 28, 2005 10:29 am

PostPosted: Tue Mar 29, 2005 12:06 am

Ja moge poruszyc smile
sadze, ze Polacy sa w wiekszej czesci nietolerancyjni i jest to duzy problem naszego spoleczenstwa

Violette_Sukkar

5,100 Points
  • Wall Street 200
  • Signature Look 250
  • Dressed Up 200

Christoff_Gangrell

PostPosted: Thu Mar 31, 2005 3:04 am

PostPosted: Thu Mar 31, 2005 5:06 am

Niektorzy moi znajomi i wrogowie sa swietnymi osobami okazujacymi brak tolerancji...
Choc... Polska byla jednym z bardziej tolerancyjnych krai podczas drugiej wojny swiatowej!

Violette_Sukkar

5,100 Points
  • Wall Street 200
  • Signature Look 250
  • Dressed Up 200

Baliaur

PostPosted: Fri Apr 01, 2005 10:49 am

alexvandom
Niektorzy moi znajomi i wrogowie sa swietnymi osobami okazujacymi brak tolerancji...
Choc... Polska byla jednym z bardziej tolerancyjnych krai podczas drugiej wojny swiatowej!
nie uogulniaj... Polska sklada sie z nie paru osob sweatdrop
jeden jest tolerancyjny inny nie

wszedzie tak jest

ja moja matke odnosnie wegetarianizmu postawilam przed faktem dokonanym...

i musialam sie od miesa odzwyczajac okolo 2 miechy....

ach te schaboszczaki domokun

ale jestem wegetarianka moja matka jest bezsilna przy mojej determinacji...bo to w koncu moje zycie i moja dieta
PostPosted: Sat Apr 02, 2005 5:46 am

Baliaur
alexvandom
nie uogulniaj... Polska sklada sie z nie paru osob sweatdrop
jeden jest tolerancyjny inny nie

wszedzie tak jest

ja moja matke odnosnie wegetarianizmu postawilam przed faktem dokonanym...

i musialam sie od miesa odzwyczajac okolo 2 miechy....

ach te schaboszczaki domokun

ale jestem wegetarianka moja matka jest bezsilna przy mojej determinacji...bo to w koncu moje zycie i moja dieta

Wiem, ze polska nie sklada sie z kilku osob, swietnie sobie zdaje z tego sprawe, podalam moich znajomych jako njlepszy przyklad...
I tyle...

Violette_Sukkar

5,100 Points
  • Wall Street 200
  • Signature Look 250
  • Dressed Up 200

Baliaur

PostPosted: Tue Apr 05, 2005 12:08 pm

to wg mnie kiepski przyklad domokun
PostPosted: Fri Apr 08, 2005 12:41 pm

Jestem osoba tolerancyjną i nie przeszkadza mi ze ktoś nie je mięsa (sama kiedyś nie jadałam) natomiast niektórzy wegetarianie są nawiedzeni i jest to wysoce wkurzające. Mam znajomą, która wręcz narzuca się wszystkim ze swoim sposobem żywienia i namolnie sprzedaje każdemu swój światopogląd na temat szkodliwości jedzenia mięsa sweatdrop ...

madchild

Violette_Sukkar

5,100 Points
  • Wall Street 200
  • Signature Look 250
  • Dressed Up 200
PostPosted: Tue Apr 12, 2005 11:14 am

madchild
Jestem osoba tolerancyjną i nie przeszkadza mi ze ktoś nie je mięsa (sama kiedyś nie jadałam) natomiast niektórzy wegetarianie są nawiedzeni i jest to wysoce wkurzające. Mam znajomą, która wręcz narzuca się wszystkim ze swoim sposobem żywienia i namolnie sprzedaje każdemu swój światopogląd na temat szkodliwości jedzenia mięsa sweatdrop ...

to jest czasami denerwujace sad Niestety... wtedy czlowiek sam nie ma ochoty probowac tego calego wegetarianizmu..
PostPosted: Wed Apr 13, 2005 5:37 am

madchild
i tu nalezy okazac swoja silna wole... czasem 3ba sie przyzwyczaic ze jestesmy sami przeciwko calemu swiatu....

a tak a propos to NIEUMIEJETNIE stosowana dieta wegetarianska (tzn ze nie jemy miesa ani ryb ani tluszczow zwierzecych, ale jemy nabial i jajka) moze naprawde zaszkodzic.. niedobob bialka zelaza.. itp itd

ludzie tak mowia ze wegetarianizm jest szkodliwy wlasnie z powodu wegetarian ktorzy odzywiaja sie nieprawidlowo.. jest to niestety bardzo duza czesc wegusiow

wiec nie miejmy to nich pretensji o takie opinie... i wpuszczajmy je jednym uchem i wypuszczajmy drugim 3nodding

Baliaur

Violette_Sukkar

5,100 Points
  • Wall Street 200
  • Signature Look 250
  • Dressed Up 200
PostPosted: Wed Apr 13, 2005 11:29 am

Baliaur
i tu nalezy okazac swoja silna wole... czasem 3ba sie przyzwyczaic ze jestesmy sami przeciwko calemu swiatu....

a tak a propos to NIEUMIEJETNIE stosowana dieta wegetarianska (tzn ze nie jemy miesa ani ryb ani tluszczow zwierzecych, ale jemy nabial i jajka) moze naprawde zaszkodzic.. niedobob bialka zelaza.. itp itd

ludzie tak mowia ze wegetarianizm jest szkodliwy wlasnie z powodu wegetarian ktorzy odzywiaja sie nieprawidlowo.. jest to niestety bardzo duza czesc wegusiow

wiec nie miejmy to nich pretensji o takie opinie... i wpuszczajmy je jednym uchem i wypuszczajmy drugim 3nodding

Jest taka jedna dieta, nie wegetarianska ale rowniez niezdrowa. dieta kopenhaska, pozbawia zelaza i gwarantowany efekt jojo
PostPosted: Thu Apr 14, 2005 12:32 pm

Jezny narodu... Po jaka cholere Wam jakies diety, skoro najlepszy jest ruch? Jak w lato z obozu wrocilam to mnie tak ubylo, ze mam az sie nadziwic nie mogla. A teraz po zimie to szlag mnie trafia, bo nigdzie sie ruszac nie moglam. Tylko do szkoly i z powrotem. A teraz cieple dni to rowerek i dawaj!

Neilameane

Violette_Sukkar

5,100 Points
  • Wall Street 200
  • Signature Look 250
  • Dressed Up 200
PostPosted: Fri Apr 15, 2005 12:16 pm

Neilameane
Jezny narodu... Po jaka cholere Wam jakies diety, skoro najlepszy jest ruch? Jak w lato z obozu wrocilam to mnie tak ubylo, ze mam az sie nadziwic nie mogla. A teraz po zimie to szlag mnie trafia, bo nigdzie sie ruszac nie moglam. Tylko do szkoly i z powrotem. A teraz cieple dni to rowerek i dawaj!

a ja zaczynam sezon rowerkowy i do szkoly od tad na nim jezdzic bede a mam jekies 10 km smile Nie ma... ruch jest najlepszy biggrin tylko teraz te egzaminy i nawet pobiegac nie mozna crying crying crying
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 16 17 18 19 20 21 ... 29 30 31 32 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games