Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Rich Mob
Rich Mob Irreversible Vol.4 - Kaisetsu! Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 16 17 18 19 20 21 22 23 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Volfram

Angelic Lunatic

8,900 Points
  • Bookworm 100
  • Beta Explorer 0
  • Team Rina 200
PostPosted: Sun Feb 06, 2011 6:38 am

Tegnap este nekem is átfutott az agytekervényeimen pár sör után, hogy hoppá lehet, hogy Davide a gyilkos és Rachel falaz neki. De ahogy mondtam össze is dologzhattak. Elvégre Davide nagyon szeret/hobbia keresztbe tenni féltesójának. Neki is van valami üzletrésze (egészen pontosan a fele) a Richmore vállalatból. Azt sem kéne feltétlenül kifelejeteni, hogy Rachel akkor kezdett higgadtabban gondolkodni amikor valamelyik részben "poénból" felvetette, hogy meg kéne ölni Haroldot. Ezek mellett persze még ott van az akadály, hogy Haroldnak 2 azaz kettő örököse is van ami annyit tesz, hogy bár Davide és Rachel is örökölhetnének, de ők az öröklési ranglétre legalján vannak. Mivel szörnyű körülmények között nem született meg Rachel kölke Haroldtól ezért most abban a helyzetben vannak, hogy valószínűleg ki kell végezniük mindenkit, aki fölöttük áll. Adriana persze sehol nincsen a ranglétrán, de emlékezzünk vissza, hogy milyen kedves módon nyírta ki Laurát az első részben amikor kitalálta, hogy ha nincs gyerek akkor Ő is örökölhet. Szerintem egy nagyobb "ördögi" terv útjában volt.... Senki nem szerett volna, hogy bekavarjon, szóval szolidan le lett söpörve a tábláról.
PostPosted: Sun Feb 06, 2011 9:49 am

Volfram
Senki nem szerett volna, hogy bekavarjon, szóval szolidan le lett söpörve a tábláról.

Na ezen legalább egy véleményen vagyunk. wink
És a Te gondolatmeneted is helyes lehet. Így is logikus lenne.

Selly1125

Invisible Shapeshifter

21,200 Points
  • Hero 100
  • Perfect Attendance 400
  • Partygoer 500

Selly1125

Invisible Shapeshifter

21,200 Points
  • Hero 100
  • Perfect Attendance 400
  • Partygoer 500
PostPosted: Sun Feb 06, 2011 9:53 am

Mellesleg hogy szokás itt megtudni, hogy helyes következtetéseket vontunk le? Ha mindet eltalál valaki, akkor Malreni közli, hogy "Gratu, nyertél!"?
PostPosted: Sun Feb 06, 2011 11:12 pm

Nem, akkor megkérdezem, hogy alá tudod támasztani az állításod bizonyítékokkal? Ha igen, megkérdem az indítékot. Ha az is rendben van, akkor lezárom a játékot és kihirdetem a győztest.

Ennyi.

És még egy gondolat: nagyon tetszik, hogy elkezdtetek gondolkodni. Volfram érvelés nagyon tetszik. Hogy helyes-e vagy nem, azt nem árulom el.

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Wed Feb 09, 2011 3:13 pm

Ma már csütörtök...

Van értelme egyáltalán megírnom a következő fejezetet? Vagy egyszerűen mondjam meg ki a gyilkos?
PostPosted: Thu Feb 10, 2011 6:53 am

Malreni

-A játék kétféleképpen érhet véget. Ad egy; valaki megfejti a gyilkos(ok) kilétét és az indítékot. Ad kettő; lejár az idő és mindenki meghal. Ez nem igaz!!! Deus ex Machina!

