|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 5:53 am
revcat Kiray *wstaje, podchodzi do barku wyjmuje Kalasznikova* Jak by nie patrzec dzisiaj to jest smutny dzien, nieprawdaz Ozzwlad, wiec trzeba opic twoje nieszczescie czym lepszym *polewa wszystkim do szklanek* Twoje zdrowie Ozz a jakiez to smutki drecza towarzysza naczelnego? *wychyla szklanke* niezaliczona matura z matematyki.. to mnie dreczy juz od poniedzialku...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 5:56 am
Ozzwald revcat Kiray *wstaje, podchodzi do barku wyjmuje Kalasznikova* Jak by nie patrzec dzisiaj to jest smutny dzien, nieprawdaz Ozzwlad, wiec trzeba opic twoje nieszczescie czym lepszym *polewa wszystkim do szklanek* Twoje zdrowie Ozz a jakiez to smutki drecza towarzysza naczelnego? *wychyla szklanke* niezaliczona matura z matematyki.. to mnie dreczy juz od poniedzialku... Wypijmy za to jeszcze raz, chociaz tak usmiezymy bul *polewa po szklankach i wypija swoja porcje*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 5:56 am
Ozzwald revcat Kiray *wstaje, podchodzi do barku wyjmuje Kalasznikova* Jak by nie patrzec dzisiaj to jest smutny dzien, nieprawdaz Ozzwlad, wiec trzeba opic twoje nieszczescie czym lepszym *polewa wszystkim do szklanek* Twoje zdrowie Ozz a jakiez to smutki drecza towarzysza naczelnego? *wychyla szklanke* niezaliczona matura z matematyki.. to mnie dreczy juz od poniedzialku... hmm a stara czy nowa? bo w sumie zawsze mozna poprawke zdac no nie? tylko nie wiem jak to z nowa wyglada bo ja dawno pisalem... i pamietaj nie matura lecz chec szczera zrobi z ciebie oficera.... wiem malo pocieszajace ale zawsze....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 5:59 am
Kiray Ozzwald revcat Kiray *wstaje, podchodzi do barku wyjmuje Kalasznikova* Jak by nie patrzec dzisiaj to jest smutny dzien, nieprawdaz Ozzwlad, wiec trzeba opic twoje nieszczescie czym lepszym *polewa wszystkim do szklanek* Twoje zdrowie Ozz a jakiez to smutki drecza towarzysza naczelnego? *wychyla szklanke* niezaliczona matura z matematyki.. to mnie dreczy juz od poniedzialku... Wypijmy za to jeszcze raz, chociaz tak usmiezymy bul *polewa po szklankach i wypija swoja porcje* faktycznie *wychyla swoja szklanke* bedzie dobrze...! musi byc!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 5:59 am
revcat Ozzwald revcat Kiray *wstaje, podchodzi do barku wyjmuje Kalasznikova* Jak by nie patrzec dzisiaj to jest smutny dzien, nieprawdaz Ozzwlad, wiec trzeba opic twoje nieszczescie czym lepszym *polewa wszystkim do szklanek* Twoje zdrowie Ozz a jakiez to smutki drecza towarzysza naczelnego? *wychyla szklanke* niezaliczona matura z matematyki.. to mnie dreczy juz od poniedzialku... hmm a stara czy nowa? bo w sumie zawsze mozna poprawke zdac no nie? tylko nie wiem jak to z nowa wyglada bo ja dawno pisalem... i pamietaj nie matura lecz chec szczera zrobi z ciebie oficera.... wiem malo pocieszajace ale zawsze.... Nowa maturka sad Powiem Ci towarzyszu ze moj wynik tez nie bedzie rewelacyjny crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 6:02 am
revcat Ozzwald revcat Kiray *wstaje, podchodzi do barku wyjmuje Kalasznikova* Jak by nie patrzec dzisiaj to jest smutny dzien, nieprawdaz Ozzwlad, wiec trzeba opic twoje nieszczescie czym lepszym *polewa wszystkim do szklanek* Twoje zdrowie Ozz a jakiez to smutki drecza towarzysza naczelnego? *wychyla szklanke* niezaliczona matura z matematyki.. to mnie dreczy juz od poniedzialku... hmm a stara czy nowa? bo w sumie zawsze mozna poprawke zdac no nie? tylko nie wiem jak to z nowa wyglada bo ja dawno pisalem... i pamietaj nie matura lecz chec szczera zrobi z ciebie oficera.... wiem malo pocieszajace ale zawsze.... nowa... w styczniu poprawka... a ja liczylem na to ze juz w pazdzierniku na studia pojde...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 6:03 am
Kiray Powiem Ci towarzyszu ze moj wynik tez nie bedzie rewelacyjny crying hmm to faktycznie przesrane..poprawka za rok jesli dobrze wyczytalem.. ku..... bo zachcialo im sie zmieniac!!! rzad niech ich szlag...robia wszystko zeby tylko utrudnic ludziom zycie......... *polewa do szklanek* na pochybel tym draniom!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 6:07 am
revcat Kiray Powiem Ci towarzyszu ze moj wynik tez nie bedzie rewelacyjny crying hmm to faktycznie przesrane..poprawka za rok jesli dobrze wyczytalem.. ku..... bo zachcialo im sie zmieniac!!! rzad niech ich szlag...robia wszystko zeby tylko utrudnic ludziom zycie......... *polewa do szklanek* na pochybel tym draniom!!!! zeby im diety poselskie obcieli... *pije*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 6:10 am
