Firefree
przeczytalam dziesiec stron z tego tematu i zwatpilam >_>
strasznie duzo tu nadzgane tego wszystkiego XD
a i tak nie znalazlam tego czego chcialam..
hm.. bylabym wdzieczna jak by mi ktos tak zwiezle i tresciwie wytlumaczyl o co chodzi z tym zarabianiem na rysunkach i wszystkim co z tym zwiazane..
wiem ze to takie leniwe ze nie chce mi sie poszukac w tych tematach po ang. w dziale 'art' ale i tak jak na dzisiaj to sie wysililam z caloksztaltem >> (jeszcze 200g do zarobienia i bede mogla sobie uaktywnic to debilstwo do korzystania z market place XD nawet ubrania kupic normalnie nie moge..)
ta... to jak juz jakis ktos mi to wytlumaczy mogl by jeszcze powiedziec o co chodzi z tymi 'hangoutami' z profila.. jakos tak mnie to ciekawi..
Jesli potrafisz ladnie rysowac, to mozesz sobie zalozyc sklepik z rysunkami w dziale Minishops na forum
3nodding Zakladasz tam po prostu topik, prezentujesz przyklady swoich prac, cennik i inni moga u Ciebie skladac takie graficzne zamowienia. W zamian za to poprzez bank wysylaja Ci goldy.
Jezeli ta tematyka interesuje Cie bardziej, to pogadaj z kims na glownym topiku naszej gildii. Bardzo wiele osob prowadzi taka dzialanosc i mysle, ze chetnie udziela Ci interesujacych Cie informacji
3nodding A hangouts to po prostu takie wirtualne przytulanki. Mozna za pomoca tej opcji wirtualnie flirtowac.
A tak na marginesie- zeby KUPIC ubranka w marketplace nie trzeba miec licencji handlowej
wink Jest potrzebna tylko do sprzedawania przedmiotow
3nodding Chyba jednak nie czytalas uwaznie
wink