|
|
|
|
Posted: Sat Nov 18, 2006 7:48 am
No i po urodzinach....
zamulasto jest.......
PS: Wish lista mi sie powiekszyla XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 11, 2006 12:37 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 11, 2006 6:03 am
avik fajny, tylko... drogi xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 11, 2006 11:32 pm
Lady Revania avik fajny, tylko... drogi xp ale juz i tak czesc rzeczy z tego mam =3 troche jeszcze zostało do zebrania =3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 18, 2006 11:26 pm
nikt mi nie pisze nic tutaj... gdzie sa ludziska crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 19, 2006 6:39 am
renge_karen nikt mi nie pisze nic tutaj... gdzie sa ludziska crying ja wróciłem... żeby Cię trochę pomęczyć... mrgreen xd
a avik, na którego zbierasz... całkiem niezły jest... xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 21, 2006 3:05 am
Anzelmo renge_karen nikt mi nie pisze nic tutaj... gdzie sa ludziska crying ja wróciłem... żeby Cię trochę pomęczyć... mrgreen xd
a avik, na którego zbierasz... całkiem niezły jest... xD fajniutko =3 a jak pomeczyc??? cio???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 21, 2006 5:34 am
renge_karen fajniutko =3 a jak pomeczyc??? cio??? no jak to jak... swoją osobą xDDD
btw. (tylko ciiiichooszaa... xD ) nie pamiętałaś o moich urodzinkach ninja xDDD hie hie xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 24, 2006 12:32 am
Anzelmo renge_karen fajniutko =3 a jak pomeczyc??? cio??? no jak to jak... swoją osobą xDDD
btw. (tylko ciiiichooszaa... xD ) nie pamiętałaś o moich urodzinkach ninja xDDD hie hie xD bo mi niepowiedziales kiedy je mam to nie moglam pamietac sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 29, 2006 5:53 am
Ostatnio w moje lapki wpadla ciekawa gra jest to pierwsza gra z dreszczykiem w ktora osobiscie gram... W reszte horrorkow itp gra moj father =D Polecam wszystkim ktorzy lubia niszczyc male potworki rurka i nie boja sie gdy z widza cos co przypomina syrene i zyga jakims kasem confused
A juz ktos gra w ta gre i moze mi powiedzec kiedy bede miala pistolet bo juz mi sie nudzi nawalanie dzieciakow metalowa rurka D=
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 11, 2007 9:41 am
mrah mrah...dawno mnie tu kusza nie było... mrgreen jak tam wf? xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 13, 2007 1:53 am
zuzika mrah mrah...dawno mnie tu kusza nie było... mrgreen jak tam wf? xD tak dawno na nim nie cwiczylam ( bo zawsze mnie jakos wtedy w szkole nie bylo x_X ), ze jak przyszlam na wf to nauczycielka: Kasiu! Zmartwychstalas! >_>'' dobrze miec fory u nauczycieli XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 13, 2007 3:33 am
Rin_Youkai zuzika mrah mrah...dawno mnie tu kusza nie było... mrgreen jak tam wf? xD tak dawno na nim nie cwiczylam ( bo zawsze mnie jakos wtedy w szkole nie bylo x_X ), ze jak przyszlam na wf to nauczycielka: Kasiu! Zmartwychstalas! >_>'' dobrze miec fory u nauczycieli XD w-f jest w deche zwlaszcza jak sie jest jedna dziewczyna tylko w klasie i jeszcza na dodatek cwiczaca xd a jakie mielismy z kosmosu cwiczenia XP ja tylko kilka zrobilam a potem stalam niehc se chlopaki same cwicza hehe xd
a w dodatku od poczatki roku ani razu nie plywalam na basenie biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 13, 2007 3:43 am
renge_karen Rin_Youkai zuzika mrah mrah...dawno mnie tu kusza nie było... mrgreen jak tam wf? xD tak dawno na nim nie cwiczylam ( bo zawsze mnie jakos wtedy w szkole nie bylo x_X ), ze jak przyszlam na wf to nauczycielka: Kasiu! Zmartwychstalas! >_>'' dobrze miec fory u nauczycieli XD w-f jest w deche zwlaszcza jak sie jest jedna dziewczyna tylko w klasie i jeszcza na dodatek cwiczaca xd a jakie mielismy z kosmosu cwiczenia XP ja tylko kilka zrobilam a potem stalam niehc se chlopaki same cwicza hehe xd
a w dodatku od poczatki roku ani razu nie plywalam na basenie biggrin u mnie oddzielnie wf dla chłopaków, a oddzielnie dla dziewczyn... xd ale jak już z nimi zagramy to ojeeeej... rofl mamy razem z dziewczynami z klasy a...oj...a ja ostatnio byłam na zawodach w ręczną... blaugh lepiej się nie chwalić...ale pochwalić się mogę tym że mam znów 6 z wfu... rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 14, 2007 11:40 pm
zuzika renge_karen Rin_Youkai zuzika mrah mrah...dawno mnie tu kusza nie było... mrgreen jak tam wf? xD tak dawno na nim nie cwiczylam ( bo zawsze mnie jakos wtedy w szkole nie bylo x_X ), ze jak przyszlam na wf to nauczycielka: Kasiu! Zmartwychstalas! >_>'' dobrze miec fory u nauczycieli XD w-f jest w deche zwlaszcza jak sie jest jedna dziewczyna tylko w klasie i jeszcza na dodatek cwiczaca xd a jakie mielismy z kosmosu cwiczenia XP ja tylko kilka zrobilam a potem stalam niehc se chlopaki same cwicza hehe xd
a w dodatku od poczatki roku ani razu nie plywalam na basenie biggrin u mnie oddzielnie wf dla chłopaków, a oddzielnie dla dziewczyn... xd ale jak już z nimi zagramy to ojeeeej... rofl mamy razem z dziewczynami z klasy a...oj...a ja ostatnio byłam na zawodach w ręczną... blaugh lepiej się nie chwalić...ale pochwalić się mogę tym że mam znów 6 z wfu... rofl my mamy razem w-f bo u nas jest tylo 23 osoby razz w gimnazjum to byly czasy.... jak sobie przypomne kosza z z dziewczynami co gralismy... i tak nasza druzyna faulowala ze baba je sciagala z boiska to w polowie meczu zostalam na boisku tylko ja i jeszcze jedna przeciwko calej tamtej druzynie xd ach te czasy... teraz 4 dziewczyny na 19 chlopa XP zabili by nas chodz ostatnio gralismy w noge i jakos sie przezylo XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|