|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 06, 2007 10:43 am
ad. do "NIE LUBIE": nietolerancji...
hey gem_ma smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 06, 2007 10:44 am
Mroovecka co to do groma blog27?? co do tej drugiej panii, to nawet jesli ktos slucha avril to to chyba nie zbrodnia...poza tym jedna piosenka NIE oznacza "jestem zagorzala fanka avril, mam jej tatuaz na plecach, i koszukle z jej twarza"... confused osobiście to podoba mi sie tekst tej piosenki... i kilku jej innych... tyla... musze do regulaminu wpisac ze sie zabrania twisted blog 27 to takie tokio hotel
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 07, 2007 1:09 am
Czesc wszystkim! Jestem Kuba.
Wiek: 21 Poziom wyksztalcenia: wtrakcie studiow (AGH rulezz >.<) zainteresowania: Manga, Anime, przyjemne spedzanie czasu z moimi przyjaciolmi, dobre filmy, dobra muza, sport, moja kochana Aniusia :* lubie - rolleyes gold rolleyes , poznawac fajnych ludzi, jak wszystko sie fajnie uklada smile nie lubie - osiedlowych clonow Lerka -.- , ogolnie hamstwa imie - juz powiedzialem razz miejsce zamieszkania - Katowice majtki - fikusne bokserki xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 07, 2007 2:11 am
xBardielx Czesc wszystkim! Jestem Kuba. Wiek: 21 Poziom wyksztalcenia: wtrakcie studiow (AGH rulezz >.<) zainteresowania: Manga, Anime, przyjemne spedzanie czasu z moimi przyjaciolmi, dobre filmy, dobra muza, sport, moja kochana Aniusia :* lubie - rolleyes gold rolleyes , poznawac fajnych ludzi, jak wszystko sie fajnie uklada smile nie lubie - osiedlowych clonow Lerka -.- , ogolnie hamstwa imie - juz powiedzialem razz miejsce zamieszkania - Katowice majtki - fikusne bokserki xD moj pies nazywal sie kuba , tylko okazalo sie ze to suczka wiec przerobilismy ja na busia od ku - busia. co nie zmienia faktu ze nadal sika podnoszac noge ku gorze. whee z katowic jestescie ? ninja czy uwazacie ze po AGH znajdziecie prace?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 07, 2007 2:58 am
Baranina xBardielx Czesc wszystkim! Jestem Kuba. Wiek: 21 Poziom wyksztalcenia: wtrakcie studiow (AGH rulezz >.<) zainteresowania: Manga, Anime, przyjemne spedzanie czasu z moimi przyjaciolmi, dobre filmy, dobra muza, sport, moja kochana Aniusia :* lubie - rolleyes gold rolleyes , poznawac fajnych ludzi, jak wszystko sie fajnie uklada smile nie lubie - osiedlowych clonow Lerka -.- , ogolnie hamstwa imie - juz powiedzialem razz miejsce zamieszkania - Katowice majtki - fikusne bokserki xD moj pies nazywal sie kuba , tylko okazalo sie ze to suczka wiec przerobilismy ja na busia od ku - busia. co nie zmienia faktu ze nadal sika podnoszac noge ku gorze. whee z katowic jestescie ? ninja czy uwazacie ze po AGH znajdziecie prace? zawsze mozna wyjechac za granice dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 07, 2007 11:00 am
Andareen Baranina xBardielx Czesc wszystkim! Jestem Kuba. Wiek: 21 Poziom wyksztalcenia: wtrakcie studiow (AGH rulezz >.<) zainteresowania: Manga, Anime, przyjemne spedzanie czasu z moimi przyjaciolmi, dobre filmy, dobra muza, sport, moja kochana Aniusia :* lubie - rolleyes gold rolleyes , poznawac fajnych ludzi, jak wszystko sie fajnie uklada smile nie lubie - osiedlowych clonow Lerka -.- , ogolnie hamstwa imie - juz powiedzialem razz miejsce zamieszkania - Katowice majtki - fikusne bokserki xD moj pies nazywal sie kuba , tylko okazalo sie ze to suczka wiec przerobilismy ja na busia od ku - busia. co nie zmienia faktu ze nadal sika podnoszac noge ku gorze. whee z katowic jestescie ? ninja czy uwazacie ze po AGH znajdziecie prace? zawsze mozna wyjechac za granice dramallama czyli uwazacie ze AGH jest slabe?! evil a tak na marginesie to ja juz mam dobra prace -.-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 09, 2007 7:46 am