Kenyeret és cirkuszt a népnek biggrin
Nekem még semmi nem jutott eszembe kiindulási pontként, a következő fejezet talán megkönnyítené (a szerinted amúgy is könnyű) dolgunkat biggrin

Womi

6,200 Points
  • Citizen 200
  • Cart Raider 100
  • Full closet 200

Volfram

Angelic Lunatic

8,900 Points
  • Bookworm 100
  • Beta Explorer 0
  • Team Rina 200
PostPosted: Thu Feb 10, 2011 9:46 am

Nekem egyenlőre máig egy percem sem volt gondolkodni a k***a táncoktatás miatt. Utálom a szalszát és most van 3 alkalmunk, hogy befejezzük... és gyakorlásról még akkor alig esett szó... nade most hétfőig gondolkodhatok xp . Sztem ott folytatom, ahol befejeztem múltkor. Csak arra várok, hogy más is gondolkodjon rajtam kívül. Ám ha a következő fejetetben meghal valaki ismét akkor újabb gondolatmenet indulhat el.

Az is eszembe jutott, hogy nem feltétlenül kell meghalnia mindenkinek ahhoz, hogy Rachel vagy Davide örököljön. Elég ha azok halnak meg akik a felügyelőjik a gyerekeknek. Innen visszavezetve: Harold, Anne, Helen, esetleg Kevin (bár neki szava nincs a "családban"), Adriana (rest without peace), és jelenleg Mal is. Ha a előbb említett emberek elhunynak akkor mindegy, hogy melyik csapat győzedelmeskedik vagy hogy melyik gyerek marad életben, mert akkor a felügyeleti jog Davide-ra száll aki ennek értelmében rendelkezik az örökséggel.

Edit: mert ha a fenti személyek meghalnak akkor értelem szerüen a gyerekek utolsó élő legközelebbi rokona Davide. Szóval övé a felügyeleti jog.
PostPosted: Thu Feb 10, 2011 12:12 pm

Szép gondolatmenet Volfram. Annyival egészíteném ki, hogy nem a párkapcsolat számít, hanem a családi ranglétra, ami a következő:

-Harold
-Shawn
-Laura
-Davide
-Geoff
-Rachel

Akik ezen a listán nem szerepelnek, azoknak semmi köze a családi vállalathoz, értelem szerűen Anne és/vagy Helen családjának lemészárlása nem feltétlenül szükséges.

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100

Volfram

Angelic Lunatic

8,900 Points
  • Bookworm 100
  • Beta Explorer 0
  • Team Rina 200
PostPosted: Fri Feb 11, 2011 12:04 pm

Hm... éééérdekes! Ezt is hozzárakom a dolgokhoz xp . De előbb várok még egy picit, mert egyenlőre nemsokmindenki próbálkozik.
PostPosted: Fri Feb 11, 2011 12:28 pm

Egyenlőre a sajtot vágjuk.

Egyenlőre.
Egyelőre.

Bocs. Csak Gramar Nazi-sokdom...

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100

Selly1125

Invisible Shapeshifter

21,200 Points
  • Hero 100
  • Perfect Attendance 400
  • Partygoer 500
PostPosted: Sat Feb 12, 2011 1:13 am

Egyelőre én nem sok mindent tudok most hozzáfűzni. A kövi részre várok, hátha okosabb leszek.
PostPosted: Sat Feb 12, 2011 4:31 am

Már írom... Csak hihetetlen nagy kihívás úgy megírni, hogy ne okozzon még nagyobb zavart, előrébb is vigyen titeket és még szórakoztató is legyen.

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Sun Feb 13, 2011 7:49 am

Azért ez szép teljesítmény, hogy két hét alatt NPC-t sem sikerült választani...
PostPosted: Sun Feb 13, 2011 10:30 am

Ööö.Lemaradtam pár dologról elsőnek is én már kiestem?
(szerintem Aruha és Ahura a gyilkos)

LienaAngel

2,700 Points
  • Full closet 200
  • Junior Trader 100
  • Profitable 100

Womi

6,200 Points
  • Citizen 200
  • Cart Raider 100
  • Full closet 200
PostPosted: Sun Feb 13, 2011 10:36 am

Az elején pirossal ki volt írva, hogy nem ők (sem pedig Harold, Laura, vagy Shawn).
Reply
Rich Mob

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 16 17 18 19 20 21 22 23 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces