|
|
|
|
Posted: Sun Mar 27, 2005 1:34 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 6:10 am
Kujonka alexvandom Prałam i jeszcze raz probowalam! Babcia twierdzi, ze zostane znorektyczka (mimo, ze mam 3 kg nadwagi) a mama zgodzila sie na trzy dni - potem jej sie odwidziala ( po rozmowie z babcia) Aaaaa... Znam to skądś. Wszyscy na około twierdzą, żę się odchudzam. A co jest złego w ograniczaniu się w jedzeniu chips słodyczy? stare Rodzice czasem już nie mają czego wymyślać. Też zostałam posądzona o to, zxe staje się anorektyczką. Jakby to był powo żart?). Ale co mnie najbardziej dobija to to, ze wszyscy mysla, ze wegetarianie to durnie, ktorzy udaja dobrych a tak na serio to maja pomieszane w glowie. Moze nie wszyscy, ale bardzo duzo osob wlasnie tak twierdzi, to jest przerazajace!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 10:29 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 12:06 am
Ja moge poruszyc smile sadze, ze Polacy sa w wiekszej czesci nietolerancyjni i jest to duzy problem naszego spoleczenstwa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 3:04 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 5:06 am
Niektorzy moi znajomi i wrogowie sa swietnymi osobami okazujacymi brak tolerancji... Choc... Polska byla jednym z bardziej tolerancyjnych krai podczas drugiej wojny swiatowej!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 10:49 am
alexvandom Niektorzy moi znajomi i wrogowie sa swietnymi osobami okazujacymi brak tolerancji... Choc... Polska byla jednym z bardziej tolerancyjnych krai podczas drugiej wojny swiatowej! nie uogulniaj... Polska sklada sie z nie paru osob sweatdrop jeden jest tolerancyjny inny nie wszedzie tak jest ja moja matke odnosnie wegetarianizmu postawilam przed faktem dokonanym... i musialam sie od miesa odzwyczajac okolo 2 miechy.... ach te schaboszczaki domokun ale jestem wegetarianka moja matka jest bezsilna przy mojej determinacji...bo to w koncu moje zycie i moja dieta
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 02, 2005 5:46 am
Baliaur alexvandom Niektorzy moi znajomi i wrogowie sa swietnymi osobami okazujacymi brak tolerancji... Choc... Polska byla jednym z bardziej tolerancyjnych krai podczas drugiej wojny swiatowej! nie uogulniaj... Polska sklada sie z nie paru osob sweatdrop jeden jest tolerancyjny inny nie wszedzie tak jest ja moja matke odnosnie wegetarianizmu postawilam przed faktem dokonanym... i musialam sie od miesa odzwyczajac okolo 2 miechy.... ach te schaboszczaki domokun ale jestem wegetarianka moja matka jest bezsilna przy mojej determinacji...bo to w koncu moje zycie i moja dieta Wiem, ze polska nie sklada sie z kilku osob, swietnie sobie zdaje z tego sprawe, podalam moich znajomych jako njlepszy przyklad... I tyle...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 05, 2005 12:08 pm
to wg mnie kiepski przyklad domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 12:41 pm
Jestem osoba tolerancyjną i nie przeszkadza mi ze ktoś nie je mięsa (sama kiedyś nie jadałam) natomiast niektórzy wegetarianie są nawiedzeni i jest to wysoce wkurzające. Mam znajomą, która wręcz narzuca się wszystkim ze swoim sposobem żywienia i namolnie sprzedaje każdemu swój światopogląd na temat szkodliwości jedzenia mięsa sweatdrop ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 11:14 am
madchild Jestem osoba tolerancyjną i nie przeszkadza mi ze ktoś nie je mięsa (sama kiedyś nie jadałam) natomiast niektórzy wegetarianie są nawiedzeni i jest to wysoce wkurzające. Mam znajomą, która wręcz narzuca się wszystkim ze swoim sposobem żywienia i namolnie sprzedaje każdemu swój światopogląd na temat szkodliwości jedzenia mięsa sweatdrop ... to jest czasami denerwujace sad Niestety... wtedy czlowiek sam nie ma ochoty probowac tego calego wegetarianizmu..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 5:37 am
madchild Jestem osoba tolerancyjną i nie przeszkadza mi ze ktoś nie je mięsa (sama kiedyś nie jadałam) natomiast niektórzy wegetarianie są nawiedzeni i jest to wysoce wkurzające. Mam znajomą, która wręcz narzuca się wszystkim ze swoim sposobem żywienia i namolnie sprzedaje każdemu swój światopogląd na temat szkodliwości jedzenia mięsa sweatdrop ... i tu nalezy okazac swoja silna wole... czasem 3ba sie przyzwyczaic ze jestesmy sami przeciwko calemu swiatu.... a tak a propos to NIEUMIEJETNIE stosowana dieta wegetarianska (tzn ze nie jemy miesa ani ryb ani tluszczow zwierzecych, ale jemy nabial i jajka) moze naprawde zaszkodzic.. niedobob bialka zelaza.. itp itd ludzie tak mowia ze wegetarianizm jest szkodliwy wlasnie z powodu wegetarian ktorzy odzywiaja sie nieprawidlowo.. jest to niestety bardzo duza czesc wegusiow wiec nie miejmy to nich pretensji o takie opinie... i wpuszczajmy je jednym uchem i wypuszczajmy drugim 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 11:29 am
Baliaur i tu nalezy okazac swoja silna wole... czasem 3ba sie przyzwyczaic ze jestesmy sami przeciwko calemu swiatu.... a tak a propos to NIEUMIEJETNIE stosowana dieta wegetarianska (tzn ze nie jemy miesa ani ryb ani tluszczow zwierzecych, ale jemy nabial i jajka) moze naprawde zaszkodzic.. niedobob bialka zelaza.. itp itd ludzie tak mowia ze wegetarianizm jest szkodliwy wlasnie z powodu wegetarian ktorzy odzywiaja sie nieprawidlowo.. jest to niestety bardzo duza czesc wegusiow wiec nie miejmy to nich pretensji o takie opinie... i wpuszczajmy je jednym uchem i wypuszczajmy drugim 3nodding Jest taka jedna dieta, nie wegetarianska ale rowniez niezdrowa. dieta kopenhaska, pozbawia zelaza i gwarantowany efekt jojo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 12:32 pm
Jezny narodu... Po jaka cholere Wam jakies diety, skoro najlepszy jest ruch? Jak w lato z obozu wrocilam to mnie tak ubylo, ze mam az sie nadziwic nie mogla. A teraz po zimie to szlag mnie trafia, bo nigdzie sie ruszac nie moglam. Tylko do szkoly i z powrotem. A teraz cieple dni to rowerek i dawaj!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 15, 2005 12:16 pm
Neilameane Jezny narodu... Po jaka cholere Wam jakies diety, skoro najlepszy jest ruch? Jak w lato z obozu wrocilam to mnie tak ubylo, ze mam az sie nadziwic nie mogla. A teraz po zimie to szlag mnie trafia, bo nigdzie sie ruszac nie moglam. Tylko do szkoly i z powrotem. A teraz cieple dni to rowerek i dawaj! a ja zaczynam sezon rowerkowy i do szkoly od tad na nim jezdzic bede a mam jekies 10 km smile Nie ma... ruch jest najlepszy biggrin tylko teraz te egzaminy i nawet pobiegac nie mozna crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|