48 lat, postepująca łysina i ramolowaty bebzun na miejscu niegdysiejszego kaloryfera oraz niekontrolowany ślinotok na widok rozcheustanych zdzirowatych nastolatek. cóż więcej mogę o sobie powiedzieć?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 10, 2007 8:18 am
wiśta wi, wiśta wi: domokun wiek to ja mam jeszcze szesnaście. ale mentalnie mam cztery i proszę mnie chronić xp poziomu wykształcenia nie posiadam żadnego, a z zaintersowań to zapraszam zainteresowanych zainteresowaniami na mój profil, jak nie umieją przeczytać abałta to chętnie przetłumaczę z trzaskami. lubię siebie i muzykę, nie lubię lekarzy i dentystów, boję się igieł i mam na imię Tynek i już. i wiśta wio, oro. rofl wiem że mnie nikt nie lubi i nie zna, ale ja to lubię xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 10, 2007 8:19 am
a tak serio to jestem kosmitą z czekoladową spermą i ręką przy kalafiorku. i nic wam do tego dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 10, 2007 8:22 am
xBardielx Andareen Baranina xBardielx Czesc wszystkim! Jestem Kuba. Wiek: 21 Poziom wyksztalcenia: wtrakcie studiow (AGH rulezz >.<) zainteresowania: Manga, Anime, przyjemne spedzanie czasu z moimi przyjaciolmi, dobre filmy, dobra muza, sport, moja kochana Aniusia :* lubie - rolleyes gold rolleyes , poznawac fajnych ludzi, jak wszystko sie fajnie uklada smile nie lubie - osiedlowych clonow Lerka -.- , ogolnie hamstwa imie - juz powiedzialem razz miejsce zamieszkania - Katowice majtki - fikusne bokserki xD moj pies nazywal sie kuba , tylko okazalo sie ze to suczka wiec przerobilismy ja na busia od ku - busia. co nie zmienia faktu ze nadal sika podnoszac noge ku gorze. whee z katowic jestescie ? ninja czy uwazacie ze po AGH znajdziecie prace? zawsze mozna wyjechac za granice dramallama czyli uwazacie ze AGH jest slabe?! evil a tak na marginesie to ja juz mam dobra prace -.- 21jak wiesz co robisz to i zarobisz. i we wszystkim się odnajdziesz. pozzzzdrawiamy - ja i moje drugie ja.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 10, 2007 4:44 pm
tynek nie lubię lekarzy i dentystów, boję się igieł i mam na imię Tynek i już. to my sie mamy szanse nie polubic i juz mozesz sie mnie bac, gdyz igiel, werflonow i kaniuli mam pod dostatkiem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 11, 2007 10:17 am
Kukus tynek nie lubię lekarzy i dentystów, boję się igieł i mam na imię Tynek i już. to my sie mamy szanse nie polubic i juz mozesz sie mnie bac, gdyz igiel, werflonow i kaniuli mam pod dostatkiem ja się boję igieł a nie ludzi trzymających te narzędzia tortur. ale skoro z góry zakładasz, to pozdrawiam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 11, 2007 10:35 am
tynek Kukus tynek nie lubię lekarzy i dentystów, boję się igieł i mam na imię Tynek i już. to my sie mamy szanse nie polubic i juz mozesz sie mnie bac, gdyz igiel, werflonow i kaniuli mam pod dostatkiem ja się boję igieł a nie ludzi trzymających te narzędzia tortur. ale skoro z góry zakładasz, to pozdrawiam. a ja sie boje strzykawek, a nie igiel... Kukus, a masz jakies igly iniekcyjne grubsze, niz 1,2mm blaugh ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 11, 2007 5:16 pm
Andareen tynek Kukus tynek nie lubię lekarzy i dentystów, boję się igieł i mam na imię Tynek i już. to my sie mamy szanse nie polubic i juz mozesz sie mnie bac, gdyz igiel, werflonow i kaniuli mam pod dostatkiem ja się boję igieł a nie ludzi trzymających te narzędzia tortur. ale skoro z góry zakładasz, to pozdrawiam. a ja sie boje strzykawek, a nie igiel... Kukus, a masz jakies igly iniekcyjne grubsze, niz 1,2mm blaugh ? mam werflony pomaranczowe i kaniule do odbarczania odmy neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 12, 2007 5:33 am
UWAGA: zanosi sie na kary za offtopowanie dla przypomienia: TY SIE PRZEDSTAWIA, A NIE PROWADZI ROZMOWY
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|