revcat Kiray Powiem Ci towarzyszu ze moj wynik tez nie bedzie rewelacyjny crying hmm to faktycznie przesrane..poprawka za rok jesli dobrze wyczytalem.. ku..... bo zachcialo im sie zmieniac!!! rzad niech ich szlag...robia wszystko zeby tylko utrudnic ludziom zycie......... *polewa do szklanek* na pochybel tym draniom!!!! To jest glupota co zrobili z nowa matura, wszyscy chodzili niedoinformowani, zebys Ty widzial nasze winy jak sie dowiedzielismy ze z angielskiego rozszerzonego nie zdasz to nie zdasz ustnego, na poczatku nam mowili ze koniecznie trzeba zdac podstawowa a rozszerzona jak sie uda, a to bylo tylko z pisemnymi a nie z ustnymi. Ja i Ozzwlad dowiedzielismy sie o tym na miesiac przed naszym ustnym No ale sie udalo biggrin *podnosi swoja szklanice, krzyczy NA POCHYBEL S...KURCZYBYKOM, wypija jednym haustem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 6:13 am
Ozzwald revcat Kiray Powiem Ci towarzyszu ze moj wynik tez nie bedzie rewelacyjny crying hmm to faktycznie przesrane..poprawka za rok jesli dobrze wyczytalem.. ku..... bo zachcialo im sie zmieniac!!! rzad niech ich szlag...robia wszystko zeby tylko utrudnic ludziom zycie......... *polewa do szklanek* na pochybel tym draniom!!!! zeby im diety poselskie obcieli... *pije* dokladnie towarzyszu!! u mnie na uczleni mnie wku..... ostsnio bo w dziekanacie zginal moj indeks i teraz przez ty $%$%#$% bede musial lazic z kartami egzaminacyjnymi z 4 lat i zbierac wpisy...... i jak tu sie nie wnerwic? a jeszcze jak patrze na tych politykow niektorych to jakbym wzial kalacha to........... plama by tylko piora lecialy..... *polewa do szklanek* nasze zdrowie !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 6:15 am
Kiray To jest glupota co zrobili z nowa matura, wszyscy chodzili niedoinformowani, zebys Ty widzial nasze winy jak sie dowiedzielismy ze z angielskiego rozszerzonego nie zdasz to nie zdasz ustnego, na poczatku nam mowili ze koniecznie trzeba zdac podstawowa a rozszerzona jak sie uda, a to bylo tylko z pisemnymi a nie z ustnymi. Ja i Ozzwlad dowiedzielismy sie o tym na miesiac przed naszym ustnym No ale sie udalo biggrin *podnosi swoja szklanice, krzyczy NA POCHYBEL S...KURCZYBYKOM, wypija jednym haustem* i to sie nazywa ze u nas w kraju uczniowie sa poinformowani w 100%.... ku... jasne..... niech i szlag!!!!! *wypija do dna*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 6:25 am
revcat Ozzwald revcat Kiray Powiem Ci towarzyszu ze moj wynik tez nie bedzie rewelacyjny crying hmm to faktycznie przesrane..poprawka za rok jesli dobrze wyczytalem.. ku..... bo zachcialo im sie zmieniac!!! rzad niech ich szlag...robia wszystko zeby tylko utrudnic ludziom zycie......... *polewa do szklanek* na pochybel tym draniom!!!! zeby im diety poselskie obcieli... *pije* dokladnie towarzyszu!! u mnie na uczleni mnie wku..... ostsnio bo w dziekanacie zginal moj indeks i teraz przez ty $%$%#$% bede musial lazic z kartami egzaminacyjnymi z 4 lat i zbierac wpisy...... i jak tu sie nie wnerwic? a jeszcze jak patrze na tych politykow niektorych to jakbym wzial kalacha to........... plama by tylko piora lecialy..... *polewa do szklanek* nasze zdrowie ! a co studjujiesz i gdzie ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 6:30 am
Mi to sie juz nawet nie chce zabardzo narzekac bo musial bym na wszystko. Tylko jedna rzecz mnie zastanawa po co stworyli gimnazjum jak ono nic nie daje (ja nie pamietam nic z gimnazjum) a takze po co usuneli jeden rok z liceum jak ten jeden rok jest potrzebny na przygotowanie do matury, w naszej szkole zadna polonistka nie wyrobila sie z programem(tak jak wiekszosc nauczycieli od innych przedmiotow) Jak bysmy mieli jeszcze jeden rok to caly czas bysmy przogotowywali sie do matury(cwiczenia i takie tam) a tak jest poprostu burdel *wypija spirytus prosto z gwinta, konczy butelke i idzie po nastepna*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 6:34 am
Kiray Mi to sie juz nawet nie chce zabardzo narzekac bo musial bym na wszystko. Tylko jedna rzecz mnie zastanawa po co stworyli gimnazjum jak ono nic nie daje (ja nie pamietam nic z gimnazjum) a takze po co usuneli jeden rok z liceum jak ten jeden rok jest potrzebny na przygotowanie do matury, w naszej szkole zadna polonistka nie wyrobila sie z programem(tak jak wiekszosc nauczycieli od innych przedmiotow) Jak bysmy mieli jeszcze jeden rok to caly czas bysmy przogotowywali sie do matury(cwiczenia i takie tam) a tak jest poprostu burdel *wypija spirytus prosto z gwinta, konczy butelke i idzie po nastepna* nowa natura spoko... ale tak jak ty mowisz... mozna bylo zostawic 8 lat podstawowki i 4 liceum... ale podejrzewam ze tu chodzilo ogrubsza kase i zrobili reforme....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 6:34 am
Ozzwald a co studjujiesz i gdzie ? ja jestem juz na specjalizacji > psychologia mlodziezy.. a to jest w szczecinie a ty na co chcialbys pojsc?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|