Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Informacje (niezbedne dla nowych uzytkownikow) i Pomoc
Polski Przewodnik po Gai (Topik Archiwalny) Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 16 17 18 19 20 21 ... 39 40 41 42 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Christoff_Gangrell

PostPosted: Sat Mar 05, 2005 10:41 am

Mam mały problemik...
chce dodać do domku avki.. ale widać same cienie nawet.... co jest??
PostPosted: Sat Mar 05, 2005 11:09 am

bledy zwiazane z avatarami w domkach:
Quote:
Users are reporting avatars showing only as shadows in their houses.

Quote:
Users whose avatars and whose friends' avatars are not loading in the Housing system need to re-save their avatars in the new format. Avatar saving was recently updated to incorporate a different filepath.

Invalid filepaths look like this: /gaia/members/c4/23/c42313a59a2efb57ee41a3becc3f7522.png
Valid filepaths look (somewhat)like this: /ava/56/d3/361de8578d356.png?t=1109042016

(In short, avatars that have a /gaia/members/ filepath will cause Housing to fail.) To check an avatar's filepath, you can either get the error message, or right-click the avatar and click Properties (for most systems). If your avatar has the /gaia/members/ text in its filepath, you need to re-save your avatar.

a po ludzku: nad tym problemem z cieniami wlasnie pracuja. a jesli avatar sie wcale nie laduje - zasejwowac go jeszcze raz, moze pomoze xd z tym, ze u mnie akurat save nie dziala... ^^ i sadzac po glosach na forum, wielu innym osobom takze. czyli ostrzezenie: przy probie save'u mozna skonczyc jako X. osobiscie radze poczekac az to naprawia 3nodding

MissTao
Crew

Firefree

PostPosted: Sat Mar 05, 2005 6:20 pm

przeczytalam dziesiec stron z tego tematu i zwatpilam >_>
strasznie duzo tu nadzgane tego wszystkiego XD
a i tak nie znalazlam tego czego chcialam..

hm.. bylabym wdzieczna jak by mi ktos tak zwiezle i tresciwie wytlumaczyl o co chodzi z tym zarabianiem na rysunkach i wszystkim co z tym zwiazane..
wiem ze to takie leniwe ze nie chce mi sie poszukac w tych tematach po ang. w dziale 'art' ale i tak jak na dzisiaj to sie wysililam z caloksztaltem >> (jeszcze 200g do zarobienia i bede mogla sobie uaktywnic to debilstwo do korzystania z market place XD nawet ubrania kupic normalnie nie moge..)

ta... to jak juz jakis ktos mi to wytlumaczy mogl by jeszcze powiedziec o co chodzi z tymi 'hangoutami' z profila.. jakos tak mnie to ciekawi..
PostPosted: Sun Mar 06, 2005 2:51 am

Firefree
przeczytalam dziesiec stron z tego tematu i zwatpilam >_>
strasznie duzo tu nadzgane tego wszystkiego XD
a i tak nie znalazlam tego czego chcialam..

hm.. bylabym wdzieczna jak by mi ktos tak zwiezle i tresciwie wytlumaczyl o co chodzi z tym zarabianiem na rysunkach i wszystkim co z tym zwiazane..
wiem ze to takie leniwe ze nie chce mi sie poszukac w tych tematach po ang. w dziale 'art' ale i tak jak na dzisiaj to sie wysililam z caloksztaltem >> (jeszcze 200g do zarobienia i bede mogla sobie uaktywnic to debilstwo do korzystania z market place XD nawet ubrania kupic normalnie nie moge..)

ta... to jak juz jakis ktos mi to wytlumaczy mogl by jeszcze powiedziec o co chodzi z tymi 'hangoutami' z profila.. jakos tak mnie to ciekawi..

Jesli potrafisz ladnie rysowac, to mozesz sobie zalozyc sklepik z rysunkami w dziale Minishops na forum 3nodding Zakladasz tam po prostu topik, prezentujesz przyklady swoich prac, cennik i inni moga u Ciebie skladac takie graficzne zamowienia. W zamian za to poprzez bank wysylaja Ci goldy.
Jezeli ta tematyka interesuje Cie bardziej, to pogadaj z kims na glownym topiku naszej gildii. Bardzo wiele osob prowadzi taka dzialanosc i mysle, ze chetnie udziela Ci interesujacych Cie informacji 3nodding

A hangouts to po prostu takie wirtualne przytulanki. Mozna za pomoca tej opcji wirtualnie flirtowac.

