|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 11:57 am
Setsuna Dragonclaw niezle zero, ale proponuje zebys popracowal nad dlonmi demona xd Kiedy one miały takie być - po pierwsze , po drugie robione były na końcu i już mi sie nie chciało sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 4:16 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 10:17 am
]Goth bless[  Co powiecie o tym? O k****..... eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 6:03 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 10:33 am
o.O *zobaczyla prace chlopakow i jej szczena opadla* widze ze nam tu sie niezli rysownicy ksztalca heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 5:07 am
A to moje ostatnie wypocini akwarelkami...skubane są cholera... Musiałam dac linka, bo za duży jest razz Draco Veneficus
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 5:19 am
Delein A to moje ostatnie wypocini akwarelkami...skubane są cholera... Musiałam dac linka, bo za duży jest razz Draco VeneficusForbidden =='
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 5:26 am
Ibris Delein A to moje ostatnie wypocini akwarelkami...skubane są cholera... Musiałam dac linka, bo za duży jest razz Draco VeneficusForbidden ==' Naprawione ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 5:27 am
Delein Ibris Delein A to moje ostatnie wypocini akwarelkami...skubane są cholera... Musiałam dac linka, bo za duży jest razz Draco VeneficusForbidden ==' Naprawione ^^ Nooo... jestem pod wrazeniem. Tym bardziej, ze sama akwarelkami nie potrafie sie poslugiwac. Moglo byc tylko nieco wiecej lusek na szyi. Ogolnie jest swietne biggrin Szkoda, ze reszty nie ma. Chetnie bym zawiesila oko.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 5:35 am
Ibris Delein Ibris Delein A to moje ostatnie wypocini akwarelkami...skubane są cholera... Musiałam dac linka, bo za duży jest razz Draco VeneficusForbidden ==' Naprawione ^^ Nooo... jestem pod wrazeniem. Tym bardziej, ze sama akwarelkami nie potrafie sie poslugiwac. Moglo byc tylko nieco wiecej lusek na szyi. Ogolnie jest swietne biggrin Szkoda, ze reszty nie ma. Chetnie bym zawiesila oko. Już nie miałam cierpliwości do tych farb... Teraz jestem w trakcie malowania feniksa, ale coś za leniwa chyba jestem blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 01, 2005 11:44 pm
Delein A to moje ostatnie wypocini akwarelkami...skubane są cholera... Musiałam dac linka, bo za duży jest razz Draco VeneficusPierwszy raz widzę takiego smoka eek ZAJEEEE***** 3nodding Niby Smok , ale taki pod jakiegoś Wurma podchodzący , miooodzio twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 01, 2005 11:47 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 02, 2005 12:17 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 02, 2005 12:18 am
PointZer0 Delein A to moje ostatnie wypocini akwarelkami...skubane są cholera... Musiałam dac linka, bo za duży jest razz Draco VeneficusPierwszy raz widzę takiego smoka eek ZAJEEEE***** 3nodding Niby Smok , ale taki pod jakiegoś Wurma podchodzący , miooodzio twisted Dziekuje ^^ *cmok* Nu ja najpierw rysuje, potem sie zastanawiam co to jest, więc może być i Wurm XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|