|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 12:25 pm
Kukus Falcone Suney Falcone Suney falk my tu juz od 20.....kukus dziekuje biggrin ......wampirku ale to silniejsze odemnie heart whee a tak wogule to wy juz zescie sie pobrali czy dobiero sie pobierzecie question stressed to jest przedslubna impra blaugh wink a wieczor kawalerski bedzie question xd a kiedy slub teoretycznie to jest wieczoor kawalerski ale połączyliśmy go z panieńskim, więc mamy gruby balet baaardzo gruby balet.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 12:25 pm
Sei chan Kukus Suney no wlasnie a gdzie jest ozz stare leży pod kanapą... zapił wczoraj i dziś jest z nami tylko ciałem... duch w nim kima.. *wskazuje na Ozzwald wyglądającego jak warzywo siedzące w kącie* Biedny Ozzy, może klina mu potrzeba. on wbił nad ranem klina i go zblokowało... wywalił w jednej szklance mieszankę: woodka martini piwo [dębowe mocne] cola sok jabłkowo-miętowy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 12:26 pm
Podnosi sie z zniemi Omi to ty .... hyba sobie nachwilke .zemdlałem ! Ah ten alkochol i kobiety wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus Falcone Suney Falcone Suney falk my tu juz od 20.....kukus dziekuje biggrin ......wampirku ale to silniejsze odemnie heart whee a tak wogule to wy juz zescie sie pobrali czy dobiero sie pobierzecie question stressed to jest przedslubna impra blaugh wink a wieczor kawalerski bedzie question xd a kiedy slub teoretycznie to jest wieczoor kawalerski ale połączyliśmy go z panieńskim, więc mamy gruby balet no to ja sie napije tego z czego slyna Polacy *blysk w oczach* naszej kochanej Vodeczki whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 12:28 pm
Falcone Kukus Falcone Suney Falcone Suney falk my tu juz od 20.....kukus dziekuje biggrin ......wampirku ale to silniejsze odemnie heart whee a tak wogule to wy juz zescie sie pobrali czy dobiero sie pobierzecie question stressed to jest przedslubna impra blaugh wink a wieczor kawalerski bedzie question xd a kiedy slub teoretycznie to jest wieczoor kawalerski ale połączyliśmy go z panieńskim, więc mamy gruby balet no to ja sie napije tego z czego slyna Polacy *blysk w oczach* naszej kochanej Vodeczki whee a proszę cię bardzo *polewa kielony* pijemy, ludzie... nie ociągamy się
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 12:29 pm
Kukus wywalił w jednej szklance mieszankę: woodka martini piwo [dębowe mocne] cola sok jabłkowo-miętowy eee... eek wybuchowa mieszanka...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 12:29 pm
BeeWolf Podnosi sie z zniemi Omi to ty .... hyba sobie nachwilke .zemdlałem ! Ah ten alkochol i kobiety wink ale juz na szczescie wszystko ok smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 12:30 pm
Miss_Karina Kukus wywalił w jednej szklance mieszankę: woodka martini piwo [dębowe mocne] cola sok jabłkowo-miętowy eee... eek wybuchowa mieszanka... powiedziałaś, siostro
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina Kukus wywalił w jednej szklance mieszankę: woodka martini piwo [dębowe mocne] cola sok jabłkowo-miętowy eee... eek wybuchowa mieszanka... No i nic dziwnego, że go tu teraz nie ma. *Wypija soczek*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus Falcone Kukus Falcone Suney Falcone Suney falk my tu juz od 20.....kukus dziekuje biggrin ......wampirku ale to silniejsze odemnie heart whee a tak wogule to wy juz zescie sie pobrali czy dobiero sie pobierzecie question stressed to jest przedslubna impra blaugh wink a wieczor kawalerski bedzie question xd a kiedy slub teoretycznie to jest wieczoor kawalerski ale połączyliśmy go z panieńskim, więc mamy gruby balet no to ja sie napije tego z czego slyna Polacy *blysk w oczach* naszej kochanej Vodeczki whee a proszę cię bardzo *polewa kielony* pijemy, ludzie... nie ociągamy się Strasznie chce mi sie pić bieze butelke i wychyla .. ciagnie 5 sporych łyków ... OOsz ..to Vodka ... gleba ale kwas gorzej sie nie da /// sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 12:31 pm
BeeWolf Kukus Falcone Kukus Falcone Suney Falcone Suney falk my tu juz od 20.....kukus dziekuje biggrin ......wampirku ale to silniejsze odemnie heart whee a tak wogule to wy juz zescie sie pobrali czy dobiero sie pobierzecie question stressed to jest przedslubna impra blaugh wink a wieczor kawalerski bedzie question xd a kiedy slub teoretycznie to jest wieczoor kawalerski ale połączyliśmy go z panieńskim, więc mamy gruby balet no to ja sie napije tego z czego slyna Polacy *blysk w oczach* naszej kochanej Vodeczki whee a proszę cię bardzo *polewa kielony* pijemy, ludzie... nie ociągamy się Strasznie chce mi sie pić bieze butelke i wychyla .. ciagnie 5 sporych łyków ... OOsz ..to Vodka ... gleba ale kwas gorzej sie nie da /// sweatdrop tylko nie żygaj na ściany, błagam... nie na ściany gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 12:31 pm
Kukus Falcone Kukus Falcone Suney Falcone Suney falk my tu juz od 20.....kukus dziekuje biggrin ......wampirku ale to silniejsze odemnie heart whee a tak wogule to wy juz zescie sie pobrali czy dobiero sie pobierzecie question stressed to jest przedslubna impra blaugh wink a wieczor kawalerski bedzie question xd a kiedy slub teoretycznie to jest wieczoor kawalerski ale połączyliśmy go z panieńskim, więc mamy gruby balet no to ja sie napije tego z czego slyna Polacy *blysk w oczach* naszej kochanej Vodeczki whee a proszę cię bardzo *polewa kielony* pijemy, ludzie... nie ociągamy się *Siega po kieliszek i wypija jednym haustem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 12:33 pm
Sei chan Miss_Karina Kukus wywalił w jednej szklance mieszankę: woodka martini piwo [dębowe mocne] cola sok jabłkowo-miętowy eee... eek wybuchowa mieszanka... No i nic dziwnego, że go tu teraz nie ma. *Wypija soczek* smacznego ..... Gdzie ozzwald ... ??? podnosi sie z zniemi !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 12:33 pm
Kagenoyami Kukus Falcone Kukus Falcone Suney Falcone Suney falk my tu juz od 20.....kukus dziekuje biggrin ......wampirku ale to silniejsze odemnie heart whee a tak wogule to wy juz zescie sie pobrali czy dobiero sie pobierzecie question stressed to jest przedslubna impra blaugh wink a wieczor kawalerski bedzie question xd a kiedy slub teoretycznie to jest wieczoor kawalerski ale połączyliśmy go z panieńskim, więc mamy gruby balet no to ja sie napije tego z czego slyna Polacy *blysk w oczach* naszej kochanej Vodeczki whee a proszę cię bardzo *polewa kielony* pijemy, ludzie... nie ociągamy się *Siega po kieliszek i wypija jednym haustem* ah.................... nic nie pobije naszej polskej Vodeczki biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|