A tak na marginesie- zeby KUPIC ubranka w marketplace nie trzeba miec licencji handlowej wink Jest potrzebna tylko do sprzedawania przedmiotow 3nodding Chyba jednak nie czytalas uwaznie wink

Omega Sun
Captain

Firefree

PostPosted: Sun Mar 06, 2005 4:02 am

hm.. az tak dokladnie nie czytalam ale na kawalek o kupowaniu w market place zwrocilam uwage..

nie wiem moze cos zmienili.. ale jak chce cos kupic (na 'buy now') przeosi mnie do informacji ze potrzebuje tego trading pass (czy jak to tam) zekosztuje ono 1000g i ze mozna to nabyc 'tutaj'(i link do banku)

smieszna sprawa z tymi hangoutami ^^" ciekawe jak to wyglada xD
PostPosted: Sun Mar 06, 2005 4:04 am

no bo zeby wysylac trejdy do innych userow i kupowac w markecie to trzeba miec trading pass ;P a zeby sprzedawac to vending license. tak?

Gailenquen

Setsuna Dragonclaw

PostPosted: Sun Mar 06, 2005 4:14 am

[ Message temporarily off-line ]
PostPosted: Sun Mar 06, 2005 4:35 am

ej no nie robcie ze mnie az takiej kaleki XD
wiem ze do kupowania w sklepach nie potrzeba nic wiecej niz pieniedzy.. ale zapewne tam wszystko jet o troche drozsze niz w marketplace
i tam przynajmniej mam taka ladna wyszukiwarke i nie musze czekac az mi sie wszystko zaladuje tak jak w sklepie ^^"

a druga rzecz ze mi caly czas chodzilo o to ze musze sobie kupic trading pass do "korzystania" (i kupowanie do tej opcji sie wlicza =3) z marketplace XD

no w kazdym badz razie juz wiem o co z tym biega =3
(w zasadzie to od poczatku nie mialam ze zrozumieniem tego duzych problemow ale teraz juz wiem dokladniej jak to jest ^^")
wiec dzienki wam za odpowiedzi =3

Firefree

Gailenquen

PostPosted: Sun Mar 06, 2005 4:39 am

w moim sigu masz link do sklepiku, z arcikami ^^ mozesz podpatrzec.
PostPosted: Thu Mar 17, 2005 9:14 am

Christoff_Gangrell

Violette_Sukkar

5,100 Points
  • Wall Street 200
  • Signature Look 250
  • Dressed Up 200
PostPosted: Fri Mar 25, 2005 10:35 pm

mam bardzo ważne pytanie...
Jak dokładnie dofinansowac gaie, zeby dostac list. Co doklamnie kliknac itp...

Bo musze przyznac, ze moj angielski nie jest najlepszy razz
PostPosted: Fri Mar 25, 2005 10:39 pm

alexvandom
mam bardzo ważne pytanie...
Jak dokładnie dofinansowac gaie, zeby dostac list. Co doklamnie kliknac itp...

Bo musze przyznac, ze moj angielski nie jest najlepszy razz

Wątpię czy ktoś tu donate'ował Gaię , wiec od ręki nie dostaniesz instrukcji , ale poszperam trochę...

PointZer0

PointZer0

PostPosted: Fri Mar 25, 2005 10:55 pm

PostPosted: Fri Mar 25, 2005 10:58 pm

Wielkie dzieki, bardzo mi pomogles smile
Jestem dozgonnie wdzięczna biggrin

Violette_Sukkar

5,100 Points
  • Wall Street 200
  • Signature Look 250
  • Dressed Up 200

PointZer0

PostPosted: Fri Mar 25, 2005 10:59 pm

alexvandom
Wielkie dzieki, bardzo mi pomogles smile
Jestem dozgonnie wdzięczna biggrin

Just doing my job xd

Niemniej mi się coś niepodoba... żadnego podawania numeru konta ani nic...
dziwne troche , no , mniejsza z tym
Reply
Informacje (niezbedne dla nowych uzytkownikow) i Pomoc

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 16 17 18 19 20 21 ... 39 40 41 42